Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Любимия воблер!

Мнение от Troli Rapala »

Всичко знам=нищо особенно! :wink: :drinkers: Дали има две риби на един и същи воблер? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Знам си човека и неговите възможности,та нека се радва момчето!Живота и риболова е доста по-шарен и сложен отколкото изглежда,а за "любимия воблер" рецептата е доста трудна! :wink: :rolleyes: Като свършат на Монтана и ще гледате,като припикани биволици,кой "любим воблер" ни требваше? :cry: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala написа:Всичко знам=нищо особенно! :wink: :drinkers: Дали има две риби на един и същи воблер? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Знам си човека и неговите възможности,та нека се радва момчето!Живота и риболова е доста по-шарен и сложен отколкото изглежда,а за "любимия воблер" рецептата е доста трудна! :wink: :rolleyes: Като свършат на Монтана и ще гледате,като припикани биволици,кой "любим воблер" ни требваше,ма го нема Гуджо в момента да ни отвори? :cry: :mrgreen:
Гуджо е Големия играч в случая и мястото,та той ми е интересен на тема воблери и тролинг на Монтаня! :wink:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Emo-83 написа:
minchoto написа: Иронията е, че специалист като теб, при толкоз приказки, няма сериозни риби тази година, а човека когото визираш в поста си им скъса шортите :wink:
Тоя ако разбере колко и какви сома хвана Спокито,ще си направи виртуално сепуко пред администратора на форума. :D :D :D
Иначе е задобрел.Започна да пише за костури. :rolleyes:
Чак и от морски воблери започна да разбира....ептен превъртя,а още не е застудяло. :axe:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Troli Rapala написа:Всичко знам=нищо особенно! :wink: :drinkers: Дали има две риби на един и същи воблер? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Знам си човека и неговите възможности,та нека се радва момчето!Живота и риболова е доста по-шарен и сложен отколкото изглежда,а за "любимия воблер" рецептата е доста трудна! :wink: :rolleyes: Като свършат на Монтана и ще гледате,като припикани биволици,кой "любим воблер" ни требваше? :cry: :mrgreen:
Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

ribata402 написа:Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...
:D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Четох тука по повод воблера,връзването и това дали се е отвързал или скъсал.Че един пише едно,а друг друго и се обърквам.
Но да ви кажа голям смях падна по среднощ..... :D :D :D
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9405" onclick="window.open(this.href);return false;
Няма такъв клоун-въжеиграч. :D :D :D
Превърна неуспеха си в успех. :ANAL:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

minchoto написа:
ribata402 написа:Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...
:D :D :D
Той и бройките не знае,защото Споки е скромен пич и не му се занимава с препирни......даже ми е заключил клиповете си,да не го разболея посред есен......жали го. :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Всичко знам=нищо особенно! :wink: :drinkers: Дали има две риби на един и същи воблер? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Знам си човека и неговите възможности,та нека се радва момчето!Живота и риболова е доста по-шарен и сложен отколкото изглежда,а за "любимия воблер" рецептата е доста трудна! :wink: :rolleyes: Като свършат на Монтана и ще гледате,като припикани биволици,кой "любим воблер" ни требваше? :cry: :mrgreen:
Какъв е критерия за уловист воблер пуснат в продажба средата на тази година.
Колко сома трябва да има за да се признае за уловист,любим или подходящ :!: :?:
Денсера от кога се произвежда и колко риболовци го използват.....май са доста,щом аз имам в кутията около 20бр. :!: :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ох,тая сутрин пак съм се събудил във България! :cry: И всичко си е пак същото с воблерите и орицата,нема оправия! :idea: Отново треа да чета,колко е умно да си мълчиш по дадена тема и да се оправдаваш със злато,скромност,възпитание или кво ти дойде за оправдание!Та не знам ако млъкнеме сите,кво шъ стани? :rolleyes: Любимия воблер нема нищо общо само с една конкретна риба,но защо треа да го повтарям по 1000пъти и пак да не бъда разбран? :rolleyes: Отивам да мълча на село по тоя въпрос! :wink:Па дано се появи некой хитрец през това време да ни осветли бъдещето! :roll:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:Като пример за "любим воблер" бих попитал например Стоманко,който подочух е хванал 15-ейсе Екстра Костуряги на определен воблер за отрицателно време и сигурно е доволен от тролинг сесията! :rolleyes: :drinkers: Вальо е лаконичен както винаги,но винаги е в час за хавата и играта с воблерите и рибите! :wink: Силният играч и Силния воблер си приличат,щот са едно цяло! :idea: :drinkers: Филетата от костури по кило или бели риби по 2-10кила са незаменими и бих дал яко кинти за воблера,който ще ми ги поднесе на тепсия! :wink:
Ей големи сте ЦРУ-та, КГБ-та и прочие. Човек да не си хване някой костур на тролинг и веднага го разконсперирате.
Та по въпроса за любимия воблер, за мен е този на който имам няколко различни вида хищника на него, а не само една риба, па била и тя 38кг. Половината риби бяха на твоя бияч подарък, ма спирам дотук, защото той не ми е любим, понеже сефте хващам на него риби :lol: и няма смисъл да го рекламирам. Но му дойде времето :drinkers:
Прикачени файлове
016.JPG
016.JPG (157.5 KiB) Преглеждано 1108 пъти
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:Ох,тая сутрин пак съм се събудил във България! :cry: И всичко си е пак същото с воблерите и орицата,нема оправия! :idea: Отново треа да чета,колко е умно да си мълчиш по дадена тема и да се оправдаваш със злато,скромност,възпитание или кво ти дойде за оправдание!Та не знам ако млъкнеме сите,кво шъ стани? :rolleyes: Любимия воблер нема нищо общо само с една конкретна риба,но защо треа да го повтарям по 1000пъти и пак да не бъда разбран? :rolleyes: Отивам да мълча на село по тоя въпрос! :wink:Па дано се появи некой хитрец през това време да ни осветли бъдещето! :roll:
:lol: :lol: :lol: Някои колеги не спят вечер и шетат тука, па други по това време бачкат :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Стоманко,ти на кой воблер улови сома на Троли,че забравих и не ми се ровичка да търся къде беше репортажа :!:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Остави на кои е фанал сома.Да покаже любимия воблер.ма и тои си мълчи.
Трола го е инспектирал.
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Emo-83 написа:Стоманко,ти на кой воблер улови сома на Троли,че забравих и не ми се ровичка да търся къде беше репортажа :!:
lucky craft не е тайна, а и го бях писал.
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

ribata402 написа:Остави на кои е фанал сома.Да покаже любимия воблер.ма и тои си мълчи.
Трола го е инспектирал.
:lol: :lol: :lol: Денсър, ма сефте хващам на него, затова няма как да е любим. Пък и колкото хана той, толкоз хана и шад рапа. Тъй че по-скоро е късмет Рибке, отколкото конспирация. По-важното е да ги намериш със сонара и да оцелиш точната дълбочина, ма това го знае всяко хлапе :wink: :drinkers: Пък и помниш, че сомския воблер ти го казах май месец като боядисваше :D
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”