Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Жореееееееееее, давай Айфеловата кула.
И разказвай повечко де, тъкмо да ми спестиш ходенето до там.

И разказвай повечко де, тъкмо да ми спестиш ходенето до там.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Кире,
Утре ще има и кула и снимки
!
Че сега съм вече уморен!
Малко го обърнахме на "Пътеводител на пътешественика"
!
Ама важи !
"Движението е всичко,
Крайната цел - нищо"
Е.Бернщайн

А,
Дъщерята каза, че имала към 400 снимки, зетя -500, а аз само 220, щото жена ми "пипна" "съпунерката" още първия ден и я "оправи"
!
Утре ще има и кула и снимки

Че сега съм вече уморен!
Малко го обърнахме на "Пътеводител на пътешественика"

Ама важи !
"Движението е всичко,
Крайната цел - нищо"
Е.Бернщайн

А,
Дъщерята каза, че имала към 400 снимки, зетя -500, а аз само 220, щото жена ми "пипна" "съпунерката" още първия ден и я "оправи"

- Vid
- кандидат преподавател
Вярно е, темата се поизроди от първоначалната идея още преди година и затова някой добитъци се поотдръпнахме от нея... Сещам се... за Инкубуса..... Сега като си видя профила, гледам съм бил най активен в тая тема, бах мааму, кВо толкоз съм писал?G.Petkov написа:Малко го обърнахме на "Пътеводител на пътешественика"!
Ама важи !
Но няма лошо- всичко тече и всичко се променя. Въпреки всичко темата е хубава и я чета с удоволствие. Ако при все излети си носех фотото, и аз щях да споделям тук...
п.п. Герги, давай още репортажи от франсето, че не съм бил още там, а имам желание да отида..., и ми се ще да видя нещо повече от крадените шедьоври в лувъра....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Сега остава и Жорето да отговори "Кой си ти, Vid, че да ми казваш к'во да давам".Vid написа:...Герги, давай още репортажи от франсето...

- Павел Иванов
Да съм се загубил , колко да съм се загубилGODzillata написа:Ае, Павлето некФо се изгуби...?...

Та набързо да ви разправя в какво чудо се видях тая почивка и да ходя до "Аванти" та и аз да си взема едно такова ДжимБиймче , че Кире ми отвори глътка с тоя си пост

Та тъй , бало си е бабата начи !!! Тая година за кеф на буля и мое разочарование , бяхме на почивка с едно семейство от типа "активни" . Още от самото тръгване ми дойде нанагорно . Палене на МПСто в неприлично ранен за мен час с цел да сме в Несебър преди отварянето на аквапарка та да апнем и беж по пързалките . Е бяхме там рано , рано , първи първенци

Та да карам натам . Още на първият плаж , докът дечурята се возеха на банан и на нещо друго където на мен ми приличаше на диван дърпан от моторница , се започнаха едни планове как сме щели всяка вечер да обикаляме по околните села и паланки с цел разходки и натрупване на впечатления

И като се почна ....
Царево . Нищо особено освен че някои люде не знаят на кой свет се намират като правят разни ценообразувания . Те например в едно место имащо претенции за луксозен ресторант а иначе представляващо набързо скован навес на пристанището в Царево , цените бяха как на свободно в Дюни .
Ахтопол . Там не бях стъпвал от едно петнайсет , шеснайсет години и правилно съм правил

Созопол . Тук мога да направя коментар към снимките на Люско . Демек да допълня фото разказа му

Китен . Шаренийка , циганийка и яко чалга . Там също не бях стъпвал от петнайсетина години и наново се уверих че добре съм направил , особено имайки предвид големите дози чалга бумтящи от бая кръчми .
Разходка с корабче по Ропотамо . Видех една дива свинкя как си е извела челядта , която си беше направо юноши , на водопой . Освен това ми направи впечатление доволната бройка скачащ толстолоб , което ме навява на мисълта че ако човек се разходи нощно време с лодка с фенер по реката , ще се почувства как в ония клипчета дет рибите го прескачат и му се хвърлят в лодката .
Та тъй , направо ми се разказа играта на тая почивка и сега отивам за бърбънче да си угодя

пп - Георге , как се оправи със снимането в Лувъра ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Здрасти на всички.Е да сипем малко храна от вчера.Значи слизам си на северния плаж от това място-2 пост.
Времето перфе-само за плаж.
Тука е още сутринта та затова няма още хора.И си ходя по брега,посока перла до мойто място-спасителен пост номер 7-
Малкото се кефи
Времето много добро,като за месец септември.На 100 метра от нас е мероприятието.
Тука вечер е дискотека на открито,през деня спортна площадка-алпинизъм,парашутизъм и други.На тая стена показват майсторство момчетата
Това е водещата и тя е от спортистите.
Тука номера е без осигуровка да се изкачиш за време,по стената-която е крива.
Човека паяк.
Трудничко си е-но момчетата тренират,и успяват.
На 100 метра от стената,картинката беше такава
Риби никой не вадеше,та загубих интерес и заведох детето на стената,да тренира
Тука се включиха много деца
http://prikachi.com/images/904/6538904S.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; [/img] Водещата и тя се изкатери на стената
Даде добър пример,и други момичета се включиха в катеренето на стената,с осигурително въже.
По това време на другата стена,се включиха други момичета от професионалистките по алпинизъм.
Не им запомних имената,но се представиха на ниво.
Спирам за сега с репортажа,че котката ми е избегала и детето е разтроено от загубата-търсиме я.Обаче,както винаги Павката ме изпревари за секунди.

Риболовци.
Очаквайте репортаж със звездните асове,една снимка от вчера

Риболовци.
- G.Petkov
Аааааааа,Павел Иванов написа:... Бях малце на късна почивка ...
пп - Георге , как се оправи със снимането в Лувъра ?
Павел ме разби с тази повест ...

Много живописно и откъртено от сърцето и душата описание

Толкова дълъг пост не бях чел от първата година на "Прехода"

Снимането в Лувър /а и на други места/ е разрешено, но без светкавица, и тъй като жената все още не беше докосвала "съпунерката" - апаратчето си работеше в рамките на възможностите си

Ама днес ще започна с кръчмите, пък после малко култура, да го ева

Не знам как е в Париж като цяло, но в района на хотела - Лувър - Халите - Културен център Помпиду, беше като града да се състои само от кръчми, и то пълни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От сутрин до вечер имаше местни, туристи и просто негри да ядат и поркат по кръчмите.
Сутрин аз пиех кафе, ама някой от местните, и то бели хора - винце, бира и други високоалкохолни напитки.
Дори и дъщерята бе много изненадана от броя на заведенията и тяхната запълненост.
И това при техните цени !!!!!!!!!
Явно у Франция има много кинти !!!!!!!!!!!
Поне аз и дъщерята останахме с това усещане!
Е в тази, с "оркестъра" влязохме и ние.
Дадоха много хубаво ядене,
Като всичко на запад от България, нещата са опростени, но рационални,
Четири-пет предястия, пет-шест основни, читири- пет десерта и всякакви питиета, вкл. безалкохолни коктейли, каквото и да означава това

Поръчваш, носят ти питиетата и след 5-6 минути и току що приготвените яденета !
На снимката - пиле, агнешко, риба, свинско.
Просто, лесно, вкусно !
Ще помоля и Вид да сподели профисионалното си мнение,
Ама това което е у нас, меню - 30 салати, всичките увехнали или остарели, 58 основни ястия, всичките замразени във фризера, щото няма заведение в света да готви едновременно толкова ядене и 20 десерта - нещо не ми изглежда да е много читаво.
Като имаме предвид, че тук за лукс ресторанти не става дума !
Тук съм избъзикал нещо жената и дъщерята, които имат чувство за хумор и носят на майтап, само зетя е с крива усмивка, щото не иска да научи български. Иначе, разбира като си говорим, нищо че не дава вид, ама бъзиците засега едва ги хваща

И тук нещо съм пуснал, дъщерята е наострила уши,
И вече майтапа е приет!
Пред камерата се сдържат малко, ама понякога "събираме очите", особено на германците, когато някой пусне бъзик и всички се превиват от смях и ни текат сълзи от очите и се удряме по гърбовете

За северните народи това е много странно и непривично поведение - да се заливаш от смях

Ще продължа със следващ пост.
Ама ако жената беше видяла, че девойката от афиша е по цици, нямаше да се навие да се снима с мен

Ама не вижда всичко,
И е добре така

Баце,имам един кашон снимки от пътешествията ми по Ивропътъ и света.Ша зема да ги наместя в темата и ша стигнем заветната илядна страница.Най си харесвам тез от Сицилия през 2002 септември - после изригна гадината.Беше ма хванала една мания да се увековечавам във фотоси,ма ми премина.Най впечатлен бях от Индия - Факултето умножен по хиляда.G.Petkov написа:
А,
Дъщерята каза, че имала към 400 снимки, зетя -500.............

Teo 62 написа:.....Дедо Тигър обича дискретноста - и в папкането и с девойките...........

[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/CevxZvSJLk8?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/CevxZvSJLk8?version=3&hl=bg_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Тъй,тъйТелескоп написа:.....Дедо Тигър обича дискретноста - и в папкането.....

- GODzillata
Уеуе, драги зрители, кво фключване напраи тоз Павката, не е истина, баси фермана изписа!
Пофално е да му идва се така музата!
Вчера рекохме да използваме един от последните хубави летни дни:

Идилия - лодката, жената, децата и кучето:

Кучето се хвърли във водата и хвана една щука:

Специално за Пав съм направил клип с резила на щуката!
Като го кача, ще го метна и него тук.

Пофално е да му идва се така музата!

Вчера рекохме да използваме един от последните хубави летни дни:

Идилия - лодката, жената, децата и кучето:

Кучето се хвърли във водата и хвана една щука:

Специално за Пав съм направил клип с резила на щуката!

- G.Petkov
Докторе,
Ако всички сме дискретни като теб,
Нямаше да стигнем и 500-те страници
!
Ама нали не мислиш, че ще пусна повече от 20-30 снимки ????
Нито имам време, нито ръце.
Въпреки, че може и да е прозвучало заплашително - 220 снимки, а
!
Плюс тия на родата .............
!!!!!
Трябва да си взема отпуска, че да ги вкарам в Прехода, пък и с коментари .........
!
Дори и тези постове са жесток чанч, питай Вид, ама пуста графомания,
Мъчи ме яко
!
Пък и ти пусни нещо,
Кво се стискаш, и отбрана аудитория имаш
!
Ще те похвалим, няма да допуснем критика по твой адрес !!!!!!!
А като се ходи със семейството, е малко неудобно да се посещава тази гора !
Преди години, ама само пичове, ходихме в Булонския лес и като не знаем езици, и налетяхме на едни яки травестити, едва се отървахме
!
А вчера някакъв general error, или главна грешка, както го изписа сайта ми пре.ба втория пост с културата и риболова, та довечера може да го повторя, ако съм все още свеж
!
И утре - последен пост за Киро с Кулата и рибите под нея и край !!!
,
Ще спра да пиша за Парижа !
Ако всички сме дискретни като теб,
Нямаше да стигнем и 500-те страници

Ама нали не мислиш, че ще пусна повече от 20-30 снимки ????
Нито имам време, нито ръце.
Въпреки, че може и да е прозвучало заплашително - 220 снимки, а

Плюс тия на родата .............

Трябва да си взема отпуска, че да ги вкарам в Прехода, пък и с коментари .........

Дори и тези постове са жесток чанч, питай Вид, ама пуста графомания,
Мъчи ме яко

Пък и ти пусни нещо,
Кво се стискаш, и отбрана аудитория имаш

Ще те похвалим, няма да допуснем критика по твой адрес !!!!!!!
А като се ходи със семейството, е малко неудобно да се посещава тази гора !
Преди години, ама само пичове, ходихме в Булонския лес и като не знаем езици, и налетяхме на едни яки травестити, едва се отървахме

А вчера някакъв general error, или главна грешка, както го изписа сайта ми пре.ба втория пост с културата и риболова, та довечера може да го повторя, ако съм все още свеж

И утре - последен пост за Киро с Кулата и рибите под нея и край !!!

Ще спра да пиша за Парижа !
- G.Petkov
Кире,GODzillata написа:...Специално за Пав съм направил клип с резила на щуката!Като го кача, ще го метна и него тук.
Ти беше последния мохикан,
Но и ти премина на брега на резилистите

Като мен

Но не винаги, де,
Да не си помисли някой, че съм станал "краен екстремист"

Съвсем не съм пълен праведник !
Иначе,
Щуката е колкото кучето,
Можеше да влезе в тигана, а

Ама щом е за Павел, може, нека е доволен и той от нас

Абе не работи нашия сайт като хората,
Запецва нещо, да не стане довечера пак - главна грешка, че ми загуби 1 /един/ час усърден труд, да го ева

- Павел Иванов
Ае ся ще ме изкарате че ям всички които ядат риба , която са си фанали
Ям само тия които се гордеят че са избракониерствали
Инак и аз на мерна рибка не отказвам , стига да не съм много далеч от в къщи и да я зяносам докато я транспортирам до тигана . В такива случаи съм тотален релийзист
пп - къф готин негативен фийтбек пуснах за хотела
гледам в пощата си вече имам някакви извинителни писма с обещания за бъдещи отстъпки

Ям само тия които се гордеят че са избракониерствали

Инак и аз на мерна рибка не отказвам , стига да не съм много далеч от в къщи и да я зяносам докато я транспортирам до тигана . В такива случаи съм тотален релийзист

пп - къф готин негативен фийтбек пуснах за хотела

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов