Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗА или ПРОТИВ мустаците
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
ЗА или ПРОТИВ мустаците
Горният цитат много ми легна на сърце!puntakis написа:Мустаци нямам щот след френска любов миришат лошо!!!![]()
Много пъти докато се бръсна ми минава през ума да му засуча един,оставям го и веднага след това го махам.Не говоря за "катинарче"-да не се засягат интелигентно изглеждащите

От снимките в галерията виждам,че няма много последователи на Филип Тотю или Чарли Чаплин/е,среща се някой и друг екземпляр де

Интересно ми е вашето мнение по въпроса "ЗА или ПРОТИВ мустаците"!
Аргументирайте се моля!
Пускам и анкета!

.
Да живеят мустаците!И аз го имам от ученик,почти девствен ми е откъм бръснене.А какво по-хубаво има от това след френска любов да ти мирише на любимата жена?Навява спомени,надървя яко...
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него
да ама с мустак изглеждаш като глътнал лястовица, а опашката останала от вън 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
в-к Пътешествие написа: Мустаци или бира?
Група британски ентусиасти проведе забавно изследване, огорчило с резултатите си икономичните шотландци. Те установили, че любителите на бирата трябва да се откажат от идеята да носят мустаци. Мустакатите мъжете губят годишно около 20 паунда, пиейки в пъбовете бира, която в прекия смисъл на думата се стича по мустаците им. Сега шотландците трябва да изберат от какво да икономисват - от бирата или от самобръсначките?
Според паралелни изследвания в Америка брадата на мъжа пие годишно бира за 50 долара.
Брадатите пиячи на бира си я плащат двойно, изчислиха учени от Дайтона. След всяка глътка по космите остават 0,56 мл от питието. Всеки, който изпива по 100 литра годишно, става зян по 50 долара...
Това единственото сфястно нещо дето има у мен,не съм го бръснал изобщо,много пъти и аз като теб Митак се каня да го чалдисъм ама не ми стига куража,имам чувството че ще си махна двете уши и ръце и се отказмам а Ivan_yo нали каза че ми е запазена марка,а след френска любов три дена не се мия и бръсна,голям кеф е да ходиш три дена с чувството че наоколо има нещо за дооправене,лошото е когато се смесят две или три миризми тогава ходиш като въртоглав

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ама за кои мустаци става вьпрос
за естествените или изкувствените(едни такива,рехави,белички,като засьхнала морска пяна,които остават понякога след пиене на бира и близане на п....
)
мойто мнение е такова-определено ЗА изкувствените,НЕ МЕ вьлнуват мьжките и определено НЕ-на женските мустаци и мустаците на пьржолата
е,по изчерпателен отговор на дали може да се даде

мойто мнение е такова-определено ЗА изкувствените,НЕ МЕ вьлнуват мьжките и определено НЕ-на женските мустаци и мустаците на пьржолата

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Преди около петнадесетина години имах и мустак, имах и брадичка известно време.Веднъж един местен зевзек ме срещна и на всеуслушание пред доста хора се провикна - Ха гледайте го този не е ли двойник на Доган
От тогава ги махнах и повече не съм и помислял за това
Иначе нямам нищо против мустаците, дори понякога тайничко завиждам на колеги като Неделчо, Митко от Разград,Сампо и многодруги съфорумци, да ме прощават, които съм пропуснал
Сега ако си оставя мустак, жента ще ме остави

От тогава ги махнах и повече не съм и помислял за това

Иначе нямам нищо против мустаците, дори понякога тайничко завиждам на колеги като Неделчо, Митко от Разград,Сампо и многодруги съфорумци, да ме прощават, които съм пропуснал

Сега ако си оставя мустак, жента ще ме остави

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ