Голема дилема.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Re: Голема дилема.

Мнение от Port_Royal »

azareus написа:Крайното решение е Shimano Catana и сега си чакам внос на Benzar Elit Match.
:supz: :supz: :supz: :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 +1 за избора на Benzar Elit Match :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Първата причина да харесам този мач бе самият Бензар от един филм по PV-TV, където скубеше едни сериозни шарковци. Втората причина е Port_Royal, който успя да ме убеди, че този мач си заслужава. :)
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

:smt023 :smt023 :smt023 После да няма :axe: :axe: :axe: :smt021 :smt021 :smt021 :smt068 :smt068 :smt068 :smt067 :smt067 :smt067 :smt075 :smt075 :smt075
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Ахахахахаха, времето ще покаже :P
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Определено времето ще си покаже. Поздравления и много слука с новите такъми. Въпреки че аз не разбрах избора на Shimano Catana за макара.
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Ами и аз не го разбрах, но понеже нищо в този ценови клас не ми допадна (освен Focus Nirvana),но вече ги няма. Щяло да излиза нов модел и вече няма наличност никъде. И за това се спрях на новата Catana 3000SFC. Ако в реални услови не ми допадне отива в раздел "Продавам" и ще се търси друга. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”