Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!
-
- ще става разбирач
Re: Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!
Саше....Тези тарикати ще си получат заслуженото..
Вече ги дебнат...Обадих се тук,там
Знаят за кои хора,ако мога така да ги нарека,става дума...
Налей си винце и да не ти пука...Нали знаеш,че си има хора за всичко...
Ама много ми е интересно,ти като ги видя защо не ми звана...Имаш ми тела...Видяхме се на острова,но много миришеше от мрежата където е бяхте хванали и ние се отцепихме и отидохме на садките...
Знаеш,че пистолета ми е на кръста ... Ами звани ми да дойдем с групата пък да видим .......
Вече ги дебнат...Обадих се тук,там

Ама много ми е интересно,ти като ги видя защо не ми звана...Имаш ми тела...Видяхме се на острова,но много миришеше от мрежата където е бяхте хванали и ние се отцепихме и отидохме на садките...
Знаеш,че пистолета ми е на кръста ... Ами звани ми да дойдем с групата пък да видим .......
-
- ще става разбирач
Колега маи те видях на жребеца същия ден ..val написа:В събота бях там със сина, но не те видях. Пуснахме на паметника. Там имаше 4 лодки. Риболова много слаб , нищо едро не ни удари и в неделя решихме да свършим нещо полезно за зимата.
Та мисълта ми е , вземи и си запиши телефони за подобни случаи. Има постоянно присъствие на едни и същи лодки основно през почивните дни. Ще ти помогнат в подобни случаи. Голяма част от хората и ти ги познаваш.
Костурите много арни. Поздрави.
Този месец и аз ще се пробвам да фана някоя бяла, че наближава Никулден. Лошото е когато нищо не разбираш от джиг.Голямо учене ще пада.
Не е лошо да се запознаем като се видим някои ден...
Ще ти покажа някои неща за джиг-а...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,тези които залагат капана ще паднат в него рано или късно,но просто немах 100%доказателства или да ги фанем на калъп,па после е лесно да ти звъннем!Но има време и вече ги дебнем,това е най-важното!Яд ме е,че са българи а не циганетата от Паничерево!Атанас_Д написа:Саше....Тези тарикати ще си получат заслуженото..
Вече ги дебнат...Обадих се тук,тамЗнаят за кои хора,ако мога така да ги нарека,става дума...

И не моем се избием!Troli Rapala написа: Даваме кинти за такъми и стръв кат балъци................ некой е обрал рибата предишния ден:

-
- ще става разбирач
Таня...Сашко е прав....tania22 написа:И не моем се избием!Troli Rapala написа: Даваме кинти за такъми и стръв кат балъци................ некой е обрал рибата предишния ден:
Може се бъзика,но аз бях там когато с една от въдиците случайно закачи мрежата..
В лодката бяхме трима които видяхме какво стана...
Много хора го нападат за какво ли не...
Лошо от него не съм видял...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Танасе,специални поздрави от мен с тази снимка с риби от Пясъчник-Реколта 2003година=Най-яката костурска година на този гьол до сега!
Моята щерка поздравява твоята,да са ни живи и здрави и добри зетьове да ни донесат!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За Никулден мое да нема Шаран,но от към костурски филета съм заработил и ще празнувам как си требва!

Поздрави на всички риболовци с предстоящия празник НИКУЛДЕН и Големи риби на Заслужилите за другата година,до Амина!

Поздрави на всички риболовци с предстоящия празник НИКУЛДЕН и Големи риби на Заслужилите за другата година,до Амина!

- antivik
- кандидат преподавател
Благодарности за поздрава Троли и весели празници
. Обаче с тези филета....внимавай да не те налази "моралната полиция" на форума и да ти "разкраси" темата
, пример -те тук де се вихри точно такъв спор за осиране на темите
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0#p1198860

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0#p1198860

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
АДЪТ,това са другите.....риболовци!
Истината е,че когато се съберат много и различни хора на едно място и става АД!
Така е тук или по гьоловете,га дава рибата е яката навалица и започваме да си пречим един на друг,но после през зимата повсеместното безрибие успокоява обстановката!
Обаче ако некой ми каже сега у студа-"Фанах 100бели риби на силикон,ела ме виж" и ще запалим грайферите! 

-
- сериозен играч
О "ВЕЛИКИЙ" Троли! Как съм пропуснал? Както винаги си стъпил в л...........ната,ама не се усещаш! Слънчицето със стрижока е прекрасно,ама "кофичката" пред него е към 12литра? Сигурно е ловена рибката за три дни? Или бъркам нещо? Пък и 2003г,според писанието ти,е заминала преди 10 години
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! И пак-ДА ТИ ИМАМ САМОЧУВСТВИЕТО!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Можеш да го имаш по всяко време,стига да ловиш толкова или повече хищни рибоци от него!grandal_331 написа:О "ВЕЛИКИЙ" Троли! ДА ТИ ИМАМ САМОЧУВСТВИЕТО!

-
- сериозен играч
Ще ми изядеш "писания"! Пък от напъване може и да се насереш! Нещо за "КОФИЧКАТАТА" да драснеш? Ха дано,ама надали! Е,до нови срещи....................догодина! Ама знам ли,може и пак да се
А за кръвта-моята е черкезка!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да помоля Модератора да я изтрие тази тема,че в тоя глад и мизерия само провокира бедните към бунт! 

Не се яжте бе че накиселявате

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дай адрес на Лични,да ти пратя филетираните кожи безплатно по случай Коледа!grandal_331 написа:Ще ми изядеш "писания"! Пък от напъване може и да се насереш! Нещо за "КОФИЧКАТАТА" да драснеш? Ха дано,ама надали! Е,до нови срещи....................догодина! Ама знам ли,може и пак да сеА за кръвта-моята е черкезка!