Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Мое действие-избирам си ден и само търся
Резултат-лятото ловя много имам страшно много места!Не обичам тихачи! Ловя и на вятър-кофти е ама няма начин-местене на завет!Няма начин ако две от местата не дават на третото да не се отчете! Имам и места на които дава само вечер! Обобщение-обикаляй сега,за да е добре утре!;) може и да комбинирам сутрин да тръгна и до обяд само да търся и преглеждам-бързо разпознавам и прочитам детайлите
[/quote]
Всичко добре само подчертаното не го разбрах.Хем не се местиш заради вятъра,пък ако не даде на две места на третото ще даде.Иначе това с разузнаването ми хареса.Аз нямам време,но пък си имам разузнавачи който обикалят доста и също умеят бързо да се ориентират в обстановката и като ходи некой от групата 2 пъти в седмицата винаги имам актуално инфо.

Всичко добре само подчертаното не го разбрах.Хем не се местиш заради вятъра,пък ако не даде на две места на третото ще даде.Иначе това с разузнаването ми хареса.Аз нямам време,но пък си имам разузнавачи който обикалят доста и също умеят бързо да се ориентират в обстановката и като ходи некой от групата 2 пъти в седмицата винаги имам актуално инфо.
-
- фен клуб-скобар
Всичко добре само подчертаното не го разбрах.Хем не се местиш заради вятъра,пък ако не даде на две места на третото ще даде.Иначе това с разузнаването ми хареса.Аз нямам време,но пък си имам разузнавачи който обикалят доста и също умеят бързо да се ориентират в обстановката и като ходи некой от групата 2 пъти в седмицата винаги имам актуално инфо.[/quote]chokoboy написа:Мое действие-избирам си ден и само търсяРезултат-лятото ловя много имам страшно много места!Не обичам тихачи! Ловя и на вятър-кофти е ама няма начин-местене на завет!Няма начин ако две от местата не дават на третото да не се отчете! Имам и места на които дава само вечер! Обобщение-обикаляй сега,за да е добре утре!;) може и да комбинирам сутрин да тръгна и до обяд само да търся и преглеждам-бързо разпознавам и прочитам детайлите
Кое не разбра-точно казах ,че обичам да се местя-ловя и на вятър до колкото позволява-ако е брутално отивам на завет-примерно из дефилето! Ясно се изразих също ако не даде на две на третото им счупвам муцуните-снимам,качвам и приклекане!!!!Не давам друг да ми меша храната,обичам аз да намирам местата-фактически аз намирам рибите

Сега видях-мнението ми не е подчертано-ти си подчертал в твоето мои думи,които явно не си разбрал:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

На Бело поле водата е бистра и ниско!Никакъв шанс за успешен риболов гледа се дъното.Миналата седмица си излизаха две килограмови скобари, сега са се изпокрили!Не знам дали някой е хващал такива чудовища!
-
- разбира нещата
Със сигурност сме хващали такива че и по големи.
-
- вече хвърля и на тежко
kdpav написа:На Бело поле водата е бистра и ниско!Никакъв шанс за успешен риболов гледа се дъното.Миналата седмица си излизаха две килограмови скобари, сега са се изпокрили!Не знам дали някой е хващал такива чудовища!
Къде ги тез майки бре?

Кой ги хващал(уж всеки) и що не ги показва(никой)?
И да знаете,ако евентуално някой хване такова животно,и пожелае да го апнува,...мое да му заседне

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- фен клуб-скобар
Те ако ги питаш и акули са хващали:D
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Не няма майтап това лято над зелендолския мост лично аз хванах доста скобари над 1,500 до 2 и не бяха редки ударите на тези борци.
-
- фен клуб-скобар
Мето не са по две кила вервай ми
по 1.2 1.4 са там

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Мето килограмите ги немаш за нищо 

-
- разбира нещата
Да масовия размер бяха 700- 800гр излизаха и много по 1,200 до 1,500 но имаше и много големи по 2кг лично аз извадих и имах и много късания при тези. А за колегата вецев да лови каракуди и слънъчаци по баражите и да не пише неща за който не е сигурен.DJONI RINGO написа:Мето не са по две кила вервай мипо 1.2 1.4 са там
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Мето Фани пусни една снимка че от тебе доса само една съм видел.metoo написа:Да масовия размер бяха 700- 800гр излизаха и много по 1,200 до 1,500 но имаше и много големи по 2кг лично аз извадих и имах и много късания при тези. А за колегата вецев да лови каракуди и слънъчаци по баражите и да не пише неща за който не е сигурен.DJONI RINGO написа:Мето не са по две кила вервай мипо 1.2 1.4 са там
-
- фен клуб-скобар
Мето скобар 700 г може да ти скъса и да си мисли човек ,че е бил огромен:)Литва резко веднага побива пръчката и къса! Естествено може и да ти скъса животно
Както му казах преди на едно момченце-аз дишам с тея риби
имам си една моя теория-разполагам с голяма успеваемост на рибите от 1.5 до 2 кила които съм извадил,много повече са ми късали и са се откачали тея по и около кило(естествено тези от кило са и по често срещани в кълванета-просто правя сравнение)В големите се усеща тежината на ударите и сила като питбул ,който дърпа гума
) ,но се движат някак си по бавно и тромаво -при хубав такъм и боравене имаш шансове -случвало ми се е многократно да хващам огромни скобари,които в първите секунди тръгват все едно малка мрянка и е едно лекичко отдолу ...после усещаш ударите дуп дуп и започва разходката-но някак си по властно и тромаво обаче с много сила! Друг е въпроса при киларите-много бързи и енергични-литват резко ,качват се и горе въртят се,някои дори и изкачат като пъстърви-имам и такива случаи-доста енергични! Естествено играе роля и фактора течение ,дълбочина и бързина на мястото-ловил съм риби по -400-500 грама в по тихо дърпат по един начин и риби същия размер в по бързо и направо като бесни!Аз обаче ловя с жило и това за мен е страхотно оръжие в тоя риболов!

Последно промяна от DJONI RINGO на Съб Ное 23, 2013 4:51 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Аре съботните майстори давайте инфо в очакване сме наблюдателите:Dаууууу изловихте ги 

Последно промяна от DJONI RINGO на Съб Ное 23, 2013 4:19 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
само фантазиии ми се струва .... 2 кила на пружина ли го ловите ахахаххаха ? или на фидеро уахахха просто ми е яко смешно с тия изказваня .... гъсти едри риби над кило и половина а бе вие да не сте световни шампиони бе ! тва лето зормелм съм ловил по 5 - 10 между 1.2 и 1.6 на монца ... може и да има малко по големи ама са много редки и не апат куката ! на зелендол по големи от кило нема само на бело поле има големи риби монца и още 1 таино мястоhumfy написа:kdpav написа:На Бело поле водата е бистра и ниско!Никакъв шанс за успешен риболов гледа се дъното.Миналата седмица си излизаха две килограмови скобари, сега са се изпокрили!Не знам дали някой е хващал такива чудовища!
Къде ги тез майки бре?![]()
Кой ги хващал(уж всеки) и що не ги показва(никой)?
И да знаете,ако евентуално някой хване такова животно,и пожелае да го апнува,...мое да му заседне![]()

-
- разбира нещата
Браво колега, обещавам че вече ще снимам, за да няма недоволни.