Да ги спрем тези нагли арендатори

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

nastroi4ik
новобранец
новобранец

Да ги спрем тези нагли арендатори

Мнение от nastroi4ik »

Колеги имам вила на диканите и ме интересува язовира под аренда ли е или не.Понеже бях проверил в интернет и там пишеше че е на горското но когато отидох на место един самозабравил се дърт КОМУНИСТ ми се изперчи и с най-наглата физиономия ми заяви че язовира е негов и риба там несе лови.Моляви ако някой знае телефон на службите отговарящи за язовирите бих искал да им се обадя за да прекратим веднъж за винаги тези самозабравилисе тъй наречени арендатори.Благодаря предварително.
Алфонсо
новобранец
новобранец

Re: Да ги спрем тези нагли арендатори

Мнение от Алфонсо »

И ако наистина язовира е взет под аренда, като арендаторът си заплаща необходимата сума и си има договор за това, какво точно ще му направиш???
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Алфонсо написа:И ако наистина язовира е взет под аренда, като арендаторът си заплаща необходимата сума и си има договор за това, какво точно ще му направиш???
Има какво да му се направи колега.Така може да реве,че ще се чува надалече,само срещу 40лева.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Алфонсо
новобранец
новобранец

Мнение от Алфонсо »

Ясно, мизерия може да му направите, да му изтровите рибата или друга поразия, ама как по-точно това деяние ще подобри вашето положение?
nastroi4ik
новобранец
новобранец

Мнение от nastroi4ik »

Колега аз не искам да му тровя рибата но можеше да обясни като хората а не да се прави на всемогъщ и недосегаем нали. А понеже го защитаваш ми кажи аз от каде да знам дали действително този самозабравил се тъй наречен арендатор е действителен при полужение че никаде нямаше дори една табелал.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

В същият този подфорум , на втора страница , има доста подробна и обширна тема за язовира - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=45628" onclick="window.open(this.href);return false; . Кратък поглед в нея ни дава яснотата че язовира е забранен тази година .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Интересно четиво за всичките тези мними и явни арендатори:
http://iara.government.bg/wp-content/up ... 6.2013.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Алфонсо
новобранец
новобранец

Мнение от Алфонсо »

nastroi4ik написа:Колега аз не искам да му тровя рибата но можеше да обясни като хората а не да се прави на всемогъщ и недосегаем нали. А понеже го защитаваш ми кажи аз от каде да знам дали действително този самозабравил се тъй наречен арендатор е действителен при полужение че никаде нямаше дори една табелал.
Никой не защитавам ;)
През.... :finga: ми е арендатора, просто си изразих мнението, че ако язовира наистина е взет законно, както и се оказа (виж темата от линка http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=45628 ),няма какво да се направи.
Хубавото е, че язовирът се стопанисва и то съвестно, с цел да се възстанови рибната популация. Риболовът е забранен, според мен правилно.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”