Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Среща с товарния влак ! Урок Номер 2
Модератор: bobopeli
Ако някой иска да има отношения с бракониер-токаджия може да започне с Малено /Пловдивчани знаят за какво говоря/, а пък
като му омръзне ще му кажа следващия, за сега само инициали-П.С.
като му омръзне ще му кажа следващия, за сега само инициали-П.С.
Последно промяна от diletant на Съб Фев 23, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кроки,имал си късмет.Някои работи ги разбирам,нали,хващат малки рибки за стръв и тем подобни,но...да се хвърлят бомби за да вземеш някоя риба?!,това си е престъпление отвсякъде.Аз не мога да гръмна с личния си пистолет,без причина,след това има едно голямо разследване защо и как за един патрон,а тези от къде намират гранати или бомби,просто нямам идея.И на всичкото отгоре,им минават номерата (гръм да ги удари дано).
- krokibg
- учете се от него
Двама или трима от тези мизерници,работят във някаква мина.А от мина да откраднеш динамити и тям подобни вещества,явно не е много трудно,щом постоянно се гърми от Първомай та чак до Свиленград.Избиват и мало и голямо във водата.Мисля,че във Хасковските вестници са показали снимки на рибата която плуваше наоколо.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- karaul
- новобранец
- Обратна връзка:
БРАВО
за акцията, поздравления!!
И аз много бих искал да мога да правя така, но когато ходя за риба обикновено съм сам и когато около мен има няколко "парашута" или други гадоподобни няма какво да им кажа освен да им направя забележка на която получавам "озъбвания" обикновено (а и не съм от НАЙ-снажните левенти
за да се намеся силово) и просто се местя на друго място...
Абе ми те ако изнасят толкова динамит и не знам още какви си взривни вещества, утре може да пострада някой от нас....(да не дава Оня отгоре)!!!

И аз много бих искал да мога да правя така, но когато ходя за риба обикновено съм сам и когато около мен има няколко "парашута" или други гадоподобни няма какво да им кажа освен да им направя забележка на която получавам "озъбвания" обикновено (а и не съм от НАЙ-снажните левенти

Абе ми те ако изнасят толкова динамит и не знам още какви си взривни вещества, утре може да пострада някой от нас....(да не дава Оня отгоре)!!!
...какво повече му трябва на човека...
- krokibg
- учете се от него
Караул,ти от юли месец си регистриран,имаш две мнения и точно сега реши да се изкажеш и да ни обясниш че някай можел да пострада.Е,както казваш,каквото господ каже,това ще стане.Виж как си му намерил колая,като ти се озъбят и бягаш.Бягай и няма да се налага да пострадаш.Още щом побегнеш,и господ неможе да те настигне.А че има телефони на ИАРА и МВР,знаеш ли
Или с този пост,нещо друга целиш 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Вчера с един колега ходихме на Невестино(река струма),разпъваме въдиците, хвърляме захранка и почваме да чакаме.Няколко "колеги "бяха дошли преди нас .....но нищо.По едно време ги питам кълве ли и на какво са
,а тея наште били на тройки а ние чакаме риба....между другото в понеделник на 17.12.2007 бяхме на същото място около 10 човека и всички хванахме по 4-5 хубави скобара(600-700 гр). Та изгонихме 2 компании тройкаджии без бой...и звъннах на дежурния телефон на ИАРА,любезен господин ми отговори че ще ги проверят и ще има актове.А дано си помислих след поредното капо
!

-
- ще става разбирач
Браво Кроки.Чест ти прави такова отношение към браконерите.Миналата седмица и аз имах подобно изживяване само че с един цигани на Марица след баража.Обикалях да видя какво е положението.Тармъчеше момчето , равносметка счупена пръчка и макара плюс 2 шамара. След случката бая бързо се изнесох ,че се задодоха още 2 ма. За съжаление няма скро да обикалям натам че бай мангал сигирно вече нама да ходи сам.
-
- и господ не е толокова добър
Колеги спрете се малко,че не останаха бракониери по водоемите.Познавам Любака и знам,че е способен да ги ошамарва.Но много хора започнаха да раздават правосъдие на думи.Истината е че трябва да се направят сдружения от рибари които да следят за набезите на бракониерите,но всичко да бъде съгласувано с месните власти за да не се получава така,че нормалния човек да е в затвора а бандитите отвънка.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
До Плевен има едно село,казва се Търнене.Река Вит минава през него,не че има много риба в нея,но е близко и местността е хубава.Става човек да се позанимава с улов на уклей и някоя и друга таранка.Или поне ставаше,защото миналото лято нямаше ден,в който да отида там и да няма поне десет циганина с парашути и още толкова циганета във водата,които да бъркат под камъните.А местата за риболов са до циганската махала,сещайте се,ако се заядеш с тях какво ще следва.Един ден преодолях отвращението си от расата циганска и заговорих един парашутист,мазен циганин с криви зъби.Попитах го,не го ли е страх от горските /те така наричат ИАРА / и той ми отговори,че не,не го било страх,щото те циганите били много и нищо не можели да им направят.Разказа ми случка отпреди няколко дни : Дойдоха,казва на проверка,но нищо не могат да ни направят,щот' сме 'ного,бате.И камъни хвърляхме по джипа и щяхме и да ги бием тия гадни горски и те си заминаха...
ДЕД ЩУКАР ! ! !