макара за болонезе

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: макара за болонезе

Мнение от to10or »

geniss написа:Не ви ли са тежички тия модели?
Не само,че не са толкова тежички,но са и с много по-големи предимства от размерите 1000 и 2000.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

С модел 1000 ловят в Балкана,ние сме мазохисти ,които искат с 3-4 оборота плувката да ме удари в челото след изтичане от 25-30м.3000 -то ми е 7:1,а 4000 6,2:1,а ти си върти по половин час да си прибираш плувката :lol: :lol: :lol:
Тошко,не ти ли замириса на нафталин :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

butnik написа:
С модел 1000 ловят в Балкана,ние сме мазохисти ,които искат с 3-4 оборота плувката да ме удари в челото след изтичане от 25-30м.3000 -то ми е 7:1,а 4000 6,2:1,а ти си върти по половин час да си прибираш плувката :lol: :lol: :lol:
Тошко,не ти ли замириса на нафталин :lol:
Даже ми замириса на нафталин с привкус на мухъл :D.Няма лошо,колегата е "прелиствал" страниците на форума и е попаднал на тази твоя тема и е взел отношение.Ако трябва и аз да се изкажа-никога не бих поставил на болонезе 5,6 или 7 метра макара с размер 1000 или 2000,още повече с марката Shimano.Не засягам 4 метровите "детски" болонези,които за мен са си телескоп с водачи.Това обаче си е лично мое мнение и нито претендирам,че е правилно,нито заставям някой да лови точно така.Има колеги,които си ловят риба и с размери 1000 и 2000,и се чувстват удобно с такъма.Така че-"На вкус и на цвет товарищей нет!".
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”