Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
Днес отново валат на Къмпинг Юг иначе прекрасно време със слаб вятър и вълни. Няколко лапини, дребнокопи и дребни иларии плуват обратно.
-
- ще става разбирач
рано е още, търсете я на север, не на юг; иначе за варненския залив в събота само кефалови, видях точно една човка да се извади, но беше с големината на ува
То ясно,че е рано,ама жената напира за почивка и батко си избра дестинацията;).
-
- научил се да хвърля
Аз от 5-ти съм в Ахтопол за 3-4 дни.Ще се радвам ако споделиш.Пък и колегата Момчил може да даде инфо.А аз ще почерпя по бира ако се видим.iverson написа:Колеги събота тръгвам за Синеморец и ще се радвам ако някой сподели обаждали се зарганата там.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
13-14 и 15ти съм на Слънчев бряг в частта близо до Влас(хотел Славянски).Има ли там зарганско място в близост или до Несебър ще трябва да ходя?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ ¨МАРИНА ДИНЕВИ¨ - Св.ВласД.Граховски написа:13-14 и 15ти съм на Слънчев бряг в частта близо до Влас(хотел Славянски).Има ли там зарганско място в близост или до Несебър ще трябва да ходя?
-
- сериозен играч
Като влизаш в стария град на Несебър от ляво има платен паркинг-огромен,който обикаля половината полуостров.Плащаш,влизаш и хващаш където ти хареса.asinasi написа:ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ ¨МАРИНА ДИНЕВИ¨ - Св.ВласД.Граховски написа:13-14 и 15ти съм на Слънчев бряг в частта близо до Влас(хотел Славянски).Има ли там зарганско място в близост или до Несебър ще трябва да ходя?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз съм пеша тъй че ми е далече и Марина Диневи и стария град,май ще ходя на скалите на Несебър новия град дето беше цирк Балкански-мислех че има по близко място ама не.
Tell people there’s an invisible man in the sky who

-
- вече хвърля и на тежко
преди седмица тук в Варна преди да почнат тея ветрове ... изкарахме с един приятел 30тина броя ... не казвам мястото щото ще заври от ентусиасти а рибите са малки .... и ми е ясно че поголямата част от рибарите са измет и вземат всичко ... стават да се ловят само за забавление ... близо са до брега но са педа и половина .... и тея 30 броя ги направихме от 6 и 30 до 10 часа....
- sardina
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги! Вмомента съм доста на юг от Варна - в Царево. Имах малко време и се разходих до Дюнев гьол. Рибари никакви, не много добри условия за риболов, но похвърлях половин час - само едно чернокопче, върнато обратно. Преместих се в залива до завода за лодки. От 17:30 до 19:00 хванах едно чернокопче около 12 см. и 2 заргана - 35 см и 50 см. Малко на брой, но ми беше голям кеф, защото това са ми първите заргани за тая година. Утре сутринта смятам да ги пробвам пак за 1-2 часа, че после съм на работа. Надявам се да има какво да споделя.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- разбира нещата
Вчера, от 18 до 20 часа на 4-та буна бяхме около 10 ентусиасти
.Хванахме....капото
.Нито на дъно, нито на бомбарда.Аман от проби!

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Днес на Дружба 2 заргани къде 35-те сантиметра и една която излезе от водата,ама май вятъра не и хареса и се върна! Рано и е още,ама и за едно огъване на сопата си струва! Наслука колеги!
-
- вече хвърля и на тежко
Щом от 5 си тука ще се видим,не е нужно да ме черпиш,Аз лично няма какво да се похваля защото нямам много време за риболов,ходих тая седмица няколко пъти,но освен мятането на въдицата за спорта и насладата от топлата вода и слънцето,друго не можах да хвана.Всички рибари тука с които говоря ми казаха освен единични риби и то писалки и дребен чернокоп,друго няма.Който влиза с лодка лови паламуд и много едър сафрид,като сафрида е колкото педя.Паламуд снощи на клатене от лодка са излизали риби от по 500 грама,дори аз все още не мога да повярвам,ама човека който ми го каза няма за какво да ме лъже.Иначе хора от Община Бургас са направили много добър риболов тука,ама по незнай ни за мен причини не са писали нищо тука.Ако желаят да споделят теnasko_sym написа:Аз от 5-ти съм в Ахтопол за 3-4 дни.Ще се радвам ако споделиш.Пък и колегата Момчил може да даде инфо.А аз ще почерпя по бира ако се видим.iverson написа:Колеги събота тръгвам за Синеморец и ще се радвам ако някой сподели обаждали се зарганата там.

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- sardina
- научил се да хвърля
Както писах вчера, сутринта пак пробвах зарганите в залива до завода за лодки /до Царево/. Лових от 6:30 до 09:00, като от 11 риби които хванах само една е по-малка от 35 см, но за съжаление не успях да я опазя и да я върна в добро здраве.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!