И отново от нещо нищо.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

И отново от нещо нищо.

Мнение от antivik »

Началото на тази тема започна с питанки и чуденки. Дали да я пускам изобщо.... :?: и къде, в кой раздел, да я пусна :?: Все пак става въпрос за излет и за това я пускам тук.
Във форума се започна /напоследък/ голямо критикарство: имало риба-нямало риба; била маломерна-не била маломерна; музиката била такава или онакава; спазвал се закона-не се спазвал....
Та заради всичко това реших да направя тема с която да угодя на всички /дано да съм успял :| /. Пускам я по моя си начин, под формата на кратко филмче, в него има всичко и излет, и туризъм, и много риба, и рилейз и....който го изгледа ще разбере.
филмчето не е подходящо за хора лишени от чувство за хумор, за прекалено чувствителни и сърдечно болни, особено внимание за прекалените рибозащитници
Изобщо погледнете на всичко като на една шега :wink: :idea: .
Изказвам благодарности на всичките ми приятели, които дадоха съгласието си да участват в това творение :drinkers: .
Като съавтор и съветник във филмчето участва и по-големия виртуален приятел ТЕЛЕСКОПА, който помогна с музикалното оформление, за което огромни благодарности :prayer: . За съавтор беше поканен и авера СТЕФАНЧЕТО, но като видя снимките на монитора и разбра какво го чака веднага си направи самоотвод, коментира че само от тези снимки го е заболяла главата, вероятно отиде на риба и каза че чака резултата :wink: .
И накрая ако съм изял някоя буква при писането, моля да ме извините, част от работата беше вършена в свети зори, къде 3,30 - 4 часа сутринта, без палене на лампа и тракане по клавишите почти наизуст, та може и да съм изтървал някой случайно.
Приятно гледане:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/PbD3lVqPRLk?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/PbD3lVqPRLk?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: И отново от нещо нищо.

Мнение от Антон Тонев »

Вик, честно Стивън Спилбърг пасти да яде.Е, това ми оправи деня на 100%.Браво приятелю.За догодина ще събираме клиповете и да направиш един пълнометражен филм :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

:supz: Супер репортаж!!!
Риболов,иедене,пиение :partyman: и малко почивка.Ама и русалката сия бива :lol:
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

ОСКАР, брат! Всички останали играят за второ място!

п.п. шъ тъ копна
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Браво бригада. :drinkers:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Пожелавам ти наистина такъв риболов с русалката и още нещо!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Русалката и шараните са от "Двойникът" :idea: Супер филм е спретнал градския :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Мнение от anton jambol »

Клипчето е супер :supz:
Хвани и пусни не бъди алчен
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Скучничко, меко казано. Но браво за ентусиазма.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:o Еий браво бе, най-после да се намери някой да върже кусур/таман почнаа да ми растат крилца/, :twisted: Хъ някой да го
направи по-изгладено, или по-интересно-... , па и другото койт няма чувство за хумор да върви да си търси м...м, да речем "КРЪСТНИКА" или "ТРАМВАЙ ЖЕЛАНИЯ" :| опитах се да поканя Рамбо да го направи по-интересно, но той не дойде.... :twisted: бе я четете какво съм написал в увода! :!: :idea:
А ,....инак благодаря за добрите отзиви и който иска да го копне или да си го вземе за лично ползване, няма никакъв проблем ще помогна с удоволствие, а ако не може, да каже, ще намеря начин да му го пратя :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Защо се подаваш на провокации баце :?:
Няма как риболовен излет да бъде скучен/особено с онова момченце със гущера/.Дано един ден и аз успея да споделя един излет с вас.
До тогава :drinkers:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

antivik, бате, голем си! Гледам доста труд си хвърлил, браво! Иначе то винаги има кусурлии , да го ева! :lol: :lol: :lol: Кефя се винаги когато видя нещо различно и интересно.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

zozo написа:Скучничко, меко казано. .....
Въпрос на гледна точка!!! :wink:
Всеки от нас реагира според гледната си точка,от мястото на което се намира, а ние винаги сме на различни места, така че шансът да видим едно и също нещо по един същ начин е никакъв.!!!
Има хора,за които съществува само черно и бяло, други се опитват да виждат само бялото и се правят, че черното не съществува, други пък виждат цветно, но в малко нюанси,а има и такива,за които живота е пълен с различни цветове-понякога са тъмни, понякога светли, но все пак е цветно,тоест няма крайности и граници !!!

Адмирации,Вик! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Браво младежо. Голямо Браво. Много труд си хвърлил. Започвай записки и снимки за следващия подобен клип :)
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Те тоя господин след като релийзна гущера,и опека опашката му,и я изяде, така се напи, и така взе да врътка дупето на една песен на АЗИС, че събра погледите на посетителите на кораба "Емона"
Изображение
А след това, за да сплотим колектива, и за да избистрим риболовните тактики се събрахме за да се мъчим с това нящо
Изображение
А пък аз като най арабия в групата, ми се обадиха тия двамата и викат-дай бе Тонка да ни покажеш туй онуй.И аз нали съм си добра душица-показах им
Изображение
След туй им викам елате да ви готвя едни деликатеси
Изображение
А те тоя тука е майстора на скарата
Изображение
МЪКААААААААААААААААА
Изображение
Изображение
ААААААААААААААААА и риба фанах бре
Изображение
Наздраве Банда.Все така весели и позитивни, и да не ви пука от нищо!
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”