Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Никой нищо не връща, всеки граби... вече 20 години е така...е кажете ми, как да има?
Съзнателния ми рибарски живот, е минал по тези води...имам хиляди запомнящи се риболови, по голямата река...но вече, са само спомени !
Обичам я и милея за реката, но всичко отива по дяволите, пред очите ми....Марица е в тежка кома, от която, не виждам начин да излезе...
Съзнателния ми рибарски живот, е минал по тези води...имам хиляди запомнящи се риболови, по голямата река...но вече, са само спомени !
Обичам я и милея за реката, но всичко отива по дяволите, пред очите ми....Марица е в тежка кома, от която, не виждам начин да излезе...

- RUZBATA
- ще става разбирач
Никой нищо не връща, всеки граби... вече 20 години е така...е кажете ми, как да има?
Много точно колега, трагедията е пълна по Марица а и не само там !!!
Много точно колега, трагедията е пълна по Марица а и не само там !!!
Култура няма колеги, култура. Така ли не се нагледаха "колегите" в чуждите клиповете в youtube, ЧЕ ВСИЧКИ ПУСКАТ ОБРАТНО УЛОВА.
Аз съм решил в събота да ходя сутринта в района на Пловдив.
Дано да направя сефтето на една пръчка, че мъка. Ако някой колега спинингист, който е член на C&R иска да сме дружки да драсне ЛС.
Аз съм решил в събота да ходя сутринта в района на Пловдив.
Дано да направя сефтето на една пръчка, че мъка. Ако някой колега спинингист, който е член на C&R иска да сме дружки да драсне ЛС.
What a beautiful rod, but I just lost the debate about why I needed another rod, she said that I have to many now. And if I am honest with myself, she is right and I do not think she really knows about all of them.
- М. Сталев
- разбира нещата
Ей сега се прибирам от марица,за 4 часа на фидер един морунаж само ,а също така и да отбележа ,че ме провериха от ИАРА ,за което едно голямо БРАВО !
-
- научил се да хвърля
преди 3 дни бях свидетел на марица на 9 км един колега на тапа беше хванал 3 щучки по 20 санта и ги беше хвърлил на земята .Как искате да има риба?Друг и той ми се хвали с улова си.
Точно там съм бил свидетел на "колега" пред мен да изкара 1 кг сом и си го задържа, крайно време тая ИИРА да си мръдне дебелия задник и да направи някакво присъствие.toddy написа:преди 3 дни бях свидетел на марица на 9 км един колега на тапа беше хванал 3 щучки по 20 санта и ги беше хвърлил на земята .Как искате да има риба?Друг и той ми се хвали с улова си.
Въпросния "колега" ми каза, че никога не са го проверявали по реката. Същия тоя съм го засичал да стой през ноща с 10 въдици на дъно и да се хвали как е изкарал 5 кг шаран.
What a beautiful rod, but I just lost the debate about why I needed another rod, she said that I have to many now. And if I am honest with myself, she is right and I do not think she really knows about all of them.
Няма риба мамица им да еба мръсна и месари от близо месец 2-3 риби мах распер и кефал къде не са и за хвалене 

- guspata
- научил се да хвърля
Рибата е емигриралаFishh написа:Няма риба мамица им да еба мръсна и месари от близо месец 2-3 риби мах распер и кефал къде не са и за хвалене

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Малко извън темата за Марица,за което се извинявам,но колегата ме подсети да се похваля:Преди няколко дни мен също ме провериха от ИАРА,само че на Стряма!PikeM написа:.....а също така и да отбележа ,че ме провериха от ИАРА ,за което едно голямо БРАВО !

- Don4o_62
- учете се от него
последния път им звънях за една циганска зган парашутисти на от срещния бряг,но нищо и никой
вчера най голяма мъка,цял ден 2 3 рибки,не риби
накрая в една малка река дето се влива,по вировета за час, по кило уклей наловихме и пътя
,свърши сезона на Марица,рибата основно се изпокри
вчера най голяма мъка,цял ден 2 3 рибки,не риби

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Отново към реката,време е вече да лупна нещо над 2кг 

- М. Сталев
- разбира нещата
Колега сега тепърва започва сезона по Марица и нейните притоци,защото до сега в реката имаше храна за рибата ,и не беше толкова активна ,говоря за видове като кефал,моруна,скобар.Don4o_62 написа:последния път им звънях за една циганска зган парашутисти на от срещния бряг,но нищо и никой
вчера най голяма мъка,цял ден 2 3 рибки,не рибинакрая в една малка река дето се влива,по вировета за час, по кило уклей наловихме и пътя
,свърши сезона на Марица,рибата основно се изпокри
Извинявам се за офтопика,но да питам колегата къде на Стряма си бил и как е нивото,че допреди месец в района на Пловдив беше двадесет санта и не ставаше?!Вуйчо-Ваньо написа:Малко извън темата за Марица,за което се извинявам,но колегата ме подсети да се похваля:Преди няколко дни мен също ме провериха от ИАРА,само че на Стряма!PikeM написа:.....а също така и да отбележа ,че ме провериха от ИАРА ,за което едно голямо БРАВО !
реката спада и се поизбистрила,риби няма .......
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Бяхме на дупките междо Песнопой и Баня да търсим щуки,но преди това не бях ходил там от много време та малко нямам база за сравнение що се отнася до нивото.