Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Таааааа вечер съм на Банкет.Ако се прибера преди 04,00ч., и не ме боли главата към 08,00ч ш`ти са обадаVesko1 написа:Не бре,3 дена ме нямаше в града,...после пак 2 дена ме нямаше в града....после стана студено,ама от 2 дена съм при Роската ,ама пък тебе те няма....ай утре да ходим на понтона при мишкара да ловим уклей и костур...Антон Тонев написа: Весе, два пъти вече не те засичам на обед при Росен.Да не си сърдито нещо![]()
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Веско утре там ли ще си? Пази едно място,по някое време ще дойда( около 10:30). Ако има някой друг мераклия да казва.
Когато няма риба.......не кълве!
- antivik
- кандидат преподавател
Бря ваща..../кожа/, ка ма фащате на софра с много пиьене, та не съ знам утре на к`во дередже ше сам. Пеше, врътни една шайба кога решиш да тръгваш, може и да съм се освестилПетър Недев написа:Веско утре там ли ще си? Пази едно място,по някое време ще дойда( около 10:30). Ако има някой друг мераклия да казва.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много ясно Вик. Ако имаше и мен кой да ме кара и връща до Емоната, можеше и някоя запивка да заформим там,но уви. В 10:30 да си на явката.antivik написа:Бря ваща..../кожа/, ка ма фащате на софра с много пиьене, та не съ знам утре на к`во дередже ше сам. Пеше, врътни една шайба кога решиш да тръгваш, може и да съм се освестилПетър Недев написа:Веско утре там ли ще си? Пази едно място,по някое време ще дойда( около 10:30). Ако има някой друг мераклия да казва..
- pacho109
- сериозен играч
Днеска на Енчец,студен вятър и 20-на червеноперки
А....и една уклейка и един морунаж се отчете пред братчеда 
На понтоните вадиха чат-пат уклей,ама общо взето слаба работа
Веско дезертира рано,рано 

На понтоните вадиха чат-пат уклей,ама общо взето слаба работа

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Веско не е дезертирал,той проучи понтоните,видя че при Ангел вадят...НО,беше тъпканица и заедно с Петьо и Вик се паркира на понтона на емоната...и там сред винско и свинско,препичаийки се на зимното слънце хващаше рибоци от 22м дълбочина.Вик изкара добър костур.Петьо-едри перки.Равносметката на тримата е към 2 кила риба...и към 2 кила изпито вино...pacho109 написа:Днеска на Енчец,студен вятър и 20-на червеноперкиА....и една уклейка и един морунаж се отчете пред братчеда
На понтоните вадиха чат-пат уклей,ама общо взето слаба работаВеско дезертира рано,рано

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- pacho109
- сериозен играч
Е па как ги измери 22м,не 20,не 25Vesko1 написа:Веско не е дезертирал,той проучи понтоните,видя че при Ангел вадят...НО,беше тъпканица и заедно с Петьо и Вик се паркира на понтона на емоната...и там сред винско и свинско,препичаийки се на зимното слънце хващаше рибоци от 22м дълбочина.Вик изкара добър костур.Петьо-едри перки.Равносметката на тримата е към 2 кила риба...и към 2 кила изпито вино...pacho109 написа:Днеска на Енчец,студен вятър и 20-на червеноперкиА....и една уклейка и един морунаж се отчете пред братчеда
На понтоните вадиха чат-пат уклей,ама общо взето слаба работаВеско дезертира рано,рано

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Не съм ги мерил аз,имаше там един пич преди нас,дето за 4 часа не му беше пипнало,та той ни каза че било 22м.Когато ние отидохме ,нещата коренно се промениха и започна да си кълве...pacho109 написа: Е па как ги измери 22м,не 20,не 25Като ги вадихте,спирахте ли на всеки 10 метра ,да декомпресират рибите

Относно декомпресацията...вадехме ги бавно...само Вик успя да извади един костур ,който си повърна мехура....ама бат Весо печен...,с кутрето му го вкара обратно и костурляка си оживя...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Т`ва е било защото са пикали във водата.Единия е пикаел ракия,другия водка, а третия червено вино.Само не знам кой какво е пил.Vesko1 написа:Не съм ги мерил аз,имаше там един пич преди нас,дето за 4 часа не му беше пипнало,та той ни каза че било 22м.Когато ние отидохме ,нещата коренно се промениха и започна да си кълве...pacho109 написа: Е па как ги измери 22м,не 20,не 25Като ги вадихте,спирахте ли на всеки 10 метра ,да декомпресират рибите
,е малко но от сърце....според мен си бяха най много 16 метра,ама айде неговото магаре да е мъжко.
Относно декомпресацията...вадехме ги бавно...само Вик успя да извади един костур ,който си повърна мехура....ама бат Весо печен...,с кутрето му го вкара обратно и костурляка си оживя...

ПП Мен почти цял ма болеше главата

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Виното доиде нещо малко маи....Vesko1 написа: Веско не е дезертирал,той проучи понтоните,видя че при Ангел вадят...НО,беше тъпканица и заедно с Петьо и Вик се паркира на понтона на емоната...и там сред винско и свинско,препичаийки се на зимното слънце хващаше рибоци от 22м дълбочина.Вик изкара добър костур.Петьо-едри перки.Равносметката на тримата е към 2 кила риба...и към 2 кила изпито вино...

- antivik
- кандидат преподавател
То си почна да кълне що Веско и Петре мятаа и по марко раница чат-патАнтон Тонев написа:Т`ва е било защото са пикали във водата.Единия е пикаел ракия,другия водка, а третия червено вино.Само не знам кой какво е пил.Vesko1 написа:Не съм ги мерил аз,имаше там един пич преди нас,дето за 4 часа не му беше пипнало,та той ни каза че било 22м.Когато ние отидохме ,нещата коренно се промениха и започна да си кълве...pacho109 написа: Е па как ги измери 22м,не 20,не 25Като ги вадихте,спирахте ли на всеки 10 метра ,да декомпресират рибите
,е малко но от сърце....според мен си бяха най много 16 метра,ама айде неговото магаре да е мъжко.
Относно декомпресацията...вадехме ги бавно...само Вик успя да извади един костур ,който си повърна мехура....ама бат Весо печен...,с кутрето му го вкара обратно и костурляка си оживя...![]()
ПП Мен почти цял ма болеше главата

Инак и язе бях с малко болна глава/сиреч снощна/, но там от от виното ли, от ладовинатали, от що ли....бързо си влязох в релси

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
С тези плувки по 2-3гр чакахме да потъне повече време от колкото после чакахме кълването. Смятам че 20м си ги имаше отвсякъде
Юруш към Енчец, утрепаха чаушана! 

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- antivik
- кандидат преподавател
След последното ходене, да се мъча пак на таквизи дълбочини за уклейка и перка.....нещо хич ми не е мерак. Па и да се ръгам в гъчканици...