Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобари в центъра
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами един сериозен рибар не видях,видя ли пръчица 2.40 ми са ясни,затова писах,че лових чак на 4-ти км.Нека да застудее още да се отсеят случайните.По празниците ще съм свободен,Деди на драго сърце ще идем само ми пиши дата,ако не почивам ще си взема такъв.Айде,че тренирам с близалките,дано да се отракам дотогава.Мазниславе а с теб може още тази седмица да половим.Трябва да палим огън от вечерта и да си пазим място.Под пешеходеца е таман за шестичка,ако пием по бира в петък ще измислим стратегия.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бира не пихме,но бях първи на местото.Монтирана близалка 6гр. на болото,подхранване и старт.на четвърто изтичане закачам един около 250гр,и това до 12ч.извървя се сумати народ,никой нищо,всеки приказва знаеш ли кво ги направих миналата седмица.Звъннах на Митето,те се бяха качили нагоре към 4-ти км.и те бяха капо.Пробвах всичко,отпред навътре,щека разпъвах,смених сумата плувки и ....Риболова не е много за успешни,но не ми се отваря нова тема там.Чудя се дали корморана не е разпръснал рибата или случих на такъв ден.
- krokibg
- учете се от него
Гледам ги от прозореца на апартамента ми всяка сутрин.Понякога даже и слизам да изпуша една цигара и ги наблюдавам.Някой вадят а някои не.Не видях обаче,по-големи рибета от 200-300гр.Вчера са ходили мой приятели към четвъртия километър,до базата за малолетни и са хванали по десетине хубави скобара,като накой екземпляри биле по 1.2 - 1.5 кг.Вярно е че ден със ден не си приличат,но ходене и търсене му е майката.Когато си сваля камерата от вилата,ще ви пускам снимки всеки ден,за да имате представа от нивото на водата и дали има балъкчий.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На пясъка на баба рада бяха едни приятели,единия е доста добър по Марица-Йорго,верно,че са по-големи,но в неделя извъртяха валат на същото място.А на моето си место на 4-ти км.трябва да падне водата,тогава ги почвам бухалките,засега тренирам с близалките на гъстата риба в рамките на града.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Засега с болото,искам да го усъвършенствам и после почвам със сърфа,че ми се вижда по-сложен или поне така ми се струва.То нали знаеш докато не пробваш нищо не можеш да кажеш със сигурност,може пък да не е много сложно.Кога ще идваш да ги чешем.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Само,че тоя път рибите ги хващахме в широкия център.В 8ч. пристигаме на мястото,там заварвам доста от опитните маришки риболовци,а и някои от видни кльонкаджии и тролингисти,отдали се в момента на магията на речния риболов.Няма да ги изброявам,сториха ни място и разпънах двете болота,едното ми е с1.5гр,а другото с 4 гр.Започнах с леката линия в близост до брега,дълбочината е 1.5м,в края на изтичането хващам ръб.Подхранвам с няколко топки и един час без удар.до мен колегата хваща аз гледам.Смених с 2 гр.да влезна още малко навътре,увеличих и дълбочината да се влача по дъното,овлажних и нов хляб и резултата не закъсня скобар в рамките 500-те гр.И се почна до 13.30 имах десет скобара като 4 от тях бяха литронки.Смених болото с тежката линия и започнах да ловя в средата на мънисто,понеже на дистанцията която лових рибите спряха да лапат.Морунажите стоят точно там,а си гонят мънистото.Хванах два на жълто мънисто с вердевас от Бъркли и направих доста гелета.В 15.30 приключих риболова повече от доволен.Новата ми болонеза се представи чудесно и си заслужи сефтето.Някой ако го интересуват подробности около риболова ще му отговоря с удоволствие.Мястото ще го кажа на лични по моя преценка,имам някои съображения.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега с удоволствие те взимам с мен!До събота ще ти пиша как ще ми са почивните дни и може да зактием заедно.Венци сърфа може да си го пооправляваш малко,в смисъл да задържаш да крачиш да го връщаш срещу течението,влез в сайта на Кралусо,някъде и из форума имаше качено едно клипче как точно се борави с него.В момента набавям грамажи и ги почвам с него.За лятото ще съм готов за атака на маришките шарани.Avrionov написа:Добре де, аз ли съм най-големия карък дето неможе да хване нито един скобар! Колеги, ще бъда благодарен ако някой ме вземе с него на един скобарски излет!
П.С. От Асеновград съм.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Поздравления за успешния излет на Бутник
Като решиш пак да ходиш звънкай.
Не си колега .
И аз излизах на 23-ти обиколих местата извън града от топлия канал до втичалото на Чая, уж знаех там хубави места и нищо -валат.
Хем и цигани се навъртаха и те валат.
Като решиш пак да ходиш звънкай.
Avrionov написа:Добре де, аз ли съм най-големия карък ........
Не си колега .
И аз излизах на 23-ти обиколих местата извън града от топлия канал до втичалото на Чая, уж знаех там хубави места и нищо -валат.
Хем и цигани се навъртаха и те валат.