: ДА СИ ВЪРНЕМ НЕДЕЛЧО ДЕЛЕВ НАС

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Да си имаме ли Неделчо Делев

да
62
75%
не
21
25%

Общо гласове: 83

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

: ДА СИ ВЪРНЕМ НЕДЕЛЧО ДЕЛЕВ НАС

Мнение от nasco2 »

Защо модератора изтри тази тема. Не ти ли изнася носи си отговорноста за постъпката. Познаваме се лично виждали сме се на збирките това не ти прави чест. Всеки бърка, всеки греши. Тази тема беше спам ли??? Много колеги са я видяли и бяха писали там. Става въпрос за барутчията модератор.

Фиксера Поооооомагаи.
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Той Барутчията,си пада малко инат :lol: .Справка...БАН-на на Отеца.
С него трябва со кротце.Ще му мине.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Абе ква е тая тъпа анкета ...? :evil: Да избирам между Барутчията или Бат Неделчо ? :twisted: Ма на нищо не прилича :oops: Просто смятам ,че всеки от тях си стои добре на мястото :!: :D :D :D
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Темата е много ясна изобщо не става въпрос за избор а за връщане на Неделчо.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Преди време имаше един тарикат във форума дето си мислеше,че правилата са за другите но не и за него.Та този същия отдавна го няма.Тука много хора си падат повече по скандалите отколкото да прочетат и мненията на другите.Явно много хора не знаят,че въвфорумите решението на модератори и администратори не се оспорва.Всеки е дошъл в naRiba по собствено желание и е длъжен да се съобразява с правилата.
Макар,че не съм длъжен да ви давам обяснение защо е баннат Неделчо, ще ви кажа.Баннат е временно за спам.Преди няколко дена го предупредих за неправило постната тема.Вчера го преупредих да не се прави на модератор, след което той реши да влезне в няколко различни теми в разни и да си постне някакъв протест който ако трябва да предполагам е защо съм му направил забележка.Може би си мисли ,че забележките се отнасят за другите но не и за него.Ако пък някой от вас си мисли ,че е редно да влезнеш в някоя тема и да си спамиш, а модераторите да бършат след вас сте в грешка.Та това е в общи линии за Неделчо.Между впрочем бана му е за 1 седмица, ако има следващ 1 месец а последния е постоянен.
Гледам някой хора се опитват да ме изнудват, щели да ходят в други сайтове и форуми.Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Май някои подробности не ги знаем.
В такъв случай, барута си знае задълженията.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ами не някой а много подробности не ги знаете, и е редно да си остават между мен и този който е сгафил.Тука работата стана много панаирджийска :twisted:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

barutchiata написа:Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.
Aлем и аз под натиска на съфорумците си смених подписа.... :wink:
п.с.Гласувах с да :) Ни го знам ни го познавам човеко,но всеки има право да посещава форумите...
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Мисля не си прав, трябва да пораснеш малко то младоста не е грях лошо е като мислиш, че като по възрасните сме по тъпи. Много сме преживяли и бат Диканаров мисля , трябва да се обади , не знам що малчи. Ако тои се обади и каже, че аз не съм прав ще го уважа. Него го имам за зрял мъж и ще му уважа мнението. А твойто, нямам коментар.

П. С
Не разказа защо изтри предната тема със същото заглавие.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Според мене човечецо Делчев е безгрижен веселяк пиинал си е дошъл му е куража и тъй...той както казах може да си направи и нов профил...може и 10 нови да си направи и пак ще е тука...ако баннат IP-то сменя се не е сложна работа, може и да се скрива IP всичко може ама по добре да са оправят нещата и аз оня ден на Ивановден са напих и псувах портиерите в блока ама 2 часа преди това им бях занесъл една кутия бонбони...
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

не е така на човек му писва с времето той сигорно повече нема да влезе ,а беше весел...............глупости според мен :((((:(((:((( :( :( :? :? :? :?
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колеги няма място за претиснения!!!!
Говорих по телефона с Неделчо и мисля че нещата ще се оправят но все пак според мен не трябваше от мухата да се прави СЛОН
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

КАТО ИЗТРЕЗНЕЕ ПИАНИЦАТА ШИ МУ ДОИДЕ ЪКЪЛА АМА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ И ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОИ ТАКА Е СВИКНАЛ МАИ
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

:smt017 :smt018 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз също дадох обет за мълчание,точно поради причината че всеки си пише каквото си иска.Дали знае,дали незнае,си пиши като корифей.оТ СЕДМИЦА САМО ЧЕТА ПОСТОВЕ, заяждания и разни намеци и много,много завист.Та не ми издържат нервите и се намесвам във спора.Има анкета,всеки може даси даде гласа - ДА или НЕ.Аз не познавам Неделчо Делчев,но мисля че човека ще си направи извод от всичко това което става.Като оставим младите и новаците,повечето във форума сме олегнали хора и сами сме решили да стойм във http://WWW.NARIBA.COM,и трябва да се съобразяваме със колеги и модератори.Затова,даваите си вота ако имате желание,и оставете МОДЕРАТОРИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.Спрете се,че вместо да помотнете за връщането на човека,ще му направите още по-голям проблем.Оставете нещата такива каквито са до момента и темата да приключва.Мисля че ще разберете,какво искам да кажа.А за тези които неискат да го разберат ще кажа - МОДЕРАТОРИТЕ СА ПРАВИ И СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА СЪС ПРЕЦИЗНОСТ И НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГИ КРИТИКУВАТЕ,АКО НЕИСКАТЕ ФОРУМА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ СКАНДАЛДЖИЙНИЦА. :arrow: ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА,ТАКА КАКТО ЗНАЯТ И ПРЕЦЕНЯТ.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”