: ДА СИ ВЪРНЕМ НЕДЕЛЧО ДЕЛЕВ НАС

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Да си имаме ли Неделчо Делев

да
62
75%
не
21
25%

Общо гласове: 83

metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

:smt023
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Пас съм :finga:
STOHATA
новобранец
новобранец

Мнение от STOHATA »

dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

абе стана ебати спора за един бан който дори е за една седмица ,а вие нито знаете за колко е нито нищо и почнахте анкети изпращания се едно е банн за винаги пхахах и повече никога няма да се видите и пишете :lol: мода си е мн прав незнам кВо го обвинявате и заплашвате със влизането в други саитове хах.
Изображение
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

форум...

Мнение от spiner »

Форум е широко понятие!
Рибарски форум - ангажиращо!!!!
Барут - дано имаш нерви да се съхрани РИБАРСКИЯ ФОРУМ.
.....иначе се получава.....тъпа говорилня...
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да Барутчията е прав, като модератор трябва да устоява правилата на форума.Вземат ли да му се качват на главата, да сдава трона. :lol:

Не познавам Неделчо Делев, но за всяка грешка има и прошка, да цулува ръка на МОДЕРАТОРа и...пито платено. :lol:

Пиша като модератор, защото и на мен при "Вълците" ми се е налагало да взимам драстични решения, :twisted: е не много често... :cry:

Форумите са общодостъпни, но всеки форум си има правила и те трябва да се спазват, хора всякакви и като поседят и попишат все някога си показват рогата, дори да си сменят ника, IPто...нрава си не могат да сменят.За тях е казал народа"Вълкът кожата си мени, но нрава не"! :lol:

Ще поседи Делев на резервната скамейка след жълтия картон една седмица, какво толкова. :lol:

По-добре модератора да "делне" ная тема, защото няма смисъл ... докато се нахортуваме тука, ще му изтече наказанието на колегата. :lol:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Късно разбрах, че става дума за една седмица само.

Току що говорих с бат Неделчо по телефона. Седи си пред компа с ракийката и следи форума. Поздравя Ви всички съфорумци и си чака да му дойде времето да се влючи пак.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Наздраве Бат Неделчо :smt023 :smt039 :drinkers:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

началото на декември , като Ви казвах на всички че зимата е дълга и до края й , ще станат такива чудесии във форума каквито не сте й очаквали - никой не ми вярваше , а най-оспорваше Неделчо, казваше че сме били възпитани,интилигентни,големи хора и т.н. , ама аз си знам , 3-та зима карам във форума и просто ЗНЪМ, всяка зима е едно и също - някой хваща дръвото, от сега може да правиме залози кой ще сгафи другата зима май малко се поувлякох , ама исках да кажа с 2 думи , че не трябва да се спори с админ и мод че винаги ще си го отнесеш , незнам какво точно е направил Делев , но каквото й да е искам да се върне , но и съм 100% сигурен че Барута го е БАН-нал с право , така че защо не спрем с "ИСКАМ НЕДЕЛЧО ДА СЕ ВЪРНЕ" ; "ИСКАМ ТОВА.." ; "ИСКАМ ОНОВА" ... когато Барутчията прецени тогава ще го върне, айде да не дърпаме дявола за опашката ... все пак всички май искаме Батьо при нас ...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Батьо
новобранец
новобранец

Мнение от Батьо »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

barutchiata написа:Преди време имаше един тарикат във форума дето си мислеше,че правилата са за другите но не и за него.Та този същия отдавна го няма.Тука много хора си падат повече по скандалите отколкото да прочетат и мненията на другите.Явно много хора не знаят,че въвфорумите решението на модератори и администратори не се оспорва.Всеки е дошъл в naRiba по собствено желание и е длъжен да се съобразява с правилата.
Макар,че не съм длъжен да ви давам обяснение защо е баннат Неделчо, ще ви кажа.Баннат е временно за спам.Преди няколко дена го предупредих за неправило постната тема.Вчера го преупредих да не се прави на модератор, след което той реши да влезне в няколко различни теми в разни и да си постне някакъв протест който ако трябва да предполагам е защо съм му направил забележка.Може би си мисли ,че забележките се отнасят за другите но не и за него.Ако пък някой от вас си мисли ,че е редно да влезнеш в някоя тема и да си спамиш, а модераторите да бършат след вас сте в грешка.Та това е в общи линии за Неделчо.Между впрочем бана му е за 1 седмица, ако има следващ 1 месец а последния е постоянен.
Гледам някой хора се опитват да ме изнудват, щели да ходят в други сайтове и форуми.Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.

Старите кучета сигурно си спомнят, за този баннатия които иначе беше много хубаво момче :lol: .

Барутчията си е прав, се трябва да има някой да оправя реда, иначе ще стане кръчма, особено зимата когато не се ходи много за риба.

На мене последно време ми е умръзнало писането, само ви чета спамовете :roll: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Има ли устав - има непоряди. :D Мъж и половина като Неделчо няма нужда от протекции.
Наздраве, Неделчо! :partyman:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

поредните хитрости....е за кво?бил некой си по емоционален и бан?не мое да се очаква 2000 маймуни на клона и всяка да вика "мяу" :wink: мое мнение,де.са МАТЕМАТИЧЕСКИ форум ли е или на калинката точките?па и гьз сьбут не сте ли виждали-ПРОТЕСТ :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

nikejo написа:началото на декември , като Ви казвах на всички че зимата е дълга и до края й , ще станат такива чудесии във форума каквито не сте й очаквали - никой не ми вярваше , а най-оспорваше Неделчо, казваше че сме били възпитани,интилигентни,големи хора и т.н. , ама аз си знам , 3-та зима карам във форума и просто ЗНЪМ, всяка зима е едно и също - някой хваща дръвото, от сега може да правиме залози кой ще сгафи другата зима май малко се поувлякох , ама исках да кажа с 2 думи , че не трябва да се спори с админ и мод че винаги ще си го отнесеш , незнам какво точно е направил Делев , но каквото й да е искам да се върне , но и съм 100% сигурен че Барута го е БАН-нал с право , така че защо не спрем с "ИСКАМ НЕДЕЛЧО ДА СЕ ВЪРНЕ" ; "ИСКАМ ТОВА.." ; "ИСКАМ ОНОВА" ... когато Барутчията прецени тогава ще го върне, айде да не дърпаме дявола за опашката ... все пак всички май искаме Батьо при нас ...
Що трябва това да го пускаш по няколко пъти?
И айде стига с тази тема.Разбрахме,Сгафил,Наказание,Поощрение,И форума си продължава.Наближават пак "старите" празници и НАЗДРАВЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”