Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

48 часа екшън....;)
- Vesko1
- сериозен играч
Re: 48 часа екшън....;)
Митак,предполагам че твойто тв няма тунер.Телевизора и тунера са на колегата ми.Значи обяснявам-търсиш тунер за 12 волта,да е с място за флашка (могат да се гледат филми)Антената е "Hama"40db....но не тя е разковничето на проблема ,а Цифровия тунер ,който трябва да си купиш..около 70 кинта е.Общо всичко излезе с антената и телевизора около...300лв-телевизор 150(10 инча),70 тунер,2 акумулатора по 36лв.(Лава) ,разклонител за 12 волта ,кабеляци ,щипки и труд на ТВ техника ,който направи всичко да бачка.тунера е-MINI HD DVB-T - DTR5102NMiTaKa™ написа:Браво Веско , твойте излети на диво винаги са ми били много приятни за разглеждане , а и все имаш с какво да се похвалиш.
Ще споделиш ли с TV-то как си след цифровизацията , понеже и аз имам подобно и не съм го пускал от доста време , но си мисля , че няма да работи без декодер
ето и пича от който купихме ,той е телевизионен техник...Павел Ганев от Кърджали,но има магазин за аудио тв джаджи.
СЛЕД ТЕЗИ ИНТЕРВЕНЦИИ...тунера кове 11 програми като картичка ги показва.
Скъпичко излиза да гледаш телевизия в дивотията...ама пък кеф цена няма нали.
Това е всичко ти обясних....действай.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Страхотен излет 
Къде е този водоем?

Къде е този водоем?
- jasonsmith
- разбира нещата
Евалата, страхотен излет!Vesko1 написа: телевизора около...300лв-телевизор 150(10 инча),70 тунер,2 акумулатора по 36лв.(Лава) ,разклонител за 12 волта ,кабеляци ,щипки и труд на ТВ техника ,който направи всичко да бачка.тунера е-MINI HD DVB-T - DTR5102N
Да те питам към таблета дали ще може да се ковне този тунер? Как прави връзката с тв-то?
- Vesko1
- сериозен играч
Връзката с Тв-то при нас е с 2-ка чинчове (аудио и видео).През ЮСБ-то не вярвам да стане,то е входящо на самия тунер.Ако намериш преходник-чинчове-към мини USB предполагам ще стане да вържеш таблета и да го ползваш само като монитор.НО най добре си питай някой техникjasonsmith написа:Евалата, страхотен излет!Vesko1 написа:.....тунера е-MINI HD DVB-T - DTR5102N
Да те питам към таблета дали ще може да се ковне този тунер? Как прави връзката с тв-то?

Красотии от всякъде!!!

- jasonsmith
- разбира нещата
Ясно, намерих некви тунери през wifi, май това е единствения вариант за таблет. Ще го пробвам другата година, живи здрави!Vesko1 написа: Връзката с Тв-то при нас е с 2-ка чинчове (аудио и видео).През ЮСБ-то не вярвам да стане,то е входящо на самия тунер.Ако намериш преходник-чинчове-към мини USB предполагам ще стане да вържеш таблета и да го ползваш само като монитор.НО най добре си питай някой техник
Поздрави отново!

- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря колега!Ivoriba написа:Красотии от всякъде!!!![]()
![]()
Може и да стане .Начи тези тунери дето са през wi-fi,са за лаптопи най вече,трябва само да видиш дали тунера поддържа Андроид(предполагам че си с тази ОС),и дали може да се синхронизира към таблет,.И най- вече обърни внимание на на консумацията.При нас консумацията е между 1 и 2 ампера на час само на тунера.Значи за да гледаш 10 часа за един излет ,трябва да имаш или 2 акумулатора по 9 ампера или един голям 18 например.jasonsmith написа: Ясно, намерих некви тунери през wifi, май това е единствения вариант за таблет.
Поздрави отново!
Но да не обръщаме темата в техническа,полезна е но,все пак е риболовен форум.Не вярвам много колеги да гледат телевизии по риболовите.
Последно промяна от Vesko1 на Вто Окт 22, 2013 8:08 pm, променено общо 1 път.

- anton jambol
- фен клуб-скобар
Живееш си Вескоо!Поздравления за красивия репортаж!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Vesko1
- сериозен играч
naskobo написа:Живееш си Вескоо!Поздравления за красивия репортаж!

- Антон Тонев
- сериозен играч
Браво бе Весо, пак си одил по дивото.На мен тази седмица, след минаването през КАТ, ми е малко гърбаво, ама и аз какво ли се оправдавам.Браво на теб.Казвам само на теб!
Сории, ама дружката ти е от големото добро утро, и не се занимава с каракудаджии.
Сории, ама дружката ти е от големото добро утро, и не се занимава с каракудаджии.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев