Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Как е нивото и излиза ли нещо?Заинтересован съм от страна на сома и щука от бряг.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Основно се лови шаран и костур,дребни щуки.
Търсих основно костур на рибе и силикон,по Дарданела.
Малко измъчена работа-20 костура,ама добри,около 3-400гр.
Има и сомажии на кльонк ,ама дали вадят не знам.
Тва от вчера
Търсих основно костур на рибе и силикон,по Дарданела.
Малко измъчена работа-20 костура,ама добри,около 3-400гр.
Има и сомажии на кльонк ,ама дали вадят не знам.
Тва от вчера
Аз там съм пораснал...
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някой вадеха ,а други само гледахмеbobo_33333 написа:Има и сомажии на кльонк ,ама дали вадят не знам.

Извадиха се няколко сомчета ,като по моя преценка нито едно не надвишаваше 3те килца.
Говоря за лодките до който имах пряка видимост.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Благодаря за отговора,сигурно вторник ще мога да ида и ще пиша след тва как е . 

-
- ще става разбирач
Колеги нямаше ме известно време ,а сега съм се наточил да ходя да я убия / или да убия времето / така че моля споделете за караконджулите кълват ли или е вече късно за тях.
сега се върнах бях три дни (две нощувки) - една каракуда около кило - една както казва колегата писалка щука около 700-800 гр и две червеноперки които пуснахме (бяхме трима с 7 въдици) щуката на рибе (на блесна не откъсва) а останалото на царевица и обилна захранка това е хайде че омирам за сън
Вчера нищо не кълвеше
Пробвахме на дъно на плувка на жива рибка на блесни-не ще
Като гледам всички около нас също бяха капо
А иначе природа красота
даже не е много мръсно
До нас една млада дама снимаше-ако чете нека пусне малко снимки.Хайде
и дано следвщия път да има някоя риба.

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Кажи поне в кой район сте били,че при нас ги скъсахме на рибе,не гледахме красотите ,ами плувкитеdanikl написа:Вчера нищо не кълвешеПробвахме на дъно на плувка на жива рибка на блесни-не ще
А иначе природа красота
даже не е много мръсно

Аз там съм пораснал...
- atanasov69
- новобранец
Бобо кажи поне ти каде си ходил защото аз бях на Младен под бунгалата и нямаше нищо като небрая трите костура за цял слетобеб на рибка.bobo_33333 написа:Кажи поне в кой район сте били,че при нас ги скъсахме на рибе,не гледахме красотите ,ами плувкитеdanikl написа:Вчера нищо не кълвешеПробвахме на дъно на плувка на жива рибка на блесни-не ще
А иначе природа красота
даже не е много мръсно
така Ви искам
казваш бях еди-кадеси , хванах , не хванах
може да не съм голям риболовец но мразя да лъжа и да преиначавам
винаги казвам какво , колко и на какво
тайни от "сиромах риболовци" като мен нямам
хванал много - хубаво - ама къде , на какво , а някой видя ли , или бе СЪН
ИНАЧЕ Е ХУБАВО ДА СПОДЕЛЯМЕ РЕАЛНОСТИ ЗАЩОТО НА СИРОМАСИ КАТО МЕН ИМ СВЪРШИ БЕНЗИНА , РАКИЯТА , И МЕЗЕТО ------ ТАЗИ ГОДИНА ОТ ТРИ ИЗЛЕТА САМО ВЕДНЪЖ У ДОМА ЗАЯДОХА "СТАМБОЛИЙСКА" РИБА
казваш бях еди-кадеси , хванах , не хванах
може да не съм голям риболовец но мразя да лъжа и да преиначавам
винаги казвам какво , колко и на какво
тайни от "сиромах риболовци" като мен нямам
хванал много - хубаво - ама къде , на какво , а някой видя ли , или бе СЪН
ИНАЧЕ Е ХУБАВО ДА СПОДЕЛЯМЕ РЕАЛНОСТИ ЗАЩОТО НА СИРОМАСИ КАТО МЕН ИМ СВЪРШИ БЕНЗИНА , РАКИЯТА , И МЕЗЕТО ------ ТАЗИ ГОДИНА ОТ ТРИ ИЗЛЕТА САМО ВЕДНЪЖ У ДОМА ЗАЯДОХА "СТАМБОЛИЙСКА" РИБА
Значи минавам село Горско Косово ,и все по асфалта на около 1 км. от стената.Горе-долу е средата на широката част на язовира.Прав е колегата-защо да крием кой къде ходи и лови .Всичко е въпрос на майсторлък и най вече на късмет.Хайде "на кука " на всички и моля почиствайте след излетите си-даже контейнер / и/ има. 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ние бяхме от Скъсания мост,Конски дол,Пикливата чешма,на място дава по 10 риби и после се пръскат ,ама ги преследваме със сонара
Аз там съм пораснал...
Ако може пусни карта на язовира с имената на местностите чение които не ги знаем да не се
.Предварително
.

това с картата е голяма идея
преди 10 години ме заведоха за първи път на "орехите" и сега само там ходя като че пъпа ми е хвърлен там
ходил съм най много до мъгара но на други места не познавам пътищата (а между работните смени времето ми е малко и ценно за да откривам нови места)
дайте идеи как можем да накараме някой колеги , които не са добри колеги , да станат по-добри колеги
СЛУЧКА
през 2011 г след разрешаване на риболова , със семейството ми отидохме на главната "орехова" полянка - времето лошовали , водата в язовира върви през преливника , риба няма
отдадохме се на излета , чистия въздух и тишината нарушавана от леката музика
аз винаги спя навън без палатка (и този път не носех) но този път за РАДОСТ НА ДЕЦАТА НАПРАВИХ (на място обрасло в бодили и го изчистих) КОЛИБА "ТРИСЛОЙНА" СТАБИЛНО СКЕЛЕ КЛОНИ НАД НЕГО НАЙЛОН И ПАК КЛОНИ стана идеална
три дни беше голямо веселие а колибата оставихме да я ползва който има нужда и му харесва
НА ВТОРОТО ХОДЕНЕ СЛЕД ТРИ СЕДМИЦИ НЯМАШЕ И ПАПИР ОТ КОЛИБАТА
НЯКОЙ КОЙТО НЕ ПРАВИ , БЕШЕ РАЗВАЛИЛ И ИЗГОРИЛ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО
следващия път ще ви додея с друга "хубава"случка
преди 10 години ме заведоха за първи път на "орехите" и сега само там ходя като че пъпа ми е хвърлен там
ходил съм най много до мъгара но на други места не познавам пътищата (а между работните смени времето ми е малко и ценно за да откривам нови места)
дайте идеи как можем да накараме някой колеги , които не са добри колеги , да станат по-добри колеги
СЛУЧКА
през 2011 г след разрешаване на риболова , със семейството ми отидохме на главната "орехова" полянка - времето лошовали , водата в язовира върви през преливника , риба няма
отдадохме се на излета , чистия въздух и тишината нарушавана от леката музика
аз винаги спя навън без палатка (и този път не носех) но този път за РАДОСТ НА ДЕЦАТА НАПРАВИХ (на място обрасло в бодили и го изчистих) КОЛИБА "ТРИСЛОЙНА" СТАБИЛНО СКЕЛЕ КЛОНИ НАД НЕГО НАЙЛОН И ПАК КЛОНИ стана идеална
три дни беше голямо веселие а колибата оставихме да я ползва който има нужда и му харесва
НА ВТОРОТО ХОДЕНЕ СЛЕД ТРИ СЕДМИЦИ НЯМАШЕ И ПАПИР ОТ КОЛИБАТА
НЯКОЙ КОЙТО НЕ ПРАВИ , БЕШЕ РАЗВАЛИЛ И ИЗГОРИЛ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО
следващия път ще ви додея с друга "хубава"случка