ЗА или ПРОТИВ мустаците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ЗА или ПРОТИВ носенето на мустак

ЗА
25
25%
ПРОТИВ
39
38%
Не ме вълнува
38
37%

Общо гласове: 102

Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Да ви кажа мен не ме вълнуват мустаците! Харесвам хора с мустаци разбира се стига да им отиват. Ама знам и един лаф за мустаците но нема да ви го каем,защото тия с мустаците ше ми Е.......т Майката. :lol: :cry:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

gogo45sharana написа:Да ви кажа мен не ме вълнуват мустаците! Харесвам хора с мустаци разбира се стига да им отиват. Ама знам и един лаф за мустаците но нема да ви го каем,защото тия с мустаците ше ми Е.......т Майката. :lol: :cry:
Давай бе кво ти пука :D :D :D
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Еми като поотраснах малко на времето разбрах че,всички полови органи са окосмени :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Aми след като прави френска любов,значи е полов орган.Аз лично съм против мустаците,но не съм против хората които носят.
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

Nedeltcho Delev написа::D :D :D :D :D

Колко вида мустаци познавате :idea:
Аз три вида
Тип курвенска вежда
Тип плачеща върба -моя е от тези
и тип ножов връх-тези дето стърчат напред и мязат на разгонен таралеж :D :D :D
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Да ви кажа , имам ги още от третото бръснене ,а съм почнал от 8-ми клас долу - горе ...
Нямал съм ги само за десетина месеца в казармата , като новобранец , иначе бях единственият който влязох с мустак в казармата , и да ви кажа дваисетина минути след влизането , вече бях го обръснал на сухо ! Старите бойци бяха побеснели и на другият ден търсеха "киртака"с мустаците , но ме спаси това , че тогава всички бяхме еднакво "исипани" новобранци , които не знаеха на кой свят се намират , а и аз оставих за по - късно да доказвам мъжеството ...
А за жените , не знам , все още "рекламации" нямам , хич да не е , най - малкото правят гъдел ... , където и да се тръкнат !!!
Дето вика бай Христо е прав , и на мен понякога направо ми заговорват на турски , но се оправям , пък и някои "кадъни" направо те карат да забравиш че си религиозен , но ...
Иначе съм решил , понеже мустака го имам от времето когато "лъскахме бастуна" , да го махна , когато вече не мога да го "лъскам" ...
Все пак който иска може да опита , няма да загуби , все някой ще му го хареса ... !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Хем и друго

Мнение от INCUBUS »

И мустак,и брадичка-на демоните им се полага.Не пречи,щот ги подстригвам собственоручно редовно - действа ми успокояващо.Решил съм и проблема с френската любов-малко деспотично и едностранно-така,че само на мен ми се въздава френска,пък аз отвръщам с дива балканска е... любов всъщност.И няма проблем.Обаче няма да гласувам -мразя гласуванията,някак си вътрешно не съм демократ,дее.. мааму!
Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Жоро »

нищо лично!не се засягаите! вашите мустачки,на моя к.. чистачки. стар лаф за който ме подсетихте.Аз съм твърдо против подобни екстри.
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

Абе не на всеки му подхождат мустаци.Така е и със шапките.Аз например искам да пусна мустак ама космите ми рехави :D
Сложа шапка-ебати изрода.
За това на който му подхожда-ДА ама зорлем да се правиш на мъж аре извинявай :cry:
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Откакто ми казаха че мустаците били четка за клитор ги обръснах и не мисля да ги пускам. :lol: :lol: :lol:
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

То някой трябва да обгрижва и клиторите де !
Аватар
genoty4
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genoty4 »

Мъж без мустаци е като жена с мустаци! :oops: :lol:
Спрете Земята! Искам да сляза!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Dedy написа:: Хитлер, Сталин, Н. Д. и др., така че и сами можете да си направите изводите!
има един виц от по тошово време:малко вьведение за незапознатите с това време-забранено беше да се ходи с дьлга коса,мустаци и бради,освен,ако не ти е снимката такава задьлжително в паспорта-едва ли не,от общината требаше да се иска решение :lol: :lol: аз тогава мустаци и бради не сьм си пускал,ама с косата имах бая проблеми-ееех,колко пьти са ни стригали с ножовка по районните и прибирали за глупости,ама тоя вьпрос сега няма да го зачеквам-може да си направим отделно форумче :lol: :lol: та вица:

некво студентче по тошово време се разболяло,десетина дена не излизало от квартирката,междувременно брадясало и като оздравяло и трьгнало да се брьсне установило,че бая му отиват мустаци и брада...оставило си ги,излязло навьн и моментално го спрял един милиционер и го скастрил дето е с брада...студентчето го изслушало тьрпеливо и отговорило:ама другарю милиционер,много велики хора са били с бради..и почнало да изброява:ленин,маркс,енгелс,че гевара,фидел кастро...по едно време,видяло,е милиционера нещо пише в едно тефтерче и спряло да изброява.милиционера вдигнал тежьк,укорителен,но и доста доволен поглед от тефтерчето и процедил строго: казвай,казвай...записвам аз..като нищо ЩЕ ИЗЛОВИМ ЦЯЛАТА БАНДА :lol: :lol: :lol: та така
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk

Мнение от snegk »

Рано-рано ма развесели :lol:
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

Бай Ганьо е на посещение в Куба.

Влиза в ресторант и му прави впечатление, че част от посетителите - униформени и с революционни карибски бради - ядат, пият и си тръгват без да плащат.

Келнерът обяснил, че това са хора на Кастро.

На тръгване бай Ганьо повикал келнера, поразкопчал панталона си, демонстрирал вторичните си полови белези и важно казал "Аз съм от тайните".
Последно промяна от чпс на Пон Дек 24, 2007 7:57 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”