Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!

Модератори: bobopeli, sapuna

Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!

Мнение от Атанас_Д »

Саше....Тези тарикати ще си получат заслуженото..
Вече ги дебнат...Обадих се тук,там :wink: Знаят за кои хора,ако мога така да ги нарека,става дума...
Налей си винце и да не ти пука...Нали знаеш,че си има хора за всичко...
Ама много ми е интересно,ти като ги видя защо не ми звана...Имаш ми тела...Видяхме се на острова,но много миришеше от мрежата където е бяхте хванали и ние се отцепихме и отидохме на садките...
Знаеш,че пистолета ми е на кръста ... Ами звани ми да дойдем с групата пък да видим .......
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

val написа:В събота бях там със сина, но не те видях. Пуснахме на паметника. Там имаше 4 лодки. Риболова много слаб , нищо едро не ни удари и в неделя решихме да свършим нещо полезно за зимата.
Та мисълта ми е , вземи и си запиши телефони за подобни случаи. Има постоянно присъствие на едни и същи лодки основно през почивните дни. Ще ти помогнат в подобни случаи. Голяма част от хората и ти ги познаваш.
Костурите много арни. Поздрави.
Този месец и аз ще се пробвам да фана някоя бяла, че наближава Никулден. Лошото е когато нищо не разбираш от джиг. :roll: Голямо учене ще пада.
Колега маи те видях на жребеца същия ден ..
Не е лошо да се запознаем като се видим някои ден...
Ще ти покажа някои неща за джиг-а... :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Атанас_Д написа:Саше....Тези тарикати ще си получат заслуженото..
Вече ги дебнат...Обадих се тук,там :wink: Знаят за кои хора,ако мога така да ги нарека,става дума...
Налей си винце и да не ти пука...Нали знаеш,че си има хора за всичко...
Ама много ми е интересно,ти като ги видя защо не ми звана...Имаш ми тела...Видяхме се на острова,но много миришеше от мрежата където е бяхте хванали и ние се отцепихме и отидохме на садките...
Знаеш,че пистолета ми е на кръста ... Ами звани ми да дойдем с групата пък да видим .......
Да,тези които залагат капана ще паднат в него рано или късно,но просто немах 100%доказателства или да ги фанем на калъп,па после е лесно да ти звъннем!Но има време и вече ги дебнем,това е най-важното!Яд ме е,че са българи а не циганетата от Паничерево! :shock: :rolleyes: Нема по-балъшко усещане от това да видиш 20човека на брега и никой нищо да не лови,щот две мрежи са спрели всякакъв приток на по-едра от уклейка риба и се чудят що не кълве! :cry: :rolleyes: :shock: Даваме кинти за такъми и стръв кат балъци,щот некой е обрал рибата предишния ден=просто не треа да има прошка за такива,само ЛИНЧ ще оправи нещата! :wink: :drinkers:
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tania22 »

Troli Rapala написа: Даваме кинти за такъми и стръв кат балъци................ некой е обрал рибата предишния ден:
И не моем се избием! :lol:
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

tania22 написа:
Troli Rapala написа: Даваме кинти за такъми и стръв кат балъци................ некой е обрал рибата предишния ден:
И не моем се избием! :lol:
Таня...Сашко е прав....
Може се бъзика,но аз бях там когато с една от въдиците случайно закачи мрежата..
В лодката бяхме трима които видяхме какво стана...
Много хора го нападат за какво ли не...
Лошо от него не съм видял...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Танасе,специални поздрави от мен с тази снимка с риби от Пясъчник-Реколта 2003година=Най-яката костурска година на този гьол до сега! :idea: Моята щерка поздравява твоята,да са ни живи и здрави и добри зетьове да ни донесат! :roll: :wink: :rolleyes: :drinkers:

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

За Никулден мое да нема Шаран,но от към костурски филета съм заработил и ще празнувам как си требва! :wink: :drinkers:

Изображение

Изображение

Изображение

Поздрави на всички риболовци с предстоящия празник НИКУЛДЕН и Големи риби на Заслужилите за другата година,до Амина! :idea: :drinkers:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Благодарности за поздрава Троли и весели празници :drinkers: . Обаче с тези филета....внимавай да не те налази "моралната полиция" на форума и да ти "разкраси" темата :lol: , пример -те тук де се вихри точно такъв спор за осиране на темите
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0#p1198860 :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

АДЪТ,това са другите.....риболовци! :mrgreen: Истината е,че когато се съберат много и различни хора на едно място и става АД! :rolleyes: Така е тук или по гьоловете,га дава рибата е яката навалица и започваме да си пречим един на друг,но после през зимата повсеместното безрибие успокоява обстановката! :wink: :drinkers: Обаче ако некой ми каже сега у студа-"Фанах 100бели риби на силикон,ела ме виж" и ще запалим грайферите! :rolleyes:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

О "ВЕЛИКИЙ" Троли! Как съм пропуснал? Както винаги си стъпил в л...........ната,ама не се усещаш! Слънчицето със стрижока е прекрасно,ама "кофичката" пред него е към 12литра? Сигурно е ловена рибката за три дни? Или бъркам нещо? Пък и 2003г,според писанието ти,е заминала преди 10 години :shock: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! И пак-ДА ТИ ИМАМ САМОЧУВСТВИЕТО!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

grandal_331 написа:О "ВЕЛИКИЙ" Троли! ДА ТИ ИМАМ САМОЧУВСТВИЕТО!
Можеш да го имаш по всяко време,стига да ловиш толкова или повече хищни рибоци от него! :wink: :idea: Е,трудно е и не всеки го може,но ако се напънеш и си събрал повече вътрешен материал за обработка,може и да ти се получи и да се изхвърлиш качествено след достатъчно напъване некой път и то без да мирише? :roll: :rolleyes: А,дано и ше те чекам в "Успешни" с редък материал,па мое и да не са толко миризливи твоите постижения,колкото моите! :rolleyes: :drinkers: :mrgreen: Ако ме биеш на самочувствие в риболова,ше ти го върнем на състезание по пиене! :evil: :twisted: :drinkers: Ше те изям/имам руска и швабска кръв/! :idea: :rolleyes: :roll: :cry: :oops:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ще ми изядеш "писания"! Пък от напъване може и да се насереш! Нещо за "КОФИЧКАТАТА" да драснеш? Ха дано,ама надали! Е,до нови срещи....................догодина! Ама знам ли,може и пак да се :finga:А за кръвта-моята е черкезка!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да помоля Модератора да я изтрие тази тема,че в тоя глад и мизерия само провокира бедните към бунт! 8)
danikl

Мнение от danikl »

Не се яжте бе че накиселявате :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

grandal_331 написа:Ще ми изядеш "писания"! Пък от напъване може и да се насереш! Нещо за "КОФИЧКАТАТА" да драснеш? Ха дано,ама надали! Е,до нови срещи....................догодина! Ама знам ли,може и пак да се :finga:А за кръвта-моята е черкезка!
Дай адрес на Лични,да ти пратя филетираните кожи безплатно по случай Коледа! 8)

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”