Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Любимия воблер!
Всичко знам=нищо особенно!
Дали има две риби на един и същи воблер?
Знам си човека и неговите възможности,та нека се радва момчето!Живота и риболова е доста по-шарен и сложен отколкото изглежда,а за "любимия воблер" рецептата е доста трудна!
Като свършат на Монтана и ще гледате,като припикани биволици,кой "любим воблер" ни требваше?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гуджо е Големия играч в случая и мястото,та той ми е интересен на тема воблери и тролинг на Монтаня!Troli Rapala написа:Всичко знам=нищо особенно!![]()
![]()
![]()
Знам си човека и неговите възможности,та нека се радва момчето!Живота и риболова е доста по-шарен и сложен отколкото изглежда,а за "любимия воблер" рецептата е доста трудна!
![]()
Като свършат на Монтана и ще гледате,като припикани биволици,кой "любим воблер" ни требваше,ма го нема Гуджо в момента да ни отвори?
![]()

Emo-83 написа:Тоя ако разбере колко и какви сома хвана Спокито,ще си направи виртуално сепуко пред администратора на форума.minchoto написа: Иронията е, че специалист като теб, при толкоз приказки, няма сериозни риби тази година, а човека когото визираш в поста си им скъса шортите![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе е задобрел.Започна да пише за костури.
Чак и от морски воблери започна да разбира....ептен превъртя,а още не е застудяло.

Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...Troli Rapala написа:Всичко знам=нищо особенно!![]()
![]()
![]()
![]()
Като свършат на Монтана и ще гледате,като припикани биволици,кой "любим воблер" ни требваше?
![]()
- minchoto
- ще става разбирач
ribata402 написа:Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...

Четох тука по повод воблера,връзването и това дали се е отвързал или скъсал.Че един пише едно,а друг друго и се обърквам.
Но да ви кажа голям смях падна по среднощ.....
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9405" onclick="window.open(this.href);return false;
Няма такъв клоун-въжеиграч.

Превърна неуспеха си в успех.
Но да ви кажа голям смях падна по среднощ.....

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9405" onclick="window.open(this.href);return false;
Няма такъв клоун-въжеиграч.

Превърна неуспеха си в успех.

Той и бройките не знае,защото Споки е скромен пич и не му се занимава с препирни......даже ми е заключил клиповете си,да не го разболея посред есен......жали го.minchoto написа:ribata402 написа:Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...![]()
![]()

Какъв е критерия за уловист воблер пуснат в продажба средата на тази година.Troli Rapala написа:Всичко знам=нищо особенно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко сома трябва да има за да се признае за уловист,любим или подходящ

Денсера от кога се произвежда и колко риболовци го използват.....май са доста,щом аз имам в кутията около 20бр.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ох,тая сутрин пак съм се събудил във България!
И всичко си е пак същото с воблерите и орицата,нема оправия!
Отново треа да чета,колко е умно да си мълчиш по дадена тема и да се оправдаваш със злато,скромност,възпитание или кво ти дойде за оправдание!Та не знам ако млъкнеме сите,кво шъ стани?
Любимия воблер нема нищо общо само с една конкретна риба,но защо треа да го повтарям по 1000пъти и пак да не бъда разбран?
Отивам да мълча на село по тоя въпрос!
Па дано се появи некой хитрец през това време да ни осветли бъдещето! 

Ей големи сте ЦРУ-та, КГБ-та и прочие. Човек да не си хване някой костур на тролинг и веднага го разконсперирате.Troli Rapala написа:Като пример за "любим воблер" бих попитал например Стоманко,който подочух е хванал 15-ейсе Екстра Костуряги на определен воблер за отрицателно време и сигурно е доволен от тролинг сесията!![]()
Вальо е лаконичен както винаги,но винаги е в час за хавата и играта с воблерите и рибите!
Силният играч и Силния воблер си приличат,щот са едно цяло!
![]()
Филетата от костури по кило или бели риби по 2-10кила са незаменими и бих дал яко кинти за воблера,който ще ми ги поднесе на тепсия!
Та по въпроса за любимия воблер, за мен е този на който имам няколко различни вида хищника на него, а не само една риба, па била и тя 38кг. Половината риби бяха на твоя бияч подарък, ма спирам дотук, защото той не ми е любим, понеже сефте хващам на него риби

- Прикачени файлове
-
- 016.JPG (157.5 KiB) Преглеждано 1112 пъти
Troli Rapala написа:Ох,тая сутрин пак съм се събудил във България!И всичко си е пак същото с воблерите и орицата,нема оправия!
Отново треа да чета,колко е умно да си мълчиш по дадена тема и да се оправдаваш със злато,скромност,възпитание или кво ти дойде за оправдание!Та не знам ако млъкнеме сите,кво шъ стани?
Любимия воблер нема нищо общо само с една конкретна риба,но защо треа да го повтарям по 1000пъти и пак да не бъда разбран?
Отивам да мълча на село по тоя въпрос!
Па дано се появи некой хитрец през това време да ни осветли бъдещето!

Стоманко,ти на кой воблер улови сома на Троли,че забравих и не ми се ровичка да търся къде беше репортажа 

Остави на кои е фанал сома.Да покаже любимия воблер.ма и тои си мълчи.
Трола го е инспектирал.
Трола го е инспектирал.
lucky craft не е тайна, а и го бях писал.Emo-83 написа:Стоманко,ти на кой воблер улови сома на Троли,че забравих и не ми се ровичка да търся къде беше репортажа
ribata402 написа:Остави на кои е фанал сома.Да покаже любимия воблер.ма и тои си мълчи.
Трола го е инспектирал.