Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗА или ПРОТИВ мустаците
Модератор: dantho.mihov
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- dimitar_
- сериозен играч
Да ви кажа , имам ги още от третото бръснене ,а съм почнал от 8-ми клас долу - горе ...
Нямал съм ги само за десетина месеца в казармата , като новобранец , иначе бях единственият който влязох с мустак в казармата , и да ви кажа дваисетина минути след влизането , вече бях го обръснал на сухо ! Старите бойци бяха побеснели и на другият ден търсеха "киртака"с мустаците , но ме спаси това , че тогава всички бяхме еднакво "исипани" новобранци , които не знаеха на кой свят се намират , а и аз оставих за по - късно да доказвам мъжеството ...
А за жените , не знам , все още "рекламации" нямам , хич да не е , най - малкото правят гъдел ... , където и да се тръкнат !!!
Дето вика бай Христо е прав , и на мен понякога направо ми заговорват на турски , но се оправям , пък и някои "кадъни" направо те карат да забравиш че си религиозен , но ...
Иначе съм решил , понеже мустака го имам от времето когато "лъскахме бастуна" , да го махна , когато вече не мога да го "лъскам" ...
Все пак който иска може да опита , няма да загуби , все някой ще му го хареса ... !
Нямал съм ги само за десетина месеца в казармата , като новобранец , иначе бях единственият който влязох с мустак в казармата , и да ви кажа дваисетина минути след влизането , вече бях го обръснал на сухо ! Старите бойци бяха побеснели и на другият ден търсеха "киртака"с мустаците , но ме спаси това , че тогава всички бяхме еднакво "исипани" новобранци , които не знаеха на кой свят се намират , а и аз оставих за по - късно да доказвам мъжеството ...
А за жените , не знам , все още "рекламации" нямам , хич да не е , най - малкото правят гъдел ... , където и да се тръкнат !!!
Дето вика бай Христо е прав , и на мен понякога направо ми заговорват на турски , но се оправям , пък и някои "кадъни" направо те карат да забравиш че си религиозен , но ...
Иначе съм решил , понеже мустака го имам от времето когато "лъскахме бастуна" , да го махна , когато вече не мога да го "лъскам" ...
Все пак който иска може да опита , няма да загуби , все някой ще му го хареса ... !
-
- кандидат преподавател
Хем и друго
И мустак,и брадичка-на демоните им се полага.Не пречи,щот ги подстригвам собственоручно редовно - действа ми успокояващо.Решил съм и проблема с френската любов-малко деспотично и едностранно-така,че само на мен ми се въздава френска,пък аз отвръщам с дива балканска е... любов всъщност.И няма проблем.Обаче няма да гласувам -мразя гласуванията,някак си вътрешно не съм демократ,дее.. мааму!
-
- научил се да хвърля
Абе не на всеки му подхождат мустаци.Така е и със шапките.Аз например искам да пусна мустак ама космите ми рехави
Сложа шапка-ебати изрода.
За това на който му подхожда-ДА ама зорлем да се правиш на мъж аре извинявай

Сложа шапка-ебати изрода.
За това на който му подхожда-ДА ама зорлем да се правиш на мъж аре извинявай

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
-
- кандидат преподавател
- fish slavi
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
има един виц от по тошово време:малко вьведение за незапознатите с това време-забранено беше да се ходи с дьлга коса,мустаци и бради,освен,ако не ти е снимката такава задьлжително в паспорта-едва ли не,от общината требаше да се иска решениеDedy написа:: Хитлер, Сталин, Н. Д. и др., така че и сами можете да си направите изводите!

некво студентче по тошово време се разболяло,десетина дена не излизало от квартирката,междувременно брадясало и като оздравяло и трьгнало да се брьсне установило,че бая му отиват мустаци и брада...оставило си ги,излязло навьн и моментално го спрял един милиционер и го скастрил дето е с брада...студентчето го изслушало тьрпеливо и отговорило:ама другарю милиционер,много велики хора са били с бради..и почнало да изброява:ленин,маркс,енгелс,че гевара,фидел кастро...по едно време,видяло,е милиционера нещо пише в едно тефтерче и спряло да изброява.милиционера вдигнал тежьк,укорителен,но и доста доволен поглед от тефтерчето и процедил строго: казвай,казвай...записвам аз..като нищо ЩЕ ИЗЛОВИМ ЦЯЛАТА БАНДА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- чпс
- ще става разбирач
Бай Ганьо е на посещение в Куба.
Влиза в ресторант и му прави впечатление, че част от посетителите - униформени и с революционни карибски бради - ядат, пият и си тръгват без да плащат.
Келнерът обяснил, че това са хора на Кастро.
На тръгване бай Ганьо повикал келнера, поразкопчал панталона си, демонстрирал вторичните си полови белези и важно казал "Аз съм от тайните".
Влиза в ресторант и му прави впечатление, че част от посетителите - униформени и с революционни карибски бради - ядат, пият и си тръгват без да плащат.
Келнерът обяснил, че това са хора на Кастро.
На тръгване бай Ганьо повикал келнера, поразкопчал панталона си, демонстрирал вторичните си полови белези и важно казал "Аз съм от тайните".
Последно промяна от чпс на Пон Дек 24, 2007 7:57 pm, променено общо 1 път.