Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа: Весе, два пъти вече не те засичам на обед при Росен.Да не си сърдито нещо :D :drinkers:
Не бре,3 дена ме нямаше в града,...после пак 2 дена ме нямаше в града....после стана студено,ама от 2 дена съм при Роската ,ама пък тебе те няма....ай утре да ходим на понтона при мишкара да ловим уклей и костур... :lol:
Таааааа вечер съм на Банкет.Ако се прибера преди 04,00ч., и не ме боли главата към 08,00ч ш`ти са обада
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Веско утре там ли ще си? Пази едно място,по някое време ще дойда( около 10:30). Ако има някой друг мераклия да казва.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Петър Недев написа:Веско утре там ли ще си? Пази едно място,по някое време ще дойда( около 10:30). Ако има някой друг мераклия да казва.
Бря ваща..../кожа/, ка ма фащате на софра с много пиьене, та не съ знам утре на к`во дередже ше сам. Пеше, врътни една шайба кога решиш да тръгваш, може и да съм се освестил :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

antivik написа:
Петър Недев написа:Веско утре там ли ще си? Пази едно място,по някое време ще дойда( около 10:30). Ако има някой друг мераклия да казва.
Бря ваща..../кожа/, ка ма фащате на софра с много пиьене, та не съ знам утре на к`во дередже ше сам. Пеше, врътни една шайба кога решиш да тръгваш, може и да съм се освестил :wink: .
Много ясно Вик. Ако имаше и мен кой да ме кара и връща до Емоната, можеше и някоя запивка да заформим там,но уви. В 10:30 да си на явката.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Днеска на Енчец,студен вятър и 20-на червеноперки :lol: А....и една уклейка и един морунаж се отчете пред братчеда :idea:
На понтоните вадиха чат-пат уклей,ама общо взето слаба работа :!: Веско дезертира рано,рано :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

pacho109 написа:Днеска на Енчец,студен вятър и 20-на червеноперки :lol: А....и една уклейка и един морунаж се отчете пред братчеда :idea:
На понтоните вадиха чат-пат уклей,ама общо взето слаба работа :!: Веско дезертира рано,рано :lol:
Веско не е дезертирал,той проучи понтоните,видя че при Ангел вадят...НО,беше тъпканица и заедно с Петьо и Вик се паркира на понтона на емоната...и там сред винско и свинско,препичаийки се на зимното слънце хващаше рибоци от 22м дълбочина.Вик изкара добър костур.Петьо-едри перки.Равносметката на тримата е към 2 кила риба...и към 2 кила изпито вино... :lol:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Vesko1 написа:
pacho109 написа:Днеска на Енчец,студен вятър и 20-на червеноперки :lol: А....и една уклейка и един морунаж се отчете пред братчеда :idea:
Веско не е дезертирал,той проучи понтоните,видя че при Ангел вадят...НО,беше тъпканица и заедно с Петьо и Вик се паркира на понтона на емоната...и там сред винско и свинско,препичаийки се на зимното слънце хващаше рибоци от 22м дълбочина.Вик изкара добър костур.Петьо-едри перки.Равносметката на тримата е към 2 кила риба...и към 2 кила изпито вино... :lol:
Е па как ги измери 22м,не 20,не 25 :lol: Като ги вадихте,спирахте ли на всеки 10 метра ,да декомпресират рибите :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

какви са тия дълбочини от 22 м? :)
за сметка на копувача!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

pacho109 написа: Е па как ги измери 22м,не 20,не 25 :lol: Като ги вадихте,спирахте ли на всеки 10 метра ,да декомпресират рибите :lol:
Не съм ги мерил аз,имаше там един пич преди нас,дето за 4 часа не му беше пипнало,та той ни каза че било 22м.Когато ние отидохме ,нещата коренно се промениха и започна да си кълве... :lol: ,е малко но от сърце....според мен си бяха най много 16 метра,ама айде неговото магаре да е мъжко.
Относно декомпресацията...вадехме ги бавно...само Вик успя да извади един костур ,който си повърна мехура....ама бат Весо печен...,с кутрето му го вкара обратно и костурляка си оживя...
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
pacho109 написа: Е па как ги измери 22м,не 20,не 25 :lol: Като ги вадихте,спирахте ли на всеки 10 метра ,да декомпресират рибите :lol:
Не съм ги мерил аз,имаше там един пич преди нас,дето за 4 часа не му беше пипнало,та той ни каза че било 22м.Когато ние отидохме ,нещата коренно се промениха и започна да си кълве... :lol: ,е малко но от сърце....според мен си бяха най много 16 метра,ама айде неговото магаре да е мъжко.
Относно декомпресацията...вадехме ги бавно...само Вик успя да извади един костур ,който си повърна мехура....ама бат Весо печен...,с кутрето му го вкара обратно и костурляка си оживя...
Т`ва е било защото са пикали във водата.Единия е пикаел ракия,другия водка, а третия червено вино.Само не знам кой какво е пил. :D :D
ПП Мен почти цял ма болеше главата :drinkers:
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа: Веско не е дезертирал,той проучи понтоните,видя че при Ангел вадят...НО,беше тъпканица и заедно с Петьо и Вик се паркира на понтона на емоната...и там сред винско и свинско,препичаийки се на зимното слънце хващаше рибоци от 22м дълбочина.Вик изкара добър костур.Петьо-едри перки.Равносметката на тримата е към 2 кила риба...и към 2 кила изпито вино... :lol:
Виното доиде нещо малко маи.... :(
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:
Т`ва е било защото са пикали във водата.Единия е пикаел ракия,другия водка, а третия червено вино.Само не знам кой какво е пил. :D :D
ПП Мен почти цял ма болеше главата :drinkers:
То си почна да кълне що Веско и Петре мятаа и по марко раница чат-пат :wink: . Инак дълбочината си беше бая, не ни питаите к`ви техники на замятане се ползваха :lol: .
Инак и язе бях с малко болна глава/сиреч снощна/, но там от от виното ли, от ладовинатали, от що ли....бързо си влязох в релси :wink:
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

С тези плувки по 2-3гр чакахме да потъне повече време от колкото после чакахме кълването. Смятам че 20м си ги имаше отвсякъде
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Юруш към Енчец, утрепаха чаушана! :wink:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

След последното ходене, да се мъча пак на таквизи дълбочини за уклейка и перка.....нещо хич ми не е мерак. Па и да се ръгам в гъчканици... :?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”