Монтаж с 2 куки на директен- да или не?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Монтаж с 2 куки на директен- да или не?
Ама трябва да ти е перфектен терена за спийди! Иначе малко плиткаж да има пред тебе и идва късо...
Водорасли 3-4 м. са пред мене, мислиш че не ми е по-кеф с 4-ката ли?
Извинявам се иначе за темата ми е малко месарска, но аз хващам около 100 рибета- под половин кило общо, 1-2 пъти в месеца
и си ги пържа защото обичам прясна речна рибка, кленчетата и мренките ги връщам а в реката има милиарди беловарчета.

Извинявам се иначе за темата ми е малко месарска, но аз хващам около 100 рибета- под половин кило общо, 1-2 пъти в месеца
и си ги пържа защото обичам прясна речна рибка, кленчетата и мренките ги връщам а в реката има милиарди беловарчета.
vyrhara написа:Доколкото разбрах двата варианта са:
Въпросът ми е на вар1. дали поводчето да е 5см. или 10 и в кой вариант няма да се оплита?
Втория въпрос е на колко см. да е дроперчето над долната кука?
След като упорито бягаш от Спииди варианта (4-те метра водорасли не са ти пречка .. 4 метра въдица с 3 м + основно влакно преди плувката ти решава проблема) ...
При вариант 1 .. който си нарисувал ..
за горната кука ползвай къс повод ( 5 см. е максимума ) с флорокарбон за повод .. по-дебел от линията към кука 2 (стои по твърдо) ... използвай възел за чепаре за връзката с основното влакно ..
дроперчето преди кука 2 на разстояние 1,5 до 2 от дължината на куката ти .. за да не я оплита при пропадане ..
Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря