МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от tamihal »

Никой нищо не връща, всеки граби... вече 20 години е така...е кажете ми, как да има?
Съзнателния ми рибарски живот, е минал по тези води...имам хиляди запомнящи се риболови, по голямата река...но вече, са само спомени !
Обичам я и милея за реката, но всичко отива по дяволите, пред очите ми....Марица е в тежка кома, от която, не виждам начин да излезе... :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Никой нищо не връща, всеки граби... вече 20 години е така...е кажете ми, как да има?
Съзнателния ми рибарски живот, е минал по тези води...имам хиляди запомнящи се риболови, по голямата река...но вече, са само спомени !
Обичам я и милея за реката, но всичко отива по дяволите, пред очите ми....Марица е в тежка кома, от която, не виждам начин да излезе...

Много точно колега, трагедията е пълна по Марица а и не само там !!!
nestor7
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nestor7 »

Култура няма колеги, култура. Така ли не се нагледаха "колегите" в чуждите клиповете в youtube, ЧЕ ВСИЧКИ ПУСКАТ ОБРАТНО УЛОВА.

Аз съм решил в събота да ходя сутринта в района на Пловдив.
Дано да направя сефтето на една пръчка, че мъка. Ако някой колега спинингист, който е член на C&R иска да сме дружки да драсне ЛС.
What a beautiful rod, but I just lost the debate about why I needed another rod, she said that I have to many now. And if I am honest with myself, she is right and I do not think she really knows about all of them.
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Ей сега се прибирам от марица,за 4 часа на фидер един морунаж само ,а също така и да отбележа ,че ме провериха от ИАРА ,за което едно голямо БРАВО !
toddy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от toddy »

преди 3 дни бях свидетел на марица на 9 км един колега на тапа беше хванал 3 щучки по 20 санта и ги беше хвърлил на земята .Как искате да има риба?Друг и той ми се хвали с улова си.
nestor7
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nestor7 »

toddy написа:преди 3 дни бях свидетел на марица на 9 км един колега на тапа беше хванал 3 щучки по 20 санта и ги беше хвърлил на земята .Как искате да има риба?Друг и той ми се хвали с улова си.
Точно там съм бил свидетел на "колега" пред мен да изкара 1 кг сом и си го задържа, крайно време тая ИИРА да си мръдне дебелия задник и да направи някакво присъствие.

Въпросния "колега" ми каза, че никога не са го проверявали по реката. Същия тоя съм го засичал да стой през ноща с 10 въдици на дъно и да се хвали как е изкарал 5 кг шаран.
What a beautiful rod, but I just lost the debate about why I needed another rod, she said that I have to many now. And if I am honest with myself, she is right and I do not think she really knows about all of them.
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Няма риба мамица им да еба мръсна и месари от близо месец 2-3 риби мах распер и кефал къде не са и за хвалене :axe:
Аватар
guspata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от guspata »

Fishh написа:Няма риба мамица им да еба мръсна и месари от близо месец 2-3 риби мах распер и кефал къде не са и за хвалене :axe:
Рибата е емигрирала :)
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

PikeM написа:.....а също така и да отбележа ,че ме провериха от ИАРА ,за което едно голямо БРАВО !
Малко извън темата за Марица,за което се извинявам,но колегата ме подсети да се похваля:Преди няколко дни мен също ме провериха от ИАРА,само че на Стряма! :smt038
Изображение
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

последния път им звънях за една циганска зган парашутисти на от срещния бряг,но нищо и никой
вчера най голяма мъка,цял ден 2 3 рибки,не риби :D накрая в една малка река дето се влива,по вировета за час, по кило уклей наловихме и пътя :D ,свърши сезона на Марица,рибата основно се изпокри
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Отново към реката,време е вече да лупна нещо над 2кг :drinkers:
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Don4o_62 написа:последния път им звънях за една циганска зган парашутисти на от срещния бряг,но нищо и никой
вчера най голяма мъка,цял ден 2 3 рибки,не риби :D накрая в една малка река дето се влива,по вировета за час, по кило уклей наловихме и пътя :D ,свърши сезона на Марица,рибата основно се изпокри
Колега сега тепърва започва сезона по Марица и нейните притоци,защото до сега в реката имаше храна за рибата ,и не беше толкова активна ,говоря за видове като кефал,моруна,скобар.
Аватар
alco
новобранец
новобранец

Мнение от alco »

Вуйчо-Ваньо написа:
PikeM написа:.....а също така и да отбележа ,че ме провериха от ИАРА ,за което едно голямо БРАВО !
Малко извън темата за Марица,за което се извинявам,но колегата ме подсети да се похваля:Преди няколко дни мен също ме провериха от ИАРА,само че на Стряма! :smt038
Извинявам се за офтопика,но да питам колегата къде на Стряма си бил и как е нивото,че допреди месец в района на Пловдив беше двадесет санта и не ставаше?!
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

реката спада и се поизбистрила,риби няма .......
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Бяхме на дупките междо Песнопой и Баня да търсим щуки,но преди това не бях ходил там от много време та малко нямам база за сравнение що се отнася до нивото.
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”