Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Да ги спрем тези нагли арендатори
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Да ги спрем тези нагли арендатори
Колеги имам вила на диканите и ме интересува язовира под аренда ли е или не.Понеже бях проверил в интернет и там пишеше че е на горското но когато отидох на место един самозабравил се дърт КОМУНИСТ ми се изперчи и с най-наглата физиономия ми заяви че язовира е негов и риба там несе лови.Моляви ако някой знае телефон на службите отговарящи за язовирите бих искал да им се обадя за да прекратим веднъж за винаги тези самозабравилисе тъй наречени арендатори.Благодаря предварително.
Re: Да ги спрем тези нагли арендатори
И ако наистина язовира е взет под аренда, като арендаторът си заплаща необходимата сума и си има договор за това, какво точно ще му направиш???
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
-
- сериозен играч
Има какво да му се направи колега.Така може да реве,че ще се чува надалече,само срещу 40лева.Алфонсо написа:И ако наистина язовира е взет под аренда, като арендаторът си заплаща необходимата сума и си има договор за това, какво точно ще му направиш???
Ясно, мизерия може да му направите, да му изтровите рибата или друга поразия, ама как по-точно това деяние ще подобри вашето положение?
-
- новобранец
Колега аз не искам да му тровя рибата но можеше да обясни като хората а не да се прави на всемогъщ и недосегаем нали. А понеже го защитаваш ми кажи аз от каде да знам дали действително този самозабравил се тъй наречен арендатор е действителен при полужение че никаде нямаше дори една табелал.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
В същият този подфорум , на втора страница , има доста подробна и обширна тема за язовира - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=45628" onclick="window.open(this.href);return false; . Кратък поглед в нея ни дава яснотата че язовира е забранен тази година .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- maranzika
- сериозен играч
Интересно четиво за всичките тези мними и явни арендатори:
http://iara.government.bg/wp-content/up ... 6.2013.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://iara.government.bg/wp-content/up ... 6.2013.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Никой не защитавамnastroi4ik написа:Колега аз не искам да му тровя рибата но можеше да обясни като хората а не да се прави на всемогъщ и недосегаем нали. А понеже го защитаваш ми кажи аз от каде да знам дали действително този самозабравил се тъй наречен арендатор е действителен при полужение че никаде нямаше дори една табелал.

През....

Хубавото е, че язовирът се стопанисва и то съвестно, с цел да се възстанови рибната популация. Риболовът е забранен, според мен правилно.