Какво кълве на яз. Александър Стамболийски

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски

Мнение от dragon1ce »

Как е нивото и излиза ли нещо?Заинтересован съм от страна на сома и щука от бряг.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Основно се лови шаран и костур,дребни щуки.
Търсих основно костур на рибе и силикон,по Дарданела.
Малко измъчена работа-20 костура,ама добри,около 3-400гр.
Има и сомажии на кльонк ,ама дали вадят не знам.
Тва от вчера
Аз там съм пораснал...
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

bobo_33333 написа:Има и сомажии на кльонк ,ама дали вадят не знам.
Някой вадеха ,а други само гледахме :D
Извадиха се няколко сомчета ,като по моя преценка нито едно не надвишаваше 3те килца.
Говоря за лодките до който имах пряка видимост.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

Благодаря за отговора,сигурно вторник ще мога да ида и ще пиша след тва как е . :drinkers:
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

Колеги нямаше ме известно време ,а сега съм се наточил да ходя да я убия / или да убия времето / така че моля споделете за караконджулите кълват ли или е вече късно за тях.
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

сега се върнах бях три дни (две нощувки) - една каракуда около кило - една както казва колегата писалка щука около 700-800 гр и две червеноперки които пуснахме (бяхме трима с 7 въдици) щуката на рибе (на блесна не откъсва) а останалото на царевица и обилна захранка това е хайде че омирам за сън
danikl

Мнение от danikl »

Вчера нищо не кълвеше :!: Пробвахме на дъно на плувка на жива рибка на блесни-не ще :smt017 Като гледам всички около нас също бяха капо :lol: А иначе природа красота :smt023 даже не е много мръсно :smt038 До нас една млада дама снимаше-ако чете нека пусне малко снимки.Хайде :smt039 и дано следвщия път да има някоя риба.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

danikl написа:Вчера нищо не кълвеше :!: Пробвахме на дъно на плувка на жива рибка на блесни-не ще :smt017 Като гледам всички около нас също бяха капо :lol: А иначе природа красота :smt023 даже не е много мръсно :smt038 До нас една млада дама снимаше-ако чете нека пусне малко снимки.Хайде :smt039 и дано следвщия път да има някоя риба.
Кажи поне в кой район сте били,че при нас ги скъсахме на рибе,не гледахме красотите ,ами плувките :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
atanasov69
новобранец
новобранец

Мнение от atanasov69 »

bobo_33333 написа:
danikl написа:Вчера нищо не кълвеше :!: Пробвахме на дъно на плувка на жива рибка на блесни-не ще :smt017 Като гледам всички около нас също бяха капо :lol: А иначе природа красота :smt023 даже не е много мръсно :smt038 До нас една млада дама снимаше-ако чете нека пусне малко снимки.Хайде :smt039 и дано следвщия път да има някоя риба.
Кажи поне в кой район сте били,че при нас ги скъсахме на рибе,не гледахме красотите ,ами плувките :lol:
Бобо кажи поне ти каде си ходил защото аз бях на Младен под бунгалата и нямаше нищо като небрая трите костура за цял слетобеб на рибка.
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

така Ви искам
казваш бях еди-кадеси , хванах , не хванах
може да не съм голям риболовец но мразя да лъжа и да преиначавам
винаги казвам какво , колко и на какво
тайни от "сиромах риболовци" като мен нямам
хванал много - хубаво - ама къде , на какво , а някой видя ли , или бе СЪН
ИНАЧЕ Е ХУБАВО ДА СПОДЕЛЯМЕ РЕАЛНОСТИ ЗАЩОТО НА СИРОМАСИ КАТО МЕН ИМ СВЪРШИ БЕНЗИНА , РАКИЯТА , И МЕЗЕТО ------ ТАЗИ ГОДИНА ОТ ТРИ ИЗЛЕТА САМО ВЕДНЪЖ У ДОМА ЗАЯДОХА "СТАМБОЛИЙСКА" РИБА
danikl

Мнение от danikl »

Значи минавам село Горско Косово ,и все по асфалта на около 1 км. от стената.Горе-долу е средата на широката част на язовира.Прав е колегата-защо да крием кой къде ходи и лови .Всичко е въпрос на майсторлък и най вече на късмет.Хайде "на кука " на всички и моля почиствайте след излетите си-даже контейнер / и/ има. :smt038
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Ние бяхме от Скъсания мост,Конски дол,Пикливата чешма,на място дава по 10 риби и после се пръскат ,ама ги преследваме със сонара
Аз там съм пораснал...
danikl

Мнение от danikl »

Ако може пусни карта на язовира с имената на местностите чение които не ги знаем да не се :smt017 .Предварително :prayer: .
panter
новобранец
новобранец

Мнение от panter »

това с картата е голяма идея
преди 10 години ме заведоха за първи път на "орехите" и сега само там ходя като че пъпа ми е хвърлен там
ходил съм най много до мъгара но на други места не познавам пътищата (а между работните смени времето ми е малко и ценно за да откривам нови места)
дайте идеи как можем да накараме някой колеги , които не са добри колеги , да станат по-добри колеги
СЛУЧКА
през 2011 г след разрешаване на риболова , със семейството ми отидохме на главната "орехова" полянка - времето лошовали , водата в язовира върви през преливника , риба няма
отдадохме се на излета , чистия въздух и тишината нарушавана от леката музика
аз винаги спя навън без палатка (и този път не носех) но този път за РАДОСТ НА ДЕЦАТА НАПРАВИХ (на място обрасло в бодили и го изчистих) КОЛИБА "ТРИСЛОЙНА" СТАБИЛНО СКЕЛЕ КЛОНИ НАД НЕГО НАЙЛОН И ПАК КЛОНИ стана идеална
три дни беше голямо веселие а колибата оставихме да я ползва който има нужда и му харесва
НА ВТОРОТО ХОДЕНЕ СЛЕД ТРИ СЕДМИЦИ НЯМАШЕ И ПАПИР ОТ КОЛИБАТА
НЯКОЙ КОЙТО НЕ ПРАВИ , БЕШЕ РАЗВАЛИЛ И ИЗГОРИЛ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО
следващия път ще ви додея с друга "хубава"случка
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”