НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ .....

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ .....

Мнение от bkd »

Колеги ,може ли някой да каже ,дали сега/края на декември/ мога да си завера билета или трябва да се чака януари 2008 г. :?: :idea: :wink:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

До края на годината със сигурност няма да ги заверяват. По принцип билета са валиден и януари, така че не бързай.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Сегашните ни билети важат до 15 януари.От догодина обаче билета ще важи за една година от датата на издаване.Например ако го извадиш на 18.08 ще важи до 18.08 на следващата година.Освен това билетите за 6 месеца няма да важат както сега за първото или второто полугоде,а също така ще важат за 6 месеца от датата на издаване.
Наслука!
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

И на мен това ми направи впечатление- моят билет е 6-месечен, вадих го в началото на лятото(миналогодишният важеше до 31 декември) и е валиден до 15 януари 2008г.Ама 15 дни повече никой не би отказал, но сега явно няма да има и тези 15 дни.На мен шестмесечният билет ми върши перфектна работа и ако наистина важи от датата на издаване е направо супер!
Последно промяна от asini на Сря Дек 19, 2007 6:54 pm, променено общо 1 път.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
zampo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zampo »

Ми нема никакъв проблем да си завериш билета и сега,само че трябва да си платиш таксата в банка.В ИАРА касите са занулени и не приемат пари до нова година. За валидноста на билета колегите вече са те информирали.
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Kaто стана дума за билети и аз да попитам.Трябват ли ви?Проверки правят ли се ?Мен ме проверяват през година ,да не кажа две.Много рядко ловя на платени водоеми,значи е нормално да се срещам по често с контролните органи :?Ясно е че заверката не е само заради проверката.Само по нашия краи ли е така?
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Колега,не е само по ващия край.Аз съм от Бургас и за повече от 10 год. съм проверен 1 път и то в гр. В.Търново,като в нашия край съм виждал служители на иара без да съм проверен от тях.Сам си прави сметката.И НЕ ходя по платени водоеми,като при първа възможност съм за риба.
Но най добре си изкарай билет януари месец,средата,да ти е чиста съвестта.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

К`ви шест месеца бе момчета?Как може да те устройва шест месеца в годината???Ако имаше възможност бих си заверил билета за 25 години напред!

Боби,не бързай братле!До 15-ти януари има време,а и се гласят някакви нововъведения!Отдавна се каня да ида и да разуча,ама в близките два дни ще го направя! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Нововъведенията съм ги написал.Мисля,че ви става ясно за какво става въпрос.Цената на билета остава непроменена.
Наслука!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Благадаря Ви момчета :!: :idea: :lol: Сигурен съм ,че помогнахте не само на мен с тази подробна имформация :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”