Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
ЗА или ПРОТИВ мустаците
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
ЗА или ПРОТИВ мустаците
Горният цитат много ми легна на сърце!puntakis написа:Мустаци нямам щот след френска любов миришат лошо!!!![]()
Много пъти докато се бръсна ми минава през ума да му засуча един,оставям го и веднага след това го махам.Не говоря за "катинарче"-да не се засягат интелигентно изглеждащите
От снимките в галерията виждам,че няма много последователи на Филип Тотю или Чарли Чаплин/е,среща се някой и друг екземпляр де
Интересно ми е вашето мнение по въпроса "ЗА или ПРОТИВ мустаците"!
Аргументирайте се моля!
Пускам и анкета!
.
Да живеят мустаците!И аз го имам от ученик,почти девствен ми е откъм бръснене.А какво по-хубаво има от това след френска любов да ти мирише на любимата жена?Навява спомени,надървя яко...
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него

да ама с мустак изглеждаш като глътнал лястовица, а опашката останала от вън 
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
в-к Пътешествие написа: Мустаци или бира?
Група британски ентусиасти проведе забавно изследване, огорчило с резултатите си икономичните шотландци. Те установили, че любителите на бирата трябва да се откажат от идеята да носят мустаци. Мустакатите мъжете губят годишно около 20 паунда, пиейки в пъбовете бира, която в прекия смисъл на думата се стича по мустаците им. Сега шотландците трябва да изберат от какво да икономисват - от бирата или от самобръсначките?
Според паралелни изследвания в Америка брадата на мъжа пие годишно бира за 50 долара.
Брадатите пиячи на бира си я плащат двойно, изчислиха учени от Дайтона. След всяка глътка по космите остават 0,56 мл от питието. Всеки, който изпива по 100 литра годишно, става зян по 50 долара...
-
Nedeltcho Delev
Това единственото сфястно нещо дето има у мен,не съм го бръснал изобщо,много пъти и аз като теб Митак се каня да го чалдисъм ама не ми стига куража,имам чувството че ще си махна двете уши и ръце и се отказмам а Ivan_yo нали каза че ми е запазена марка,а след френска любов три дена не се мия и бръсна,голям кеф е да ходиш три дена с чувството че наоколо има нещо за дооправене,лошото е когато се смесят две или три миризми тогава ходиш като въртоглав

-
Nedeltcho Delev
-
Nedeltcho Delev
-
Бат Мирче-5кила
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
ама за кои мустаци става вьпрос
за естествените или изкувствените(едни такива,рехави,белички,като засьхнала морска пяна,които остават понякога след пиене на бира и близане на п....
)
мойто мнение е такова-определено ЗА изкувствените,НЕ МЕ вьлнуват мьжките и определено НЕ-на женските мустаци и мустаците на пьржолата
е,по изчерпателен отговор на дали може да се даде
мойто мнение е такова-определено ЗА изкувствените,НЕ МЕ вьлнуват мьжките и определено НЕ-на женските мустаци и мустаците на пьржолата
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Bai Xristo
- научил се да хвърля

- Обратна връзка:
Преди около петнадесетина години имах и мустак, имах и брадичка известно време.Веднъж един местен зевзек ме срещна и на всеуслушание пред доста хора се провикна - Ха гледайте го този не е ли двойник на Доган
От тогава ги махнах и повече не съм и помислял за това
Иначе нямам нищо против мустаците, дори понякога тайничко завиждам на колеги като Неделчо, Митко от Разград,Сампо и многодруги съфорумци, да ме прощават, които съм пропуснал
Сега ако си оставя мустак, жента ще ме остави
От тогава ги махнах и повече не съм и помислял за това
Иначе нямам нищо против мустаците, дори понякога тайничко завиждам на колеги като Неделчо, Митко от Разград,Сампо и многодруги съфорумци, да ме прощават, които съм пропуснал
Сега ако си оставя мустак, жента ще ме остави
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
-
Nedeltcho Delev