Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
asinasi
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2013

Мнение от asinasi »

Днес отново валат на Къмпинг Юг иначе прекрасно време със слаб вятър и вълни. Няколко лапини, дребнокопи и дребни иларии плуват обратно.
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

рано е още, търсете я на север, не на юг; иначе за варненския залив в събота само кефалови, видях точно една човка да се извади, но беше с големината на ува
Аватар
iverson
новобранец
новобранец

Мнение от iverson »

То ясно,че е рано,ама жената напира за почивка и батко си избра дестинацията;).
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

iverson написа:Колеги събота тръгвам за Синеморец и ще се радвам ако някой сподели обаждали се зарганата там.
Аз от 5-ти съм в Ахтопол за 3-4 дни.Ще се радвам ако споделиш.Пък и колегата Момчил може да даде инфо.А аз ще почерпя по бира ако се видим.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

13-14 и 15ти съм на Слънчев бряг в частта близо до Влас(хотел Славянски).Има ли там зарганско място в близост или до Несебър ще трябва да ходя?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
asinasi
новобранец
новобранец

Мнение от asinasi »

Д.Граховски написа:13-14 и 15ти съм на Слънчев бряг в частта близо до Влас(хотел Славянски).Има ли там зарганско място в близост или до Несебър ще трябва да ходя?
ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ ¨МАРИНА ДИНЕВИ¨ - Св.Влас
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

asinasi написа:
Д.Граховски написа:13-14 и 15ти съм на Слънчев бряг в частта близо до Влас(хотел Славянски).Има ли там зарганско място в близост или до Несебър ще трябва да ходя?
ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ ¨МАРИНА ДИНЕВИ¨ - Св.Влас
Като влизаш в стария град на Несебър от ляво има платен паркинг-огромен,който обикаля половината полуостров.Плащаш,влизаш и хващаш където ти хареса.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз съм пеша тъй че ми е далече и Марина Диневи и стария град,май ще ходя на скалите на Несебър новия град дето беше цирк Балкански-мислех че има по близко място ама не.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

преди седмица тук в Варна преди да почнат тея ветрове ... изкарахме с един приятел 30тина броя ... не казвам мястото щото ще заври от ентусиасти а рибите са малки .... и ми е ясно че поголямата част от рибарите са измет и вземат всичко ... стават да се ловят само за забавление ... близо са до брега но са педа и половина .... и тея 30 броя ги направихме от 6 и 30 до 10 часа....
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Здравейте, колеги! Вмомента съм доста на юг от Варна - в Царево. Имах малко време и се разходих до Дюнев гьол. Рибари никакви, не много добри условия за риболов, но похвърлях половин час - само едно чернокопче, върнато обратно. Преместих се в залива до завода за лодки. От 17:30 до 19:00 хванах едно чернокопче около 12 см. и 2 заргана - 35 см и 50 см. Малко на брой, но ми беше голям кеф, защото това са ми първите заргани за тая година. Утре сутринта смятам да ги пробвам пак за 1-2 часа, че после съм на работа. Надявам се да има какво да споделя.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Браво!50 см. си е почти трофейна риба за нашето море.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Вчера, от 18 до 20 часа на 4-та буна бяхме около 10 ентусиасти :D .Хванахме....капото :evil: .Нито на дъно, нито на бомбарда.Аман от проби!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

Днес на Дружба 2 заргани къде 35-те сантиметра и една която излезе от водата,ама май вятъра не и хареса и се върна! Рано и е още,ама и за едно огъване на сопата си струва! Наслука колеги!
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

nasko_sym написа:
iverson написа:Колеги събота тръгвам за Синеморец и ще се радвам ако някой сподели обаждали се зарганата там.
Аз от 5-ти съм в Ахтопол за 3-4 дни.Ще се радвам ако споделиш.Пък и колегата Момчил може да даде инфо.А аз ще почерпя по бира ако се видим.
Щом от 5 си тука ще се видим,не е нужно да ме черпиш,Аз лично няма какво да се похваля защото нямам много време за риболов,ходих тая седмица няколко пъти,но освен мятането на въдицата за спорта и насладата от топлата вода и слънцето,друго не можах да хвана.Всички рибари тука с които говоря ми казаха освен единични риби и то писалки и дребен чернокоп,друго няма.Който влиза с лодка лови паламуд и много едър сафрид,като сафрида е колкото педя.Паламуд снощи на клатене от лодка са излизали риби от по 500 грама,дори аз все още не мога да повярвам,ама човека който ми го каза няма за какво да ме лъже.Иначе хора от Община Бургас са направили много добър риболов тука,ама по незнай ни за мен причини не са писали нищо тука.Ако желаят да споделят те ;).Както и получават порицание за това,че не писаха два реда тука за да се видим на скалите!!!Добър риболов като казвам,става въпрос за кефалови.....
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Както писах вчера, сутринта пак пробвах зарганите в залива до завода за лодки /до Царево/. Лових от 6:30 до 09:00, като от 11 риби които хванах само една е по-малка от 35 см, но за съжаление не успях да я опазя и да я върна в добро здраве.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”