Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

колеги моля за мнение
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- valeri
- разбира нещата
колеги моля за мнение
тези придобивки ги купих занова година. колеги даите малко мнения за тях.инфоhttp://www.picvalley.net/u/335/83535_206.JPG[/img][/url]

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Преди да почнеш да ги ползваш силиконките то задължително им махни тройката ! Ако не хванеш риба на тях то поне ще ги ползваш по-дълго време
Никога не са ми допадали блесни на които тройката им се сменя по този начин !
Воблерите - първият има добра игра но недей да се пробваш с него за пъстърва ако и да е с такава окраска
За вторият съм ти казал и в другата ти тема - най-доброто попадение от целият комплект ! Третият няма никаква самостоятелна игра и ще трябва да го туичваш малце . Ратлина си е уловиста примамка при определени условия !
пп - нали знаеше за какво са примамките и как да ги ползваш ?

Никога не са ми допадали блесни на които тройката им се сменя по този начин !
Воблерите - първият има добра игра но недей да се пробваш с него за пъстърва ако и да е с такава окраска

пп - нали знаеше за какво са примамките и как да ги ползваш ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
cani написа:искам да попитам може ли да хвана щука с подобен на последния воблер само че е лилав с черни точки.тогава си го купих и аз незнам защо май само защото се ловеше щука само с воблери но това е друга тема
Еми върви повърти за щука и ще разбереш! Според мен имаш възможност да имаш слука с него! И не пиши по 15 коментара,а ги събирай в един! Успех!

- valeri
- разбира нещата
благодарност
Благодаря Ви колеги за изчерпателните отговори.Но не разбрам смо защо да махна троиките на силиконките ,ако е с хуманна цел ги махам задалжително.За воблерите като се размразят водоемите се надявам да ги пробвам.Обещавам да дам инфо. 

Re: благодарност
Вальо, махането на тройките е именно с "хуманна" цел - да спести на хуманоидите ядове по засяване и губене на иначе скъпите играчкиБлагодаря Ви колеги за изчерпателните отговори.Но не разбрам смо защо да махна троиките на силиконките ,ако е с хуманна цел ги махам задалжително.

Единичната кука в общия случай е напълно достатъчна за успешно засичане и изваждане на (евентуалния) улов. Тройката увеличава по-скоро процента на зацепи в камъни, дървета и прагове, отколкото да намалява броя на гелетата

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Защото горната единичка е напълно достатъчна.С тройката ще имаш много закачания , което ще ти пречи при воденето , а и ще ги ползваш по-дълго - както ти каза Певел.valeri написа:Благодаря Ви колеги за изчерпателните отговори.Но не разбрам смо защо да махна троиките на силиконките ,ако е с хуманна цел ги махам задалжително.За воблерите като се размразят водоемите се надявам да ги пробвам.Обещавам да дам инфо.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хич недей да махаш тройките на силиконите!!!!!!tetko написа:Защото горната единичка е напълно достатъчна.С тройката ще имаш много закачания , което ще ти пречи при воденето , а и ще ги ползваш по-дълго - както ти каза Певел.valeri написа:Благодаря Ви колеги за изчерпателните отговори.Но не разбрам смо защо да махна троиките на силиконките ,ако е с хуманна цел ги махам задалжително.За воблерите като се размразят водоемите се надявам да ги пробвам.Обещавам да дам инфо.
Че съществува по-голям риск от закачане е така, но поне половината щуки които съм хванал с тях са били закачени за тройката.
Много сполучлива примамка!
Пробвай вариантите имитация на костурче и слънчева рибка.
Помислих малко, но не мога да разбера на какво се базира подобно твърдениеiogo написа: То като джиг трудно може да се води!

И въобще, ще ми е интересно да споделиш какво именно имаш предвид с горното

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!