Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ .....
Модератор: sapuna
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ .....
Колеги ,може ли някой да каже ,дали сега/края на декември/ мога да си завера билета или трябва да се чака януари 2008 г.

- Тони 72
- научил се да хвърля
Сегашните ни билети важат до 15 януари.От догодина обаче билета ще важи за една година от датата на издаване.Например ако го извадиш на 18.08 ще важи до 18.08 на следващата година.Освен това билетите за 6 месеца няма да важат както сега за първото или второто полугоде,а също така ще важат за 6 месеца от датата на издаване.
Наслука!
И на мен това ми направи впечатление- моят билет е 6-месечен, вадих го в началото на лятото(миналогодишният важеше до 31 декември) и е валиден до 15 януари 2008г.Ама 15 дни повече никой не би отказал, но сега явно няма да има и тези 15 дни.На мен шестмесечният билет ми върши перфектна работа и ако наистина важи от датата на издаване е направо супер!
Последно промяна от asini на Сря Дек 19, 2007 6:54 pm, променено общо 1 път.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- разбира нещата
Колега,не е само по ващия край.Аз съм от Бургас и за повече от 10 год. съм проверен 1 път и то в гр. В.Търново,като в нашия край съм виждал служители на иара без да съм проверен от тях.Сам си прави сметката.И НЕ ходя по платени водоеми,като при първа възможност съм за риба.
Но най добре си изкарай билет януари месец,средата,да ти е чиста съвестта.
Но най добре си изкарай билет януари месец,средата,да ти е чиста съвестта.