Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И отново от нещо нищо.
- antivik
- кандидат преподавател
И отново от нещо нищо.
Началото на тази тема започна с питанки и чуденки. Дали да я пускам изобщо....
и къде, в кой раздел, да я пусна
Все пак става въпрос за излет и за това я пускам тук.
Във форума се започна /напоследък/ голямо критикарство: имало риба-нямало риба; била маломерна-не била маломерна; музиката била такава или онакава; спазвал се закона-не се спазвал....
Та заради всичко това реших да направя тема с която да угодя на всички /дано да съм успял
/. Пускам я по моя си начин, под формата на кратко филмче, в него има всичко и излет, и туризъм, и много риба, и рилейз и....който го изгледа ще разбере.
филмчето не е подходящо за хора лишени от чувство за хумор, за прекалено чувствителни и сърдечно болни, особено внимание за прекалените рибозащитници
Изобщо погледнете на всичко като на една шега
.
Изказвам благодарности на всичките ми приятели, които дадоха съгласието си да участват в това творение
.
Като съавтор и съветник във филмчето участва и по-големия виртуален приятел ТЕЛЕСКОПА, който помогна с музикалното оформление, за което огромни благодарности
. За съавтор беше поканен и авера СТЕФАНЧЕТО, но като видя снимките на монитора и разбра какво го чака веднага си направи самоотвод, коментира че само от тези снимки го е заболяла главата, вероятно отиде на риба и каза че чака резултата
.
И накрая ако съм изял някоя буква при писането, моля да ме извините, част от работата беше вършена в свети зори, къде 3,30 - 4 часа сутринта, без палене на лампа и тракане по клавишите почти наизуст, та може и да съм изтървал някой случайно.
Приятно гледане:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/PbD3lVqPRLk?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/PbD3lVqPRLk?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Във форума се започна /напоследък/ голямо критикарство: имало риба-нямало риба; била маломерна-не била маломерна; музиката била такава или онакава; спазвал се закона-не се спазвал....
Та заради всичко това реших да направя тема с която да угодя на всички /дано да съм успял

филмчето не е подходящо за хора лишени от чувство за хумор, за прекалено чувствителни и сърдечно болни, особено внимание за прекалените рибозащитници
Изобщо погледнете на всичко като на една шега

Изказвам благодарности на всичките ми приятели, които дадоха съгласието си да участват в това творение

Като съавтор и съветник във филмчето участва и по-големия виртуален приятел ТЕЛЕСКОПА, който помогна с музикалното оформление, за което огромни благодарности

И накрая ако съм изял някоя буква при писането, моля да ме извините, част от работата беше вършена в свети зори, къде 3,30 - 4 часа сутринта, без палене на лампа и тракане по клавишите почти наизуст, та може и да съм изтървал някой случайно.
Приятно гледане:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/PbD3lVqPRLk?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/PbD3lVqPRLk?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: И отново от нещо нищо.
Вик, честно Стивън Спилбърг пасти да яде.Е, това ми оправи деня на 100%.Браво приятелю.За догодина ще събираме клиповете и да направиш един пълнометражен филм

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- сериозен играч

Риболов,иедене,пиение

ОСКАР, брат! Всички останали играят за второ място!
п.п. шъ тъ копна
п.п. шъ тъ копна
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Пожелавам ти наистина такъв риболов с русалката и още нещо!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- pacho109
- сериозен играч
Русалката и шараните са от "Двойникът"
Супер филм е спретнал градския 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Скучничко, меко казано. Но браво за ентусиазма.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
- antivik
- кандидат преподавател

направи по-изгладено, или по-интересно-... , па и другото койт няма чувство за хумор да върви да си търси м...м, да речем "КРЪСТНИКА" или "ТРАМВАЙ ЖЕЛАНИЯ"

А ,....инак благодаря за добрите отзиви и който иска да го копне или да си го вземе за лично ползване, няма никакъв проблем ще помогна с удоволствие, а ако не може, да каже, ще намеря начин да му го пратя

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Защо се подаваш на провокации баце
Няма как риболовен излет да бъде скучен/особено с онова момченце със гущера/.Дано един ден и аз успея да споделя един излет с вас.
До тогава

Няма как риболовен излет да бъде скучен/особено с онова момченце със гущера/.Дано един ден и аз успея да споделя един излет с вас.
До тогава

- barutchiata ©
- Администратор
antivik, бате, голем си! Гледам доста труд си хвърлил, браво! Иначе то винаги има кусурлии , да го ева!
Кефя се винаги когато видя нещо различно и интересно.

Въпрос на гледна точка!!!zozo написа:Скучничко, меко казано. .....

Всеки от нас реагира според гледната си точка,от мястото на което се намира, а ние винаги сме на различни места, така че шансът да видим едно и също нещо по един същ начин е никакъв.!!!
Има хора,за които съществува само черно и бяло, други се опитват да виждат само бялото и се правят, че черното не съществува, други пък виждат цветно, но в малко нюанси,а има и такива,за които живота е пълен с различни цветове-понякога са тъмни, понякога светли, но все пак е цветно,тоест няма крайности и граници !!!
Адмирации,Вик!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво младежо. Голямо Браво. Много труд си хвърлил. Започвай записки и снимки за следващия подобен клип 

Когато няма риба.......не кълве!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Те тоя господин след като релийзна гущера,и опека опашката му,и я изяде, така се напи, и така взе да врътка дупето на една песен на АЗИС, че събра погледите на посетителите на кораба "Емона"

А след това, за да сплотим колектива, и за да избистрим риболовните тактики се събрахме за да се мъчим с това нящо

А пък аз като най арабия в групата, ми се обадиха тия двамата и викат-дай бе Тонка да ни покажеш туй онуй.И аз нали съм си добра душица-показах им

След туй им викам елате да ви готвя едни деликатеси

А те тоя тука е майстора на скарата

МЪКААААААААААААААААА

ААААААААААААААААА и риба фанах бре

Наздраве Банда.Все така весели и позитивни, и да не ви пука от нищо!

А след това, за да сплотим колектива, и за да избистрим риболовните тактики се събрахме за да се мъчим с това нящо

А пък аз като най арабия в групата, ми се обадиха тия двамата и викат-дай бе Тонка да ни покажеш туй онуй.И аз нали съм си добра душица-показах им

След туй им викам елате да ви готвя едни деликатеси

А те тоя тука е майстора на скарата

МЪКААААААААААААААААА

ААААААААААААААААА и риба фанах бре

Наздраве Банда.Все така весели и позитивни, и да не ви пука от нищо!
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев