Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!

- izzyone
- фен клуб-скобар
6 ама качествениvenci72 написа:има ли скобарджий тука бре...![]()
от днеска 6 на 6 с чичо Коле
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
Калине,еваларка!калин кацаров написа:Днес на Железница, до обяд ...........
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Верно са наблюдатели,защото отгоре и световен шампион да дойде е свършен фактор само случайности 1-2.. Виж най долу е друга бира;)Аз пък съм замислил друга схема там-дали ще стане ще се разбере когато дойда:D Живи и здрави
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
горе доле е така а ма не точно,днеска за пръв път лових най доло на изтичалото ,се беше заето и затова им фанах цаката най най горе ,секи бега на доло така че горе е най спокойно и си се ловат там ,обаче ного падна водата и е ного бистра и става сложно...
-
- фен клуб-скобар
Добре де Венци аз се чудим защо пък по нагоре 100 метра след дърветата пак е широко и е доста по дълбоко и по добре за ловене а не иска да пипне. А ги има там от изтичалото дето ти изтича плувката до горе къде става двойна реката а горе не пипа и това е! А за местото имах в предвид като се застане след средата и няма никой под вас няма смисъл да се отива чак накря,но ако има тогава! Като цяло кой застане там е най доволен
е са не точно кой а кой може да си лови де 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
нема дълбоко вече,от шаваро над дърветата до доле каде дели реката е 50см и от там надоле става най ного 80см ,бистро салза
Извинявам се на всички за последните реплики.Моята идея за участие във форума не отразява думите ми през миналата седмица!!!Надявам се и отсрещната страна да не ме предизвиква повече и дет се вика да има мир и любов! 

-
- новобранец
Разкажете най-интересните риболовни истории в този конкурс:
http://www.gramofona.com/hobi/obyavyava ... mofona-com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gramofona.com/hobi/obyavyava ... mofona-com" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Евала ти праим, Чоко, приятелю. Само пич може да направи това.chokoboy написа:Извинявам се на всички за последните реплики.Моята идея за участие във форума не отразява думите ми през миналата седмица!!!Надявам се и отсрещната страна да не ме предизвиква повече и дет се вика да има мир и любов!

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги моля за инфо къде по Струма около Сандански мога да направя един кратък излет - в петък ми се очертава ходене до там и ще имам 3-4 свободни часа.
Благодаря!
Благодаря!

-
- научил се да хвърля
Здравей, колега! Пробвай в края на промишлената зона на Сандански. Има един въжен мост над Струма, който води до село Лебница. Там има един огромен вир. Където и да застанеш е пълно е с риба. Нагоре срещу течението на 500-600 метра има друг голям вир (село Струма). Там рибата е още повече, ама има и повече рибари. Ако си решил да ходиш на него дащните места са от към селото, от кочините до оранжериите. Ще возиш близо до брега, там където са водовъртежите на бял червей.RAMIREZ написа:Колеги моля за инфо къде по Струма около Сандански мога да направя един кратък излет - в петък ми се очертава ходене до там и ще имам 3-4 свободни часа.
Благодаря!

-
- фен клуб-скобар
Супер помощ! Браво на колегатаtegov86 написа:Здравей, колега! Пробвай в края на промишлената зона на Сандански. Има един въжен мост над Струма, който води до село Лебница. Там има един огромен вир. Където и да застанеш е пълно е с риба. Нагоре срещу течението на 500-600 метра има друг голям вир (село Струма). Там рибата е още повече, ама има и повече рибари. Ако си решил да ходиш на него дащните места са от към селото, от кочините до оранжериите. Ще возиш близо до брега, там където са водовъртежите на бял червей.RAMIREZ написа:Колеги моля за инфо къде по Струма около Сандански мога да направя един кратък излет - в петък ми се очертава ходене до там и ще имам 3-4 свободни часа.
Благодаря!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Наистина е супер инфото. Благодаря, ще върна обратно инфо след риболова.DJONI RINGO написа:Супер помощ! Браво на колегатаtegov86 написа:Здравей, колега! Пробвай в края на промишлената зона на Сандански................RAMIREZ написа:Колеги моля за инфо къде по Струма около Сандански мога да направя един кратък излет - в петък ми се очертава ходене до там и ще имам 3-4 свободни часа.
Благодаря!

- dandi1383
- фен клуб-скобар
С последните коментари форума тръгва в много добра насока! Това се иска!!!
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;