Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
истинското име е скобар!бойник е прякор 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ето и дъжда заваля ,да видиме в каква насока ще промени нещата
Насоката е ясна, случва се всяка годима:Вдига се нивото, температурата на водата рязко пада, хиляди скобари се наблъскват в 30-тина вира.Рибите преминават на червей, а ако ИАРА се скатае, за което всички признаци са налице - направо на "железен червей".Месарите оскотяват, места няма, ако до пролетта оцелеят поне 1/10 от рибите ще е чудо.ivo_stoev написа:Ето и дъжда заваля ,да видиме в каква насока ще промени нещата
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- калин кацаров
- сериозен играч
naskobo написа:Насоката е ясна, случва се всяка годима:Вдига се нивото, температурата на водата рязко пада, хиляди скобари се наблъскват в 30-тина вира.Рибите преминават на червей, а ако ИАРА се скатае, за което всички признаци са налице - направо на "железен червей".Месарите оскотяват, места няма, ако до пролетта оцелеят поне 1/10 от рибите ще е чудо.ivo_stoev написа:Ето и дъжда заваля ,да видиме в каква насока ще промени нещата
Оцеляват много по-малко, даже на някой места направо се обезрибяват, идва времето на виното и сланината, простотията и лакомията. Най ми е било смешно когато някой ме пита на тройки ли ловиш, при условие , че работиш с финес, разгънал си скъпа болонеза, щека или директен и накрая пускаш рибата!
Наско , човешката простотия край няма - тепърва започват големите безобразия по рекатаnaskobo написа:Насоката е ясна, случва се всяка годима:Вдига се нивото, температурата на водата рязко пада, хиляди скобари се наблъскват в 30-тина вира.Рибите преминават на червей, а ако ИАРА се скатае, за което всички признаци са налице - направо на "железен червей".Месарите оскотяват, места няма, ако до пролетта оцелеят поне 1/10 от рибите ще е чудо.ivo_stoev написа:Ето и дъжда заваля ,да видиме в каква насока ще промени нещата

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аз. Ама на ЛС, ако искаш.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- bokser
- ще става разбирач
Вчера към 16 ч стана като боза в райна на първия бараж, иначе излизше мряна на фидера (доката не замъти съвсем де).
- prodigy666
- разбира нещата
през другата седмица го дават пак топло .... и пак ще се пръсне рибата ... което е добре че иначе ако я почната от сега ... особено на бело поле от моста ..... като се седа за мин година и направо не мисля да хода там какви 3ки виждах направо котви за кораби
жалко че Белополския шпионин дава информация редовно и постоянно е по реката и тръгне ли рибата веднага керваните са там ..... пак и нагли..... ебаваха ме миналата година че не фащам на бел вика дек си трагнал с тоя бел бе младеж тука иска 3ка и то голема .....

-
- фен клуб-скобар
Кой е Белополския шпионин Киро ли тоя от селото дето виси всеки ден на реката? Те Белополските пратеници не са страшни ще ловят на стръв! Другото е кофти-много е изписано нали уж ги забраниха! Аз ви казах и кюстендилците нещо грам не обикаляха август-предните две години Димитров всеки път идваше и го срещах по ебати местата сега никой-дано не са вдигнали безпомощно ръце! Само да ви обясна ситуацията в Англия каква е при такива нагли с тройки-идват и им нанасят болка с актове от по 10 000 паунда и това първия път-плащането е задължително нема мърдане,нема познати и такива идват байко културно облечени със таблета и така те зашиват ,та на тея шопари свет им се извива! Ако искат да се бият едно телефонче и след 2-3 минути става концерт от полиция с бусове-всичко вътре и по бързата-тука е така а ние сме врабчета рошави при това!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Кърца къде си бе мой
Ще има ли пак малко Денс уит ми в 40 санта вода
)))) Поздрави

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

На тройките са им измислили цаката - режат едното жило и става двойка!
Ако се появи някой на хоризонта всички спират да ловят докато не го разберат за кво иде!
Аз спирам на Симитли на жп моста с колата, всички се обръщат и мълчат - викам "Кво става пичове, "ловите" ли ги"? И ония си отдъхват и па мятат! На единия куфара отворен - над 30-40 тапи и стотина тройки.

Ако се появи някой на хоризонта всички спират да ловят докато не го разберат за кво иде!
Аз спирам на Симитли на жп моста с колата, всички се обръщат и мълчат - викам "Кво става пичове, "ловите" ли ги"? И ония си отдъхват и па мятат! На единия куфара отворен - над 30-40 тапи и стотина тройки.
- prodigy666
- разбира нещата
точно тоя Киро .... 1вия път едвам не го метнах у реката ... после идваше да ми праи моабет а за горските кво ... Д Граховски беше оставил телефона на шефа на ИАРА БЛГ пред 1 месец звънях че имаше 2ма с мрежички на игрището под железница .... ама греда бил в чужбина само така ме фана роуминга
пък за актовете се сещам имаше неква случка на бобошево мин година некаф получил инфаркт като му треснали 500 кинта акт за маломерни мрени .... ами да не ги е събирал като ми става лошо от актовете ! тая година не съм видел горски да ходи по реката от Благоев надолу ... миналата зима бех през ден я бело поле я минца абе 1път да ме проврат да ми е мирно че си плащам билета ..... всека година се заричам да не плащам и пак си давам 25 лева е така
а гадовете са почнали да си хранат кокшките с скобар даже пффф.........

Начи има и други случки зимни по реката.Има една мнооо силна група благоевградчани ловят само на стръв та у тая група има и двама братя мургави /ама пичове/ миналата година беа напрайли тумба лумба на некви тройкари.Като не беха забранили тройките по немаше начин.Са им се праат две три забележки и ако не отбират групата атакува. 

- prodigy666
- разбира нещата
малко да сменим темата .... как мислите след тия дъждове ( не че по благоев валя много ) ма щом е замътила рекат как тоза колегата по горе .... ще става ли за риболов понеделник вторник ... треперят ми ръцете вече 

-
- фен клуб-скобар
На Невестино е човечеца с инфаркта! Тоя Киро му подарявах преди куки,влакна,давал съм му и пари да пази място от нощес! Ловеше си на фидер и плувка-парашути не знам да е хвърлял,но може и да е почнал!Мен ме е грях да го тормозя него точно!
Последно промяна от DJONI RINGO на Чет Окт 17, 2013 8:40 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите