Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от forever_2pac »

Благодаря колеги, за подкрепата!!! Надявам се да имам слука и много емоции, като се върна ще има снимков материал!!
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=1215" onclick="window.open(this.href);return false;
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
martin gerov
новобранец
новобранец

Мнение от martin gerov »

prodigy666 написа:как мислите почва ли да се групира нашия приятел скобара вече? днес нямаше и помен от него а в неделя вреше буквално ... става въпрос за под железница
Да започват но още стоят на плитко в края на вировете,точно преди бързея и в самия бързей.Ако се загледаш на изтичалата по района,който казваш и видиш какво се случва там ще останеш изумен! В момена водата е бистра и можеш да ги видиш но там на плувка е почти невъзможно да се лови. Но е възможно,разбира се :)
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Групира се,на места вече е видно.На Бело поле вече почнаха да хвърлят камъни по по-големия пасаж,с цел да го разбишкат,та белким им клъвне-тъпи ора бол,ей!
Почвам да внимавам,на кого давам инфо,хора не пишещи активно тук няма да получат такова,днес на всички знайни от мен места от Бело поле до Железница,не можах да намеря място! :lol: Повечето места заети от СА рег,табели,добро оборудване,интелигентни хора кат си говорим(такива са и на личните),а кормят малкото скоби(слава богу),които са хванали на место! :shock: Та разбрах,че вече са и хайверни :wink: Загледайте се,на 90% от потребителите разглеждащи този форум,никовете им,ще са ви непознати :wink:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

humfy написа:Групира се,на места вече е видно.На Бело поле вече почнаха да хвърлят камъни по по-големия пасаж,с цел да го разбишкат,та белким им клъвне-тъпи ора бол,ей!
Почвам да внимавам,на кого давам инфо,хора не пишещи активно тук няма да получат такова,днес на всички знайни от мен места от Бело поле до Железница,не можах да намеря място! :lol: Повечето места заети от СА рег,табели,добро оборудване,интелигентни хора кат си говорим(такива са и на личните),а кормят малкото скоби(слава богу),които са хванали на место! :shock: Та разбрах,че вече са и хайверни :wink: Загледайте се,на 90% от потребителите разглеждащи този форум,никовете им,ще са ви непознати :wink:
Аз също спирам-много почнаха да хитруват незнайните войни!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

не можах да намеря място! :lol: Повечето места заети от СА рег,табели

:lol: абе че се сетите ...
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Кво ще се сетиме бе , болшинството орки са си местни, за тях да върнат риба у реката е срам. Тази есен съм пуснал толкова скобари обратно, колкото повечето местни няма да върнат цял живот. Айде да не обобщаваме ако може? Да не говориме, че миналата семица един с регистрация Е ми вика - докато не застудее и не сложиме тройките все ще е слабо, така че пичове ви съветвам да се радвате като видите моята кола с регистрация СА, щото местото няма да е заето от орка с тройка. Айде със здраве.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Да, спрете докато е време, че и аз имам много за разказване!
Особенно за Струма от Бело поле до Симитли! Реката е на всички!

п.п. Не забравяйте от къде извира, все пак! :lol: :lol: :lol:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Ние сме орките-местните!Ние сме виновни за всичко!:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

пичаги няма смисъл да се карате но не мисля че трябва да се съди дали някой е съвестен по табелата на колата а и да се сърди някой че мястото му е заето от СА РК КН се тая реката е за сички :) и моята кола е СА ;) и риба не зимам от реката :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ааа мойта си е КН :D ама регистрацията е без значение, тия са навсякъде. По скоро искаше да се каже че много народ черпи инфо от тука и тия що не пишат а само гледат повечето са се научили не само да порат с тройки а и да клюцат по клавиатурата.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

humfy написа:....,днес на всички знайни от мен места от Бело поле до Железница,не можах да намеря място! :lol: Повечето места заети от СА рег,табели,добро оборудване,интелигентни хора кат си говорим(такива са и на личните),а кормят малкото скоби(слава богу),които са хванали на место! :shock: Та разбрах,че вече са и хайверни :wink: :
Братче, проблемът е, че "знайните" места след групирането са 15-20, а мераклиите-бол.Форумът е предател, но и без него щеше да е същото - всеки има телефон . Лично аз не смятам да участвам в зимната блъсканица през уикендите, ако успея да кръшна 2-3 пъти през седмицата за цяла зима ще е супер.
Благодарен съм на всички които споделят с мен инфо на ЛС :prayer: , делбата на местни и софиянци в малка БГ не мога да я разбера :shock: .
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

То вчера на Бело поле имаше и Бургаска регистрация... :) :) :) Риболова е готин през седмицата... жалко, че ми свърши отпуската! :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

тая тема се захваща не знам за кой път .... дайте малко по сериозно :D в петък не ми се получи риболова и се чудя къде да ида за реванш :D инфо за монца ще е мн добре въпреки че напоследък не виждам никой там (от сервиза нагоре )
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

ето го инфото от Монца :Д тамън от там си идвам за 4 часа яко храна не се качиха от плиткото към някаква разумна дълбочина за ловене иначе са там у плиткото баща ми фана 3 скоби на фидер и имаше още 1 2 кълваня :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”