Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Пикер?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Пикер?
Аз съм харесал daiwa Windcast Picker,но не знам дали ще може да хвърля метод хранилки.
Ако някои го ползва моля да сподели!
http://www.masterfishing.bg/product/153 ... icker.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако някои го ползва моля да сподели!
http://www.masterfishing.bg/product/153 ... icker.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Port_Royal
- разбира нещата
Контакти
гр. София,
Бул. Тотлебен №34, локалното платно в посока "Княжево"
Тел. (02) 9522581, 088 835 01 26
Еmail: office@masterfishing.bg
Ето ти телефоните за контакт с хората от магазина,като можеш да се обадиш и попиташ за акцията на пикера колега.Мое мнение за акцията на пикера е,че няма да надхвърли повече от 60гр.Като се има в предвид,че пикерите се ползват за близка дистанция,използването на метод хранилки може би не трябва да надхвърлят 20гр.но това могат да споделят колеги които ползват пикери.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
-
- Модератор
Ето малко инфо от мен:Port_Royal написа:
... използването на метод хранилки може би не трябва да надхвърлят 20гр.но това могат да споделят колеги които ползват пикери.![]()
![]()
![]()
Единия ми фидер е 3 метрово Гарболино с тест 10-30 гр. Когато съм с връхче 1 унция, най-добре ми е изпъната линията с 22 грамова Флат хранилка. При 20 грамовата се случва неволно да я преместя, но това се случва, когато използвам неправилна храна. Т.е. говорим при случаи на неправилно приложение на метода.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Натягаш върха ли,не разбрах точно.dantho.mihov написа:Ето малко инфо от мен:Port_Royal написа:
... използването на метод хранилки може би не трябва да надхвърлят 20гр.но това могат да споделят колеги които ползват пикери.![]()
![]()
![]()
Единия ми фидер е 3 метрово Гарболино с тест 10-30 гр. Когато съм с връхче 1 унция, най-добре ми е изпъната линията с 22 грамова Флат хранилка. При 20 грамовата се случва неволно да я преместя, но това се случва, когато използвам неправилна храна. Т.е. говорим при случаи на неправилно приложение на метода.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- Модератор
Даа, точно така. И причината е, че посещавам предимно яз. Мандра. Едно, че рибата е предпазлива и пипа плахо и второ, че в масовите случаи преобладават дребните екземпляри.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И това правиш като ловиш с метод флат хранилкаdantho.mihov написа:Даа, точно така. И причината е, че посещавам предимно яз. Мандра. Едно, че рибата е предпазлива и пипа плахо и второ, че в масовите случаи преобладават дребните екземпляри.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вършето се натяга здраво, за да сочи къде ми е хранилката, да не си я загубя.
ПП. Къде в София мога на видя Shimano Vengeance?

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Гледам нова мода у шаранджиите-слагат триподите настрани
и натягат върховете със стегнати аванси 

- Калин–Стоянов
- разбира нещата
chirusa_bg написа:Вършето се натяга здраво, за да сочи къде ми е хранилката, да не си я загубя.![]()
Дружба 2

Ако искаш ела ще ти го покажа

- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз па гледам фидеристите, накупили скай подове на фокс, и пуснали байтовете на BBLC-тата, сложени на някакви прътове с червена горна секция.butnik написа:Гледам нова мода у шаранджиите-слагат триподите настрании натягат върховете със стегнати аванси

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
Антон Тонев написа:Аз па гледам фидеристите, накупили скай подове на фокс, и пуснали байтовете на BBLC-тата, сложени на някакви прътове с червена горна секция.butnik написа:Гледам нова мода у шаранджиите-слагат триподите настрании натягат върховете със стегнати аванси
![]()
...и включени сигнализатори...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
С най-голямо удоволствие! Нека да минат празниците и харчовето покрай тях, че сега не е момента за покупки.Калин–Стоянов написа: Ако искаш ела ще ти го покажа

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Баче , аз няма да ти го продавам / той си е мой/ ...chirusa_bg написа:С най-голямо удоволствие! Нека да минат празниците и харчовето покрай тях, че сега не е момента за покупки.Калин–Стоянов написа: Ако искаш ела ще ти го покажа
Само ще ти го покажа

- stridata
- ще става разбирач
Хахахах.. Ловил ли си с флат-метод на него?Калин–Стоянов написа:Баче , аз няма да ти го продавам / той си е мой/ ...chirusa_bg написа:С най-голямо удоволствие! Нека да минат празниците и харчовето покрай тях, че сега не е момента за покупки.Калин–Стоянов написа: Ако искаш ела ще ти го покажа
Само ще ти го покажа
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Не съм , но няма да има проблеми ...stridata написа: Хахахах.. Ловил ли си с флат-метод на него?
Малки флатчета ще ги мята без проблем

Примерно 20 грамова хранилка и 20 гр. храна

Хранилката тежи 23 гр. , общо тегло 45 гр.

Това бандажо е по-голямо от магазин ските и се вижда колко храна събира...
Хранилката тежи 31 гр. , общо тегло 43 гр.

При флат с този размер и тегло 20 гр. , теглото автоматично спада с 10 гр. и е под нормата от 40 гр.