Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Зарган 2013
Само не мога да разбера на кой му е необходима тази информация - на юг от бургас. Не очаквам инфо точно на кой камък си стоял, но идеята на форума е да си даваме информация къде се въртят пасажите - Созопол, Черноморец, Синеморец и т.н . Бъди здрав и още много пъти по толковаprotest написа:Колеги днес на Юг от Бургас голяма сеч падна 90бр. заргани , като 10-на и повече доста големи тупалки да не казвам бухалки total 5.5кг
Със снимка или без снимка на такива разкази в казармата им казвахме - Цветна Раздувка - важното е да си вярваш а пък колко пъти и къде си таковал няма значение.
като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Маслен нос от 8,30 до13,30ч. - 20бр.зарган.Повечето ги хванах до 10ч.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес на малката Агалина 26 броя като 6 са на жената.Заргана е бая дребен
-
- учете се от него
Както писа един приятел - застанал един колега до мен с 0,30 влакно и кол за домати 2,7м. и мааа чак кляках да не ме повалиSkyline написа:..... или да ви заемем камъка.

Те заради това не се казва къде и на кой ъгъл, щото от 04,30 дремал на скалите заедно с моя човек и накрая си тръгнал с 10 заргана, ма не позволил и на другите около него да хващат.
Не се сърдете ми ходете да проверявате всеки камък редовно и в 04,30 да сте на линия, само така може да си намерите "правилния" свободен камък и да имате късмета да уцелите рибата.
Инак риба през двата почивни дни даваше навсякъде на ЮГ от Бургас за тези които знаят за какво са тръгнали

п.п. Относно 90-те бройки ......... и повече се хваща

И за да не кажете пак къде - на юг от Царево

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
И,като не пише изобщо как вие тарикатите,дето дремете в къщи и чакате някой да напише къде има риба ще разберете,че заргана върви а?ЕСТЕСТВЕНО,че няма да ти каже къде е ловил рибата защото утре ще си там ти заедно с още трима тарикати,като теб.И човека,като няма къде да застане не само няма да му благодариш,че ти е снесъл информация наготово ами и ще му се изрепчиш,че ще ти пречи ако дойде до теб.
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Всичко е описано надлежно както си му е реда, просто се върнете страница назад, където също така може да видите как изглеждат накуп 570 заргани 

-
- учете се от него
Брат ти им скри граматиката бре, хората 90 не са виждали ти цели 570

Малко са хората дето бият по 300-400 км да си направят кефа

Малко са хората дето бият по 300-400 км да си направят кефа

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
на Тюленово , пет зарганчета !
Това къде беше - на ЮГ от ДУРАНКУЛАК ли??plamenski4 написа:на Тюленово , пет зарганчета !

-
- научил се да хвърля
Колеги днес бях на НСА в Несебър.Пробвах нов такъм повод с две куки една над друга.На пук на колегите на юг от Бургас ги хващах по два на веднъж,е верно че бяха малко бройки само 7 ама все пак по два се хващаха.

-
- новобранец
Ти напиши Лозенец и ще видиш как на място за 15-ина човека ще има паркирани 20 коли. Прави са колегите - важна е информацията че дава риба, после тръгваш и я търсиш. За местата тука е писано много, не са тайна.Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
А иначе риба дава, на въпросната популярна дестинация - в събота от 10.30 до 14.30 - 68 броя /червея свърши

Виж какво нито ме знаеш нито ме познаваш че да ме наричаш тарикат,не си дремя в къщи но не съм ходил за риба защото работата ми е такава че три месеца отцъствах от България в събота се прибрах и още не съм ходил и за това не съм и писал,ако теб има кой да те храни и се шляеш цял ден за риба при мен не е така. Виж ми мненията който не са много но пише точно къде съм ходил и какво съм хванал,а на другия ден колко хора ще има там не е важно защото и рибата може да не е там,следващия път не ме наричай тарикат защото ако можеш да четеш аз не съм обидил никой.Поздравиzografa написа:Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
И,като не пише изобщо как вие тарикатите,дето дремете в къщи и чакате някой да напише къде има риба ще разберете,че заргана върви а?ЕСТЕСТВЕНО,че няма да ти каже къде е ловил рибата защото утре ще си там ти заедно с още трима тарикати,като теб.И човека,като няма къде да застане не само няма да му благодариш,че ти е снесъл информация наготово ами и ще му се изрепчиш,че ще ти пречи ако дойде до теб.

Като има 20 човека какво няма да има място за 21вия ли ?emokrastev написа:Ти напиши Лозенец и ще видиш как на място за 15-ина човека ще има паркирани 20 коли. Прави са колегите - важна е информацията че дава риба, после тръгваш и я търсиш. За местата тука е писано много, не са тайна.Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
А иначе риба дава, на въпросната популярна дестинация - в събота от 10.30 до 14.30 - 68 броя /червея свърши/ , в неделя, зареден с червеи за двудневен риболов и желание да покрия гросмайсторската норма от 100 броя, пак там от зори до 11.00 - 64 броя и след това рибата каза йок, настоявах до 14.00 ама няма.