Въдица и макара за тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Въдица и макара за тролинг

Мнение от Troli Rapala »

Капетано,не се връзвай на провокацията,просто нема сми а и влачиш поне 5-6години преди "Слънцето да огрее планетата Земя"! :wink: :mrgreen: Осраха Сомския,осраха Гръцкия риболов,а дано остане поне тук някакъв нормален и истински разговор на нормални тролингисти,които не пишат с цел продажба или величие,а просто споделят опита си с рибите на тролинг на техните въдици и макари,а не на рекламираните! :wink: :drinkers:
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Тези, които ме познават, знаят с какво влача.. А с какво бих влачил - ще говоря когато имам средствата да си го купя.
Това с какво спинингувам няма НИЩО ОБЩО с тролига. Със спининг се занимавам от доста повече време и все още не съм добър. Поне съм стигнал до душевното си равновесие и ми е кеф от такъма, който имам.
В тази тема се намесиха доста интереси.
Човекът в началото попита какво да си вземе.. И взеха да се мерят.. да не кажа пишки, ще кажа интереси...
Аз понеже нямам ни едното, ни другото - траях си докато не ми дойде нанагорно :)
Но оттук натаък започвам и аз да гледам сеир :)
Съжалявам че админа е изчистил темата за Лаури Рапала, та да цитирам Емо.. "Що ли ми трябваше да се намесвам"..
Ами .. ЩОТО не може да подмине тема без да изкаже мнение :)
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа: А що бе бате Шрайк ти удари най-големата риба на най-финната въдица от 7възможни? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: Нали за това се бия с години и ти си просто поредният факт за Голяма Риба на малка въдичка! :wink: Щом нещо се повтори хиляда пъти при хиляда човека,значи е ЗАКОН! :idea: :idea: :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Я го попитай кой му набута воблера,насила в ръцете.....даже в лодката.Но тия неща ги пропускаш умишлено.
А я нека ти каже,дали след този сом не хвана друг и на какъв воблер.А знаеш ли още колко хора хванаха сомове на воблери,които им дадох на язовира.
Винаги съм се стремял да бъда точен към хората без лъжи.
Заслугата за рибата си единствено негова.......моето щастие е,че не го подведох.....щото тука ме изкарахте най-големия измамник.
На Спокомиро му викам сложи Халкото бре....е най-накрая се нави да спаси капото с една 18-ка.
Ами Бели-Денсера улови повече риби от Сливъра и Джойнтед взети заедно.Нищо,че воблера е грозен и чак не ти се иска да го купиш.
Ами Спрото дето му викаш,че е бабалюга.......знаеш ли колко и какви сомове се извадиха.
Това,че не сме закостенели в една ф-ма не значи,че сме тъпи.Щото имаме Денсери най-много от всички като бройки и цветове.Но понякога сомовете искат друго.
Същото е с пръчките и макарите....света се развива.Само ти тъпчеш у место.
Ще те видя какво точно си гледал по Дискавъри за Мерлините........вземи си въдицата и заповядай на дансинга,а не само приказки.
Той за сомовете не знае нищо,започна за Марлини да говори....ма стегни се моля те.
shrike
новобранец
новобранец

Мнение от shrike »

Troli Rapala написа:Шрайк,утре ще гледкам клипа че ми е тъп нета! :cry: Ма нещо си противоречиш батко! :cry: :cry: :cry: Нали си Хуманист и пускаш сомовете,кво толкова те бърка дали ще ти скъса некой? :shock: :shock: :shock: В "Морски вълци" най-добрия Дейвид от "Туна точка ком" му скъсаха три риби по 10 000долара за един ден= на -30 000долара за един ден и грам не рева,а ти се притесняваш за някой смешен сом от 50-100 кила,който го ловиме за удоволствие и тръпка,щот е смешно да го сравняваме с морските риби от към цена и битка!За съжаление в сравнение с тях сме си селянчета от към риби и такъми! :cry: :cry: :cry: Забележи обаче и се учи,как въдицата при тях не играе никаква роля и го обясниха перфектно! :idea: :idea: :idea: Знаеш ли защо придърпват линията на ръка или защо са с монофил? :wink: Попивам всичко,като гъба и имам отговор на всеки въпрос,само ме буташ на сън и ти обяснявам в теореми всичко за Тунците или Сомовете! :wink: А що бе бате Шрайк ти удари най-големата риба на най-финната въдица от 7възможни? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: Нали за това се бия с години и ти си просто поредният факт за Голяма Риба на малка въдичка! :wink: Щом нещо се повтори хиляда пъти при хиляда човека,значи е ЗАКОН! :idea: :idea: :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
-За "Ударът на свестен сом в БГ " тия от tuna.com могат само да си мечтаят под действието на опиум! :D
-Тва да имаш късмета да ти удари свестен сом и да ти се измъкне, е се едно да си правил секс без да свършиш-остава само болка и разочарование-Мерси!
Повечето тролингисти са бивши спинингисти-поне тия със слабите такъми. Големи риби удрят както на слаби така и на здрави прътлета .На Дани сома на Искъра 66 кг. му удари на мойто ъгли което аз му продадох защото ми се струваше гьостерица ама!Кво да ти говоря!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

capetano написа: Това с какво спинингувам няма НИЩО ОБЩО с тролига.
Ами .. ЩОТО не може да подмине тема без да изкаже мнение :)
Бате,няма сми от нищо.Четох ти постовете и ми харесаха.Мисля,като теб.Ясно ми е всичко отдавна....дръж си му партия на Троли.Кофти е човек да се чувства самотен.
Знаеш ли колко мнения са изтрити на Троли.....не се напрягай.....хиляди са.Мога да си повторя думите,които написах в темата му....бяха добронамерени.Това,че не ми искате доброто си е ваш проблем.В онази тема няма да напиша ред....лошото е,че и той спря да пише.
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Emo-83 написа:...дръж си му партия на Троли.
Знаеш ли колко мнения са изтрити на Троли...
Това, което знам, е че ти беше най-голямата партия на Троли.. И че ти му изтри най-много постове.. :)
Ама няма смисъл..
capetano написа:Много е весело тук! :lol:
Между другото.. Все още чакам Тролчо да отговори на онези въпроси :)
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

capetano написа:Между другото.. Все още чакам Тролчо да отговори на онези въпроси :)
Ще почакаш доста ... :D Щото май отговаря само тогава, когато му отърва :wink:
shrike
новобранец
новобранец

Мнение от shrike »

Не виждам смисъл в тва отношение към Емо. Не вярвам че има човек ,който да се е допитал до него за съвет и да не е получил адекватен такъв.Ми то в тоя свят трябва да има и хора като него.Всеки си има положителни и отрицателни качества!Аз си мисля ,че при него превес имат положителните.Без него риболова на сом в БГ за добро или зло нямаше да е същия.Всеки във форума е чел с интерес множество негови постове, така че нека бъдем по-умерени.
Легендата Краси като беше унижен и принуден да изчезне от форумите кой спечели?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

capetano написа:
Emo-83 написа:...дръж си му партия на Троли.
Знаеш ли колко мнения са изтрити на Троли...
Това, което знам, е че ти беше най-голямата партия на Троли.. И че ти му изтри най-много постове.. :)
Ама няма смисъл..
Това не е верно и Бановете които съм му сложил са доста по-малко от тези,които е получил.
За разлика от него,не се държа,като женски орган.Разбираме се нещо и все още спазвам обещанието,което му дадох....въпреки,че го няма вече.А той идва тук и започва да плюе и говори,точно все едно нищо не сме си казали преди час.....това какво е :!:
Казах му,че не е написал пост свързан с риболова близо две години и това може да се провери.А след,като собственика на другия форум го изтри тотално,дойде тук все едно е Дева Мария.Започна да пише нещо....помислих си евала,а дано се оправи....звънци.
Всеки път си повтарям,сега влизам и дори да е писал глупости няма да му отговоря.Но не издържам,не заради мен,а защото лъже хората за всичко.
Като го видиш на живо,чак жал да ти стане и е един благ с правилно мислене,чак се съгласява с мнението ти,но тук си е.......
Заради този човек се скарах с приятели,че не съм го триел....дори Асен Пена си тръгна заради него,а той с най-голямото си нахалство след 5г. написа,че бил прав за макарите.И сега така е гушнал тази чужда мисъл,че чак я представя,като своя.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Капетано,за тебе винаги ще ти отговоря! :wink: Шрайк и Стоманко обаче го направиха вместо мен и де-факто ни обединяват 40кила сом на спинигови пръчлета! :wink: :drinkers: На спинингов прът 2.10м. с горна акция 30грама имам 28,24 и 20кила по две за ден, а Шрайк на горна акция 25грама се пребори с 37-ка,та кво повече да добавя? :roll: Има нещо тайно в спининг въдиците на което се лепят Големите сомове,то и Славе го казва преди години ма кой да помни,та явно няма нищо случайно на този свят!Ето,че Дане Силурус-66кила е свързан със Шрайк именно с въдицата,та законът за въдиците на тролинг е приет на първо и последно четене! :wink: Капетано,върхът на въдицата е най-важен за играта на дашните воблери,хем да е твърд,хем и чувствителен а тази гимнастика се прави не от евтините стъклопластови пръчици,а от карбоновите! :wink: Карбонът не е еднакъв и има много видове,това зависи от хилядите нишки на квадратен инч,там богът на карбона е Гари Лумис който е гуру на тема въдици за тролинг на сьомга! :drinkers: Развитието на кърбоновите въдици тръгва и завършва от него,просто е най-добрият в тази област! :idea: Хауалд и неговият архаичен "процес" от стъклопластика при въдиците,само крави могат да пасат на тая тема! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Задай конкретен въпрос или молба към бога относно лекотата и здравината на карбоновите въдици и ще ти се отговори моментално! :idea: :wink: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Авг 29, 2013 11:12 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Шрайк,точно той има полза от изгонването на Краси,за да не го засенчва,та се замисли малко най-накрая! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аре смени темата и не се занимавай с дървени геги,а с въдици за риболов на тролинг! :wink: Истината ще те достигне скоро,защото бог вижда и отсъжда безпогрешно всичко!Има и Ад и Рай за всеки риболовец! :wink: Краси не го намесвай,щот не може да ти отговори тук,та моля те недей и имай търпение за нъпъпилите въпроси и проблеми!За всичко си има време и място! :idea: За мен фактът,че твоя въдица е стигнала до Дане и с нея е хванал 66-рка сом е вълшебен момент и само мога да хълцам въпросително,кой и защо е наредил така картите? :shock: Бе Бог си е Големата сила и нема бегане от него,дава ли ти - взимай с пълни шепи и не го мисли толкова! :idea: :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Момчета и Троли.....нека оправим всичко,ако можем.Не искам да се караме.Извинявам се за това,че съм обидил някой,някога или сега.
Вижте този пост на Бейса и ще разберете колко е прав за всичко.Това е нашето хоби,а не бойно поле.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 39#p836939" onclick="window.open(this.href);return false;
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бог да го прости,просто всички сме пътници във всеки един момент и секунда,прас и ни нема! :shock: :cry: :cry: :cry: Като умре близък човек и най-боли,че не си успял да му кажеш всичко което ти е на сърце! :cry: :cry: :cry: Кофти стана така,дано ни гледа отгоре и се кефи на това което правим в лодките,на Състезанието ще отлея малко алкохол във водата в негова чест за Бог да Прости! :cry: :cry: :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Бейс,батко реве ми се кат ви гледам на тая снимка! :shock: :cry: Сигурно ти е много тежко,просто треа да се напием и да мине време за да ти се отмие болката и мъката по загубата на приятел и колега-тролингист! :drinkers:Пазарджиклии сте ми на сърце и ми стана кофти сега! :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Бейс,на тая снимка сте ебаси образите,много сте яки майна! :wink: :drinkers: Тоа Насо се е удървил кат дон Карлеоне,а ти се пукаш от смех! :shock: :mrgreen: :drinkers: Кажи кво стана в лодката в този ден? :rolleyes:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”