до модераторите от "РАЗНИ"

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Re: до модераторите от "РАЗНИ"

Мнение от Красимир Атанасов »

Моите виждания не са важни.
Трън в очите.......Нещо ми се струва,че бъркаш човека.
Аз със теб не съм си казвал копче,че да сме си тръни в очите.
Не помня да са ми искали IQ-когато съм се регистрирал тук.Така,че кой е прост и кой не......
Чак пък да ме преследваш....Уау тръпки ме побиха.
Като има нещо което не одобряваш пиши ми,какво си трупаш злоба в себе си.
И все пак си съгласен с мен за нещо до като аз със теб за нищо.
Ако има нещо ми пиши на лично,темата не е за мен.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

:D Провокация Красчо ,провокация!
Очаквах да отговориш доста по остро ,за да ти подчертая че не ставаш на модератор!Нищо от това ,което написах не е истина!Не си трън колега ,просто те предизвиках!Да усетиш ,на какъв морален и психически тормоз е поставен почти всеки ден МОДератора!Повярвай ,нямаш физическата възможност да следиш всичко ,постоянно и да си 100% праведен!Винаги има нещо ,което убягва ,винаги има лично виждане ,винаги има и тълповно мислене!Повярвай ,не е лесно!
Не се сърдя ,че с лека ръка пренебрегваш всичкото МОД ,а само Павката е на почит!!!Сериозно!Всеки има право на глас ,мнение или поне виждане!
Поздрави! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

sapuna написа::D Провокация Красчо ,провокация!
Очаквах да отговориш доста по остро ,за да ти подчертая че не ставаш на модератор!Нищо от това ,което написах не е истина!Не си трън колега ,просто те предизвиках!Да усетиш ,на какъв морален и психически тормоз е поставен почти всеки ден МОДератора!Повярвай ,нямаш физическата възможност да следиш всичко ,постоянно и да си 100% праведен!Винаги има нещо ,което убягва ,винаги има лично виждане ,винаги има и тълповно мислене!Повярвай ,не е лесно!
Не се сърдя ,че с лека ръка пренебрегваш всичкото МОД ,а само Павката е на почит!!!Сериозно!Всеки има право на глас ,мнение или поне виждане!
Поздрави! ;)
Ей за тва тъ уважаам :D :smt023
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

gochev86 написа:
minchoto написа:
gochev86 написа:Иначе съм съгласен с теб че п*дераса си е п*дерас.
Така си е :D Ама между гей и педераст има разлика. Гей е състояние на духа, а педераст е състояние на гъза :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само ще цитирам колегата Телчо от ЛС :
Teo 62 написа::ANAL: къде ти е темaтa :lol:
Trias написа:Ами няма я :!: Чувствувам се леко омърлушен , ма ти нали си удължи атрибута , ся няма да се заяждаме :wink: :D

пп Между другото Докторе -"МА" е абревиатура , означава Медицинска академия !
Teo 62 написа:Ми зaвърших 1994 годинa aкaдемиятa ВИС 2,,a докторa
ми е прякорa - тaм ушите с бръснaчa сещaш се :cry:
Trias написа:Карай я все така ,за да ми е весело ! :wink: :D
Teo 62 , наколадих те на модераторите :butthead: :D :D :D Общо три пъти ми е промененанамнението
Последно промяна от Trias на Вто Дек 17, 2013 11:55 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

minchoto написа:
sapuna написа::D Провокация Красчо ,провокация!
Поздрави! ;)
Ей за тва тъ уважаам :D :smt023
И аз :wink: :D Въобще не ме интересува темата,но като видях намесата на адаша ,ми стана интересно.Той да подходи така :? ,но отговора дойде бързо,опитния рибар знае на каква стръв да заложи и нещата си идват на място :wink:
п.п.Защо и тук трябва да се занимаваме с измислиците на някакъв сайт,сутринта човека/А.Слабаков/се смееше на тези писаници,въпреки че са му донесли семейни неприятности.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Митев написа:
GODzillata написа:
...апа и песа има рожден ден, та тъкмо ш'го полеа! :drinkers: :lol:
Изображение
и му драсни клечката..... :mrgreen: :mrgreen:
Правило № 1 :arrow: "Колкото повече ги биеш , толкова повече те уважават" ... :axe: :wink:
Последно промяна от Trias на Сря Дек 18, 2013 12:46 am, променено общо 1 път.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Е ся прочетох набърже "изтритата" тема щот ми стана интересно и некакси не се удържах да не дам мнение :twisted:
Та тъй , като цяло съм силно пацифистично настроен понякога :lol: РеЗко ми е през к... кой с кой се ебе , стига да не ми се меша в работата аз с кой го правя . В тоя ред мисли ако некой п....С реши да ми забрани да оправям птички ще се наложи пацифизма ми да бъде принизен до границите на псУлютната нула и да взема съответните мерки . В случая обаче кво правят ? Нищо не забраняват , само си се самоизтъкват за разлика от уметнатите в темата непушачи къде насекъде требва да е техно щот тъй са решили :evil: Е тва кара човек да си спомни вица :
Тръчи Заю из гората и вика :
- Педерасти , педерасти !
Срещнала го Меца и му хротува :
- Заю , не е убаво тъй ! Глей още си малък , млякото ти е по устата , какви са тия приказки от теб ?
- Не е мляко Мецо ! Педерасти , Педерасти !
Та е в такова положение ни поставят някои педерасти , в буквалният смисъл , с педерастката повсеместна забрана за тютюнопушене :idea: Не друго ами требва да е навсекъде щот тъй на тех им е кеф :? Абе .......... пеД.... :twisted:
Сигур за туй послено време избягвам доста от заведенията в БГ , в Софето все пак в доста си се пуши и предпочитам да си пафкам с Косьо във Виена над сочен шницел или по СрЪпско на сръпска скара с тутун , не друго ами по не педераско ми изглежда :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Павел Иванов написа:Е ся прочетох набърже "изтритата" тема щот ми стана интересно и некакси не се удържах да не дам мнение :twisted:
Та тъй , като цяло съм силно пацифистично настроен понякога :lol: РеЗко ми е през к... кой с кой се ебе , стига да не ми се меша в работата аз с кой го правя . В тоя ред мисли ако некой п....С реши да ми забрани да оправям птички ще се наложи пацифизма ми да бъде принизен до границите на псУлютната нула и да взема съответните мерки . В случая обаче кво правят ? Нищо не забраняват , само си се самоизтъкват за разлика от уметнатите в темата непушачи къде насекъде требва да е техно щот тъй са решили :evil: Е тва кара човек да си спомни вица :
Тръчи Заю из гората и вика :
- Педерасти , педерасти !
Срещнала го Меца и му хротува :
- Заю , не е убаво тъй ! Глей още си малък , млякото ти е по устата , какви са тия приказки от теб ?
- Не е мляко Мецо ! Педерасти , Педерасти !
Та е в такова положение ни поставят някои педерасти , в буквалният смисъл , с педерастката повсеместна забрана за тютюнопушене :idea: Не друго ами требва да е навсекъде щот тъй на тех им е кеф :? Абе .......... пеД.... :twisted:
Сигур за туй послено време избягвам доста от заведенията в БГ , в Софето все пак в доста си се пуши и предпочитам да си пафкам с Косьо във Виена над сочен шницел или по СрЪпско на сръпска скара с тутун , не друго ами по не педераско ми изглежда :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Ако на Туй му викат педерастия и Ази искам у Аустрия и Сръбско :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Дойде време да махна и тази тема.
Цензура, диктатура или просто правила, с които сте се съгласили, все едно. Добре е да четете условията, били те при регистрация във форум или при договор с банка, за да не очаквате после неща, които никои не ви е обещавал.

Специално за Краси и други репресирани, ето ги и правилата, с които са се съгласили.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=149&t=3684" onclick="window.open(this.href);return false;

Весели празници!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”