Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

: ДА СИ ВЪРНЕМ НЕДЕЛЧО ДЕЛЕВ НАС
Модератор: dantho.mihov
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
: ДА СИ ВЪРНЕМ НЕДЕЛЧО ДЕЛЕВ НАС
Защо модератора изтри тази тема. Не ти ли изнася носи си отговорноста за постъпката. Познаваме се лично виждали сме се на збирките това не ти прави чест. Всеки бърка, всеки греши. Тази тема беше спам ли??? Много колеги са я видяли и бяха писали там. Става въпрос за барутчията модератор.
Фиксера Поооооомагаи.
Фиксера Поооооомагаи.
- barutchiata ©
- Администратор
Преди време имаше един тарикат във форума дето си мислеше,че правилата са за другите но не и за него.Та този същия отдавна го няма.Тука много хора си падат повече по скандалите отколкото да прочетат и мненията на другите.Явно много хора не знаят,че въвфорумите решението на модератори и администратори не се оспорва.Всеки е дошъл в naRiba по собствено желание и е длъжен да се съобразява с правилата.
Макар,че не съм длъжен да ви давам обяснение защо е баннат Неделчо, ще ви кажа.Баннат е временно за спам.Преди няколко дена го предупредих за неправило постната тема.Вчера го преупредих да не се прави на модератор, след което той реши да влезне в няколко различни теми в разни и да си постне някакъв протест който ако трябва да предполагам е защо съм му направил забележка.Може би си мисли ,че забележките се отнасят за другите но не и за него.Ако пък някой от вас си мисли ,че е редно да влезнеш в някоя тема и да си спамиш, а модераторите да бършат след вас сте в грешка.Та това е в общи линии за Неделчо.Между впрочем бана му е за 1 седмица, ако има следващ 1 месец а последния е постоянен.
Гледам някой хора се опитват да ме изнудват, щели да ходят в други сайтове и форуми.Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.
Макар,че не съм длъжен да ви давам обяснение защо е баннат Неделчо, ще ви кажа.Баннат е временно за спам.Преди няколко дена го предупредих за неправило постната тема.Вчера го преупредих да не се прави на модератор, след което той реши да влезне в няколко различни теми в разни и да си постне някакъв протест който ако трябва да предполагам е защо съм му направил забележка.Може би си мисли ,че забележките се отнасят за другите но не и за него.Ако пък някой от вас си мисли ,че е редно да влезнеш в някоя тема и да си спамиш, а модераторите да бършат след вас сте в грешка.Та това е в общи линии за Неделчо.Между впрочем бана му е за 1 седмица, ако има следващ 1 месец а последния е постоянен.
Гледам някой хора се опитват да ме изнудват, щели да ходят в други сайтове и форуми.Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Aлем и аз под натиска на съфорумците си смених подписа....barutchiata написа:Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.

п.с.Гласувах с да

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мисля не си прав, трябва да пораснеш малко то младоста не е грях лошо е като мислиш, че като по възрасните сме по тъпи. Много сме преживяли и бат Диканаров мисля , трябва да се обади , не знам що малчи. Ако тои се обади и каже, че аз не съм прав ще го уважа. Него го имам за зрял мъж и ще му уважа мнението. А твойто, нямам коментар.
П. С
Не разказа защо изтри предната тема със същото заглавие.
П. С
Не разказа защо изтри предната тема със същото заглавие.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Според мене човечецо Делчев е безгрижен веселяк пиинал си е дошъл му е куража и тъй...той както казах може да си направи и нов профил...може и 10 нови да си направи и пак ще е тука...ако баннат IP-то сменя се не е сложна работа, може и да се скрива IP всичко може ама по добре да са оправят нещата и аз оня ден на Ивановден са напих и псувах портиерите в блока ама 2 часа преди това им бях занесъл една кутия бонбони...
-
- разбира нещата
- krokibg
- учете се от него
Аз също дадох обет за мълчание,точно поради причината че всеки си пише каквото си иска.Дали знае,дали незнае,си пиши като корифей.оТ СЕДМИЦА САМО ЧЕТА ПОСТОВЕ, заяждания и разни намеци и много,много завист.Та не ми издържат нервите и се намесвам във спора.Има анкета,всеки може даси даде гласа - ДА или НЕ.Аз не познавам Неделчо Делчев,но мисля че човека ще си направи извод от всичко това което става.Като оставим младите и новаците,повечето във форума сме олегнали хора и сами сме решили да стойм във http://WWW.NARIBA.COM,и трябва да се съобразяваме със колеги и модератори.Затова,даваите си вота ако имате желание,и оставете МОДЕРАТОРИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.Спрете се,че вместо да помотнете за връщането на човека,ще му направите още по-голям проблем.Оставете нещата такива каквито са до момента и темата да приключва.Мисля че ще разберете,какво искам да кажа.А за тези които неискат да го разберат ще кажа - МОДЕРАТОРИТЕ СА ПРАВИ И СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА СЪС ПРЕЦИЗНОСТ И НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГИ КРИТИКУВАТЕ,АКО НЕИСКАТЕ ФОРУМА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ СКАНДАЛДЖИЙНИЦА.
ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА,ТАКА КАКТО ЗНАЯТ И ПРЕЦЕНЯТ.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!