Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща-място
Модератор: sapuna
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Чак пак и главата! И другата причина за анкетата е точно тази къде ще е! И кога! Все пак имам да завършвам тая година!
Навил съм личния да ми даде бележка и ще направя всичко възможне да дойда дори и без преспиване!

Последно промяна от Джамбазов на Вто Яну 15, 2008 6:22 pm, променено общо 1 път.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поспрете се малко колеги, зимата дълга.
Скуката голяма, само ще се дърлим за място.
За мен язовирите са Жребчево и Йовковци, последния при условие че Прохода на Републиката е отворен
Пясъчник идва малко далеч за колегите от Северна България, пък и няма какво да правим там освен да пием , риба йок
Също може да се предложи и някой по малък язовир с някакви рибни запаси, защото освен да се срещаме ловим и по малко риби.
Колега Badboy4life виж по надолу как протичаха гласуванията за предните срещи и колко време преди да станат реалност са били пускани
Скуката голяма, само ще се дърлим за място.
За мен язовирите са Жребчево и Йовковци, последния при условие че Прохода на Републиката е отворен
Пясъчник идва малко далеч за колегите от Северна България, пък и няма какво да правим там освен да пием , риба йок

Също може да се предложи и някой по малък язовир с някакви рибни запаси, защото освен да се срещаме ловим и по малко риби.

Колега Badboy4life виж по надолу как протичаха гласуванията за предните срещи и колко време преди да станат реалност са били пускани

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Да раничко е разбира се, вярно че още нямам билет
, но скоро ще оправя и този фатален за мен проблем, много искам да се запозная на живо с звездите от този форум стига само да не съм на някъде пак по бригади. Зарекъл съм се 4 години докато уча да поизоставя риболова досещате се сами защо...но има и изключения разбира се.

- barutchiata ©
- Администратор
Re: Национална среща-място
badboy4life написа:Реших да пусна тази анкета за да се помогне в избора на място за провеждането!
Баце, гледам при теб желанието да пускаш анкети е поголямо от разбирането .Първо е редно да се пусне тема в която се обсъждат водоеми, и след като се предложат такива чак тогава да пускаш анкети.Може да има хора с предложения и за други язовири.
-
- сериозен играч
snegk Места, има хубави кадето могат, да се съберат доста хора и коли, обаче на Дунава как да се насрочи дата,поне месец по-рано, като няма как да се знае какво ще е нивото тогава, и дали няма да има резки промени на нивото на тази дата, и да се обезсмисли целият риболов.snegk написа:Как да гласувам за водоем като незнам кога ще бъде,ще гласувам като се определи дата да погледна дали ще съм свободен.Иначе ще гласувам излишно.Другото което незнам дали на Дунава ще мога да вляза с буса.Трябва малко по подробна информация за предложените водоеми.

А и много вода ще изтече, докато дойде време за избор на място.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Язе па си държим за Лобош
абе все ми е през дедовия , където и да е , идвам тоя път , нема тва-онова 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Национална среща-място
Абсолютно правилно!barutchiata написа:Първо е редно да се пусне тема в която се обсъждат водоеми...
Освен водоеми, трябва да се обсъди и кога ще бъде тази среща?
Иначе аз по системата "тъп и упорит" продължавам да ви навивам за Дунава.

@nick71, през лятото няма големи колебания в нивото.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
- emo vasilev
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти за НАШТЕ билети не се косиkolio78 написа:Според мен е раничко оште дасе организират такива мероприятия изкараите първо билетите

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".