Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Re: Инфо за р. Струма!
Благодаря колеги, за подкрепата!!! Надявам се да имам слука и много емоции, като се върна ще има снимков материал!!
http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=1215" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Да започват но още стоят на плитко в края на вировете,точно преди бързея и в самия бързей.Ако се загледаш на изтичалата по района,който казваш и видиш какво се случва там ще останеш изумен! В момена водата е бистра и можеш да ги видиш но там на плувка е почти невъзможно да се лови. Но е възможно,разбира сеprodigy666 написа:как мислите почва ли да се групира нашия приятел скобара вече? днес нямаше и помен от него а в неделя вреше буквално ... става въпрос за под железница

-
- вече хвърля и на тежко
Групира се,на места вече е видно.На Бело поле вече почнаха да хвърлят камъни по по-големия пасаж,с цел да го разбишкат,та белким им клъвне-тъпи ора бол,ей!
Почвам да внимавам,на кого давам инфо,хора не пишещи активно тук няма да получат такова,днес на всички знайни от мен места от Бело поле до Железница,не можах да намеря място!
Повечето места заети от СА рег,табели,добро оборудване,интелигентни хора кат си говорим(такива са и на личните),а кормят малкото скоби(слава богу),които са хванали на место!
Та разбрах,че вече са и хайверни
Загледайте се,на 90% от потребителите разглеждащи този форум,никовете им,ще са ви непознати 
Почвам да внимавам,на кого давам инфо,хора не пишещи активно тук няма да получат такова,днес на всички знайни от мен места от Бело поле до Железница,не можах да намеря място!

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- фен клуб-скобар
Аз също спирам-много почнаха да хитруват незнайните войни!humfy написа:Групира се,на места вече е видно.На Бело поле вече почнаха да хвърлят камъни по по-големия пасаж,с цел да го разбишкат,та белким им клъвне-тъпи ора бол,ей!
Почвам да внимавам,на кого давам инфо,хора не пишещи активно тук няма да получат такова,днес на всички знайни от мен места от Бело поле до Железница,не можах да намеря място!Повечето места заети от СА рег,табели,добро оборудване,интелигентни хора кат си говорим(такива са и на личните),а кормят малкото скоби(слава богу),които са хванали на место!
Загледайте се,на 90% от потребителите разглеждащи този форум,никовете им,ще са ви непознати
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
не можах да намеря място!Повечето места заети от СА рег,табели

Кво ще се сетиме бе , болшинството орки са си местни, за тях да върнат риба у реката е срам. Тази есен съм пуснал толкова скобари обратно, колкото повечето местни няма да върнат цял живот. Айде да не обобщаваме ако може? Да не говориме, че миналата семица един с регистрация Е ми вика - докато не застудее и не сложиме тройките все ще е слабо, така че пичове ви съветвам да се радвате като видите моята кола с регистрация СА, щото местото няма да е заето от орка с тройка. Айде със здраве.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Да, спрете докато е време, че и аз имам много за разказване!
Особенно за Струма от Бело поле до Симитли! Реката е на всички!
п.п. Не забравяйте от къде извира, все пак!

Особенно за Струма от Бело поле до Симитли! Реката е на всички!
п.п. Не забравяйте от къде извира, все пак!

-
- фен клуб-скобар
Ние сме орките-местните!Ние сме виновни за всичко!:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

пичаги няма смисъл да се карате но не мисля че трябва да се съди дали някой е съвестен по табелата на колата а и да се сърди някой че мястото му е заето от СА РК КН се тая реката е за сички
и моята кола е СА
и риба не зимам от реката 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ааа мойта си е КН
ама регистрацията е без значение, тия са навсякъде. По скоро искаше да се каже че много народ черпи инфо от тука и тия що не пишат а само гледат повечето са се научили не само да порат с тройки а и да клюцат по клавиатурата.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Братче, проблемът е, че "знайните" места след групирането са 15-20, а мераклиите-бол.Форумът е предател, но и без него щеше да е същото - всеки има телефон . Лично аз не смятам да участвам в зимната блъсканица през уикендите, ако успея да кръшна 2-3 пъти през седмицата за цяла зима ще е супер.humfy написа:....,днес на всички знайни от мен места от Бело поле до Железница,не можах да намеря място!Повечето места заети от СА рег,табели,добро оборудване,интелигентни хора кат си говорим(такива са и на личните),а кормят малкото скоби(слава богу),които са хванали на место!
:
Благодарен съм на всички които споделят с мен инфо на ЛС

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- bokser
- ще става разбирач
То вчера на Бело поле имаше и Бургаска регистрация...
Риболова е готин през седмицата... жалко, че ми свърши отпуската! 

- prodigy666
- разбира нещата
тая тема се захваща не знам за кой път .... дайте малко по сериозно
в петък не ми се получи риболова и се чудя къде да ида за реванш
инфо за монца ще е мн добре въпреки че напоследък не виждам никой там (от сервиза нагоре )

ето го инфото от Монца :Д тамън от там си идвам за 4 часа яко храна не се качиха от плиткото към някаква разумна дълбочина за ловене иначе са там у плиткото баща ми фана 3 скоби на фидер и имаше още 1 2 кълваня