5 кила норма за улов в Гърция
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
5 кила норма за улов в Гърция
http://bigfish.bg/news/novini/5-kila-no ... mment-form" onclick="window.open(this.href);return false;
Понеже Един Много печен модератор! след пускането ми и на двете теми вместо просто да ги премести в правилния раздел реши да ги изтрие !!!!Ще му кажа браво баце ти си Дъ Бест
Вършиш си работата невероятно добре.... и тоя форум заприлича на баш нашенски.....
ПС: На които не му харесва стила ми на писане .....да не чете .... дреме ми на кирилица е !!
Понеже Един Много печен модератор! след пускането ми и на двете теми вместо просто да ги премести в правилния раздел реши да ги изтрие !!!!Ще му кажа браво баце ти си Дъ Бест
Вършиш си работата невероятно добре.... и тоя форум заприлича на баш нашенски.....
ПС: На които не му харесва стила ми на писане .....да не чете .... дреме ми на кирилица е !!
Re: 5 кила норма за улов в Гърция
Това ми харесА
Колега, в Бигфиш са те оценили, тук не можеш да се задържиш и час на екран
Следващият път добави, че нямаш предвид македонското месарче и няма да те трият 

Колега, в Бигфиш са те оценили, тук не можеш да се задържиш и час на екран

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я виж ти, можело значи
От това-
" 5 кг е допустимото количество риба от гърция към Бг."
"Време беше ваща м....а ненаяла се бракониерска!!!! Даже и това им е много ама......"
Стигнахме до сегашната тема. Има напредък, само арогантността си е все същата, ама то май ни е национална черта

От това-
"Време беше ваща м....а ненаяла се бракониерска!!!! Даже и това им е много ама......"
Стигнахме до сегашната тема. Има напредък, само арогантността си е все същата, ама то май ни е национална черта

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- super_snake
- научил се да хвърля
Много точно казано !chirusa_bg написа:Я виж ти, можело значи![]()
От това-
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
-
- новобранец
chirusa_bg написа:Я виж ти, можело значи![]()
От това-
Ама наистина ли само ти не виждаш общото м/у заглавието на моята тема и квотата за улов в гърция??? Вазирам тъпите месарски македоно български изпълнения ..... да приемем че съм пояснил е точно на такива боклуци колко е квотата за улов.... които съм сигурен че се подвизават и в този форум!!! И минаваики граница с пълен багажник варви им обесни ма знаете ли квотата важи за брега а не за граница!! И какво има да ме насочваш а не си свършиш работата която беше да преместиш темата в правилния раздел???
Почвам да се дразня наи откровено .... то се е видяло че с управници на глава не можеш да излезеш!! Те "винаги" са прави!!
Споко, Чируза не е управник, а един от нас и то с право много уважаван човек!BiG-Yav написа: Почвам да се дразня наи откровено .... то се е видяло че с управници на глава не можеш да излезеш!! Те "винаги" са прави!!
Друг е въпроса, че на балканите да предираме за неадресирана псувня с точки е пресилено, на това дължим идентичноста си

Тук спора не е дали разрешеното количество риба е 2, 3 или 5 кг., а че не е 50 ...

Здравей непознати колега .От известно време и аз ходя към Гърция с надежда за морски риби на спининг. За всичко което си се опитал да напишеш в многото си теми си напълно прав -{месари, прекомерен улов ,зарязан боклук}. НО- моля прочети преди да скачаш ,от скоро си регистриран и не вярвам да си изчел форума- има такива теми. И даже да ползваме остър език ,така пред компютъра няма да решим проблема. Иначе добре дошъл и ще се радвам да споделиш опит!
За други места не знам,но за Кавала тези 5 кг са от както разбраха,че сме пекани и в морския риболов
Идваха еко полицаите им преди да ги удари кризата и да ги съкратят,искаха да видят живарниците
и предупреждаваха ,че от 5кг повече нямаме право.Е нямахме,багажника не проверяват там,а кой
ви е казал,че на митницата е проблем,си е преувеличено.
Засега през седмицата гонят и не дават,
но събота и неделя не работи кметството и явно са малко еко полицаите им и няма кой да гони.
Забранена е крайбрежната алея,за нея няма делник,няма празник.Така,че тези крамоли са глупави.
Много октоподи вадят тая година местните,иначе на дъно са пълна скръб,мятат за лаврак и само по някой
кефал вадят.Налазвайте си смело,миналата неделя за сефте тръгна хубаво платерината,тая не сме ходили.

Идваха еко полицаите им преди да ги удари кризата и да ги съкратят,искаха да видят живарниците
и предупреждаваха ,че от 5кг повече нямаме право.Е нямахме,багажника не проверяват там,а кой
ви е казал,че на митницата е проблем,си е преувеличено.

но събота и неделя не работи кметството и явно са малко еко полицаите им и няма кой да гони.

Забранена е крайбрежната алея,за нея няма делник,няма празник.Така,че тези крамоли са глупави.
Много октоподи вадят тая година местните,иначе на дъно са пълна скръб,мятат за лаврак и само по някой
кефал вадят.Налазвайте си смело,миналата неделя за сефте тръгна хубаво платерината,тая не сме ходили.
mesta написа:....,багажника не проверяват там,а кой
ви е казал,че на митницата е проблем,си е преувеличено.![]()
Колега, нещо не ти хванах мисълта... Искаш да кажеш, да си пълниме спокойно багажниците ли?!?
В Гърция отдавна назря момента да се забрани риболова за тъмни балкански субекти!
Колега,никога не съм пълнил багажник,по простата причина,че не съм хващал толкоз много.Gutierez написа:mesta написа:....,багажника не проверяват там,а кой
ви е казал,че на митницата е проблем,си е преувеличено.![]()
Колега, нещо не ти хванах мисълта... Искаш да кажеш, да си пълниме спокойно багажниците ли?!?
В Гърция отдавна назря момента да се забрани риболова за тъмни балкански субекти!
От това което съм прочел из форума,аз съм сигурно един от най често ходещите на морето в
Гърция.От наблюдението които имам категорично мога да заявя,че не съм виждал така наречените
касапници,или колеги да са злоупотребявали с количества риба.До 7,8 или 10 кил. се е хващало но
това са 6 кефала по кило и половина,но това се случва рядко.Малко преекспонирате темата с касапите и количествата.

На излет обиновено е така, а ето и речен:

И като сме трима колеги в колата изобщо няма проблем за килограмите.
Спазили сме разпоредбите на гръцкото законодателство.
А кой ви говори приказки за багажници и касапски истории,откровено се гъбарка с вас,знаете как е на кея,
вижда се кой колко вади.

mesta написа:...кой ви говори приказки за багажници и касапски истории,откровено се гъбарка с вас,знаете как е на кея,
вижда се кой колко вади.
само пример:

"юнаците" обикновенно се и фукат...
-
- сериозен играч
здр колеги. заяждате се по форумите и се излагате че някой взел 10кг риба на някой риболов,ами другите 10 пъти които е отишъл на риба и е бил капо или с по 1-2 рибки
не се излагайте а помислете малко ,че не е проблема в нас рибарите със въдиците колкото и риба да хванем не можем да е изловим,а и ако знаем че винаги като отидем примерно ще си хванем по едно шаранче 2-3 килца съм сигорен че 90% ще си пускат останалите риби
проблема е в промишления риболов и бракониерите,на времето когато нямаше толкова бракониери по нашите язовири всички рибари си тръгваха с колкото риба хванат да си спомняте да е имало таки заяждания между рибарите за килограмите и пак имаше толкова много риба че кефали,разпери,скобари ,каракуди и др ги давахме на прасетата или комшиите с извинение ,че от тези риби не можеше да се вреди някой шаран да клъвне
проблема е че Трябва да се намери решение и закони за промишления риболов и бракониерите те масово унищожават рибата
не да ги хващат бракониерите и да им взимат мрежите и 500 лв глоба а директно в затвора дори и да е за 2,3 месеца другия път да се замисли малко като пуска мрежи а и ако почнат да ги вкарват един по един и на другите бракониери ще им се спече лайното
тея хубосници в езерото Мандра които ги хванах миналата седмица със сигорност вече са на свобода и даже вече са изкарали още някой тон риба от езерото
Малко се отклоних от темата амо то е горе долу едно и също
аз имам 10 риболова в Гърция тази година като може би само на два да хванах около 6-7кг риба на другите по 2-3кг
като ги разделим риболовоте идва средно около 3кг на риболов -предполагам че поне при 50% от рибари е така даже може би и при по голям процент,единствено ми прави грозно впечатление че се взимат маломерни риби.
Другото което мога да потвърдя е че Гърците са много по големи мизерници от нас виждал съм много Българи да си прибират боклуците но не видях един грък да стори същото всичко хвърлят в морето
Лек ден и наслука
не се излагайте а помислете малко ,че не е проблема в нас рибарите със въдиците колкото и риба да хванем не можем да е изловим,а и ако знаем че винаги като отидем примерно ще си хванем по едно шаранче 2-3 килца съм сигорен че 90% ще си пускат останалите риби
проблема е в промишления риболов и бракониерите,на времето когато нямаше толкова бракониери по нашите язовири всички рибари си тръгваха с колкото риба хванат да си спомняте да е имало таки заяждания между рибарите за килограмите и пак имаше толкова много риба че кефали,разпери,скобари ,каракуди и др ги давахме на прасетата или комшиите с извинение ,че от тези риби не можеше да се вреди някой шаран да клъвне

проблема е че Трябва да се намери решение и закони за промишления риболов и бракониерите те масово унищожават рибата

не да ги хващат бракониерите и да им взимат мрежите и 500 лв глоба а директно в затвора дори и да е за 2,3 месеца другия път да се замисли малко като пуска мрежи а и ако почнат да ги вкарват един по един и на другите бракониери ще им се спече лайното

тея хубосници в езерото Мандра които ги хванах миналата седмица със сигорност вече са на свобода и даже вече са изкарали още някой тон риба от езерото

Малко се отклоних от темата амо то е горе долу едно и също

аз имам 10 риболова в Гърция тази година като може би само на два да хванах около 6-7кг риба на другите по 2-3кг
като ги разделим риболовоте идва средно около 3кг на риболов -предполагам че поне при 50% от рибари е така даже може би и при по голям процент,единствено ми прави грозно впечатление че се взимат маломерни риби.

Другото което мога да потвърдя е че Гърците са много по големи мизерници от нас виждал съм много Българи да си прибират боклуците но не видях един грък да стори същото всичко хвърлят в морето
Лек ден и наслука
заяждате се по форумите и се излагате че някой взел 10кг риба на някой риболов,ами другите 10 пъти които е отишъл на риба и е бил капо или с по 1-2 рибки
Глупости, !не е проблема в нас рибарите със въдиците колкото и риба да хванем не можем да е изловим,а и ако знаем че винаги като отидем примерно ще си хванем по едно шаранче 2-3 килца

Пич лови си по правилата, колкото е разрешено.Другото уловено го пускай.
Когато на излет си капо ,си капо!

Това го има в риболова,не е задължително да се върнеш с риба!

Остава удоволствието прекарано на водоема!

Не намесвай тук бракониерите ,колко били ловя ли!
За това има органи да контролират и ловят нарушителите.
И един последен съвет от мен!
Гледай си волейбола , а не риболова , че нещо АРДА пресъхна от такива като теб!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
И без това тая тема е обречена да се превърне във всичкология, а ние скучаем..:

Сега място не можем да си намерим по водоемите, по нощите ставаме, всеки има кола и пердаши по 100 км. за риба. Дори и средния клас въдици не дават шанс на рибата, така че според мен въдичарското месарство не е проблем за подценяване

Колега, в онова време почти не съм виждал възрастен човек за риба, бяхме само деца с колелета и бамбукови( в най-добрия случай) въдици, дънарки на шишета...niki_volley написа:,на времето когато нямаше толкова бракониери по нашите язовири всички рибари си тръгваха с колкото риба хванат да си спомняте да е имало таки заяждания между рибарите за килограмите и пак имаше толкова много риба че кефали,разпери,скобари ,каракуди и др ги давахме на прасетата или комшиите с извинение ,че от тези риби не можеше да се вреди някой шаран да клъвне ..![]()
Сега място не можем да си намерим по водоемите, по нощите ставаме, всеки има кола и пердаши по 100 км. за риба. Дори и средния клас въдици не дават шанс на рибата, така че според мен въдичарското месарство не е проблем за подценяване
Колеги ,лятото до септември ходих в Керамоти и боклука не е от рибарите а от почиващите наши сънародници през събота и неделя .Това са живеещи около границата след тях е потоп на плажа и в гората.Покрай тях си патим рибарите,а относно МЕСАРИТЕ нито веднъж не видях някой да си е напълнил багажника .