Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
chokoboy
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от chokoboy »

Мое действие-избирам си ден и само търся ;) Резултат-лятото ловя много имам страшно много места!Не обичам тихачи! Ловя и на вятър-кофти е ама няма начин-местене на завет!Няма начин ако две от местата не дават на третото да не се отчете! Имам и места на които дава само вечер! Обобщение-обикаляй сега,за да е добре утре!;) може и да комбинирам сутрин да тръгна и до обяд само да търся и преглеждам-бързо разпознавам и прочитам детайлите :)[/quote]
Всичко добре само подчертаното не го разбрах.Хем не се местиш заради вятъра,пък ако не даде на две места на третото ще даде.Иначе това с разузнаването ми хареса.Аз нямам време,но пък си имам разузнавачи който обикалят доста и също умеят бързо да се ориентират в обстановката и като ходи некой от групата 2 пъти в седмицата винаги имам актуално инфо.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:Мое действие-избирам си ден и само търся ;) Резултат-лятото ловя много имам страшно много места!Не обичам тихачи! Ловя и на вятър-кофти е ама няма начин-местене на завет!Няма начин ако две от местата не дават на третото да не се отчете! Имам и места на които дава само вечер! Обобщение-обикаляй сега,за да е добре утре!;) може и да комбинирам сутрин да тръгна и до обяд само да търся и преглеждам-бързо разпознавам и прочитам детайлите :)
Всичко добре само подчертаното не го разбрах.Хем не се местиш заради вятъра,пък ако не даде на две места на третото ще даде.Иначе това с разузнаването ми хареса.Аз нямам време,но пък си имам разузнавачи който обикалят доста и също умеят бързо да се ориентират в обстановката и като ходи некой от групата 2 пъти в седмицата винаги имам актуално инфо.[/quote]
Кое не разбра-точно казах ,че обичам да се местя-ловя и на вятър до колкото позволява-ако е брутално отивам на завет-примерно из дефилето! Ясно се изразих също ако не даде на две на третото им счупвам муцуните-снимам,качвам и приклекане!!!!Не давам друг да ми меша храната,обичам аз да намирам местата-фактически аз намирам рибите :)Не слухтя и не се крия също! Не обичам да отивам на риби на готово-имам две другарчета на тях им е любимо да отворят щечките направо и да ги убият след 10000 процентова информация-ама има ли вятър,ама има ли поне метър дълбочина и т.н Това подчертаното не знам как е станало-не е с цел:)И за да ме разбереш по добре-аз ходя на риби всеки ден когато имам възможност-познавам реката много добре и ловя риби качествено дори и да прозвучи нескромно-кажи речи всеки път правя хубав риболов в топлите месеци! Зимата е малко по друго-поради много фактори,които няма да изброявам,но и тогава се стремя да правя хубави риболови! Мерси
Сега видях-мнението ми не е подчертано-ти си подчертал в твоето мои думи,които явно не си разбрал:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
kdpav
новобранец
новобранец

Мнение от kdpav »

На Бело поле водата е бистра и ниско!Никакъв шанс за успешен риболов гледа се дъното.Миналата седмица си излизаха две килограмови скобари, сега са се изпокрили!Не знам дали някой е хващал такива чудовища!
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Със сигурност сме хващали такива че и по големи.
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

kdpav написа:На Бело поле водата е бистра и ниско!Никакъв шанс за успешен риболов гледа се дъното.Миналата седмица си излизаха две килограмови скобари, сега са се изпокрили!Не знам дали някой е хващал такива чудовища!

Къде ги тез майки бре? :rolleyes:
Кой ги хващал(уж всеки) и що не ги показва(никой)?
И да знаете,ако евентуално някой хване такова животно,и пожелае да го апнува,...мое да му заседне :roll: :)
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Те ако ги питаш и акули са хващали:D

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Не няма майтап това лято над зелендолския мост лично аз хванах доста скобари над 1,500 до 2 и не бяха редки ударите на тези борци.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Мето не са по две кила вервай ми ;) по 1.2 1.4 са там

Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

Мето килограмите ги немаш за нищо :D
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

DJONI RINGO написа:Мето не са по две кила вервай ми ;) по 1.2 1.4 са там
Да масовия размер бяха 700- 800гр излизаха и много по 1,200 до 1,500 но имаше и много големи по 2кг лично аз извадих и имах и много късания при тези. А за колегата вецев да лови каракуди и слънъчаци по баражите и да не пише неща за който не е сигурен.
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

metoo написа:
DJONI RINGO написа:Мето не са по две кила вервай ми ;) по 1.2 1.4 са там
Да масовия размер бяха 700- 800гр излизаха и много по 1,200 до 1,500 но имаше и много големи по 2кг лично аз извадих и имах и много късания при тези. А за колегата вецев да лови каракуди и слънъчаци по баражите и да не пише неща за който не е сигурен.
Мето Фани пусни една снимка че от тебе доса само една съм видел.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Мето скобар 700 г може да ти скъса и да си мисли човек ,че е бил огромен:)Литва резко веднага побива пръчката и къса! Естествено може и да ти скъса животно :)Както му казах преди на едно момченце-аз дишам с тея риби ;) имам си една моя теория-разполагам с голяма успеваемост на рибите от 1.5 до 2 кила които съм извадил,много повече са ми късали и са се откачали тея по и около кило(естествено тези от кило са и по често срещани в кълванета-просто правя сравнение)В големите се усеща тежината на ударите и сила като питбул ,който дърпа гума :)) ,но се движат някак си по бавно и тромаво -при хубав такъм и боравене имаш шансове -случвало ми се е многократно да хващам огромни скобари,които в първите секунди тръгват все едно малка мрянка и е едно лекичко отдолу ...после усещаш ударите дуп дуп и започва разходката-но някак си по властно и тромаво обаче с много сила! Друг е въпроса при киларите-много бързи и енергични-литват резко ,качват се и горе въртят се,някои дори и изкачат като пъстърви-имам и такива случаи-доста енергични! Естествено играе роля и фактора течение ,дълбочина и бързина на мястото-ловил съм риби по -400-500 грама в по тихо дърпат по един начин и риби същия размер в по бързо и направо като бесни!Аз обаче ловя с жило и това за мен е страхотно оръжие в тоя риболов!
Последно промяна от DJONI RINGO на Съб Ное 23, 2013 4:51 pm, променено общо 1 път.

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Аре съботните майстори давайте инфо в очакване сме наблюдателите:Dаууууу изловихте ги :)
Последно промяна от DJONI RINGO на Съб Ное 23, 2013 4:19 pm, променено общо 1 път.

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

humfy написа:
kdpav написа:На Бело поле водата е бистра и ниско!Никакъв шанс за успешен риболов гледа се дъното.Миналата седмица си излизаха две килограмови скобари, сега са се изпокрили!Не знам дали някой е хващал такива чудовища!

Къде ги тез майки бре? :rolleyes:
Кой ги хващал(уж всеки) и що не ги показва(никой)?

И да знаете,ако евентуално някой хване такова животно,и пожелае да го апнува,...мое да му заседне :roll: :)
само фантазиии ми се струва .... 2 кила на пружина ли го ловите ахахаххаха ? или на фидеро уахахха просто ми е яко смешно с тия изказваня .... гъсти едри риби над кило и половина а бе вие да не сте световни шампиони бе ! тва лето зормелм съм ловил по 5 - 10 между 1.2 и 1.6 на монца ... може и да има малко по големи ама са много редки и не апат куката ! на зелендол по големи от кило нема само на бело поле има големи риби монца и още 1 таино място ;) дето има само такива Изображение
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Браво колега, обещавам че вече ще снимам, за да няма недоволни.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”