Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

: ДА СИ ВЪРНЕМ НЕДЕЛЧО ДЕЛЕВ НАС
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata написа:Преди време имаше един тарикат във форума дето си мислеше,че правилата са за другите но не и за него.Та този същия отдавна го няма.Тука много хора си падат повече по скандалите отколкото да прочетат и мненията на другите.Явно много хора не знаят,че въвфорумите решението на модератори и администратори не се оспорва.Всеки е дошъл в naRiba по собствено желание и е длъжен да се съобразява с правилата.
Макар,че не съм длъжен да ви давам обяснение защо е баннат Неделчо, ще ви кажа.Баннат е временно за спам.Преди няколко дена го предупредих за неправило постната тема.Вчера го преупредих да не се прави на модератор, след което той реши да влезне в няколко различни теми в разни и да си постне някакъв протест който ако трябва да предполагам е защо съм му направил забележка.Може би си мисли ,че забележките се отнасят за другите но не и за него.Ако пък някой от вас си мисли ,че е редно да влезнеш в някоя тема и да си спамиш, а модераторите да бършат след вас сте в грешка.Та това е в общи линии за Неделчо.Между впрочем бана му е за 1 седмица, ако има следващ 1 месец а последния е постоянен.
Гледам някой хора се опитват да ме изнудват, щели да ходят в други сайтове и форуми.Да ви кажа живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си иска, обаче където и да е трябва да се съобразява с определени норми и правила.
Старите кучета сигурно си спомнят, за този баннатия които иначе беше много хубаво момче

Барутчията си е прав, се трябва да има някой да оправя реда, иначе ще стане кръчма, особено зимата когато не се ходи много за риба.
На мене последно време ми е умръзнало писането, само ви чета спамовете

За бракониерите само слънчаци
!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Що трябва това да го пускаш по няколко пъти?nikejo написа:началото на декември , като Ви казвах на всички че зимата е дълга и до края й , ще станат такива чудесии във форума каквито не сте й очаквали - никой не ми вярваше , а най-оспорваше Неделчо, казваше че сме били възпитани,интилигентни,големи хора и т.н. , ама аз си знам , 3-та зима карам във форума и просто ЗНЪМ, всяка зима е едно и също - някой хваща дръвото, от сега може да правиме залози кой ще сгафи другата зима май малко се поувлякох , ама исках да кажа с 2 думи , че не трябва да се спори с админ и мод че винаги ще си го отнесеш , незнам какво точно е направил Делев , но каквото й да е искам да се върне , но и съм 100% сигурен че Барута го е БАН-нал с право , така че защо не спрем с "ИСКАМ НЕДЕЛЧО ДА СЕ ВЪРНЕ" ; "ИСКАМ ТОВА.." ; "ИСКАМ ОНОВА" ... когато Барутчията прецени тогава ще го върне, айде да не дърпаме дявола за опашката ... все пак всички май искаме Батьо при нас ...
И айде стига с тази тема.Разбрахме,Сгафил,Наказание,Поощрение,И форума си продължава.Наближават пак "старите" празници и НАЗДРАВЕ
- emo vasilev
- сериозен играч
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- dimitar_
- сериозен играч
Да ви кажа тези неща съм ги пропуснал , защото къде нямах "нет" , къде мен седмица ме беше тръшнал грип , но нещата са си съвсем нормални . Това все едно си е "червен картон" , просто като изтече наказанието , човека пак ще е на "терена"... !
Мога да кажа само това , "добрите играчи след червен картон се връщат помъдрели и по - добри , аз в Неделчо не се съмнявам и за миг , че ще направи изключение , той си има свое място и никой не може да му го заеме ... !!!
Пък модераторите ,няма какво да им се сърдим , това им е работата , така или иначе те доста ни траят , ред трябва да има , ние сме хора които се познаваме малко или много , и винаги може да си изясним нещата помежду си , дето се вика , малко "кандърма" , малко "уйдорма" и нещата си идват на мястото ...
Живи и здрави всички !!!
Мога да кажа само това , "добрите играчи след червен картон се връщат помъдрели и по - добри , аз в Неделчо не се съмнявам и за миг , че ще направи изключение , той си има свое място и никой не може да му го заеме ... !!!
Пък модераторите ,няма какво да им се сърдим , това им е работата , така или иначе те доста ни траят , ред трябва да има , ние сме хора които се познаваме малко или много , и винаги може да си изясним нещата помежду си , дето се вика , малко "кандърма" , малко "уйдорма" и нещата си идват на мястото ...
Живи и здрави всички !!!
НЕДЕЛЧОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Здравейте приятели
Здравейте приятели
Уууф,най накрая.Незнам откъде да я почна,главата ми бучи,ръцете ми треперят,сърцето ми ще изкочи, но всичко подред.
Първо искам да се извиня на Барута за неудобството което му причиних във форума а и на всички вас които съм ги засегнал по един или друг начин.
ИЗВИНЯВАЙТЕ че ви посрамих
Тъй като се пуснаха две теми заради мен,аз немога да стоя бузучастен без да дам някакво обяснение,затова ще отговоря на всеки пооделно...
А що се отнася за по горното,не се коси толкова батко,малко хора ще те разберат

За всички останали те си знаят,че са мойто семейство без което немога.
БЛАГОДАРЯ ВИПРИЯТЕЛИ ЧИ ВИ ИМА
Най-лошото в тази ситоация беше,че ми забиха нож в гърба,без предупреждение,без лични и без каквито и да е забележки.Писах на Модератора за това в АВV пощата да си изясним нещата но никъкав отговор,за да не бъда голословен ето какво написах:
"Здравейте "barutchiata",Извинявам се предварително,че така се обръщам към теб но никъде не можах да намеря името ти.
Сигорно се учудваш,че ти пиша на този адрез но няма как иначе.Просто не можах да остана безучастен към проблема който се състои във форума,искам да ти се извиня лично за нещата които се случиха и занимаваме колегите със тези бих казал немаловажни проблеми.До колко съм виновен за този БАНН ти сам преценяш,затова си и на този пост,а що се отнася лично до мен аз наистина малко се шокирах,може и да съм си превишил правата но това за вбъдеще изобщо нямя да се получи.
Това,че протестирах/не се ядосвай сега/наистина беше с умисъл,не както почти всички ме изкараха алкохолик,беше за това,че наистина форума се обърна на кръчма,и ако си забелязал нарочно пускам безмислени теми да се види и да се поучат по-малките,че тук не е мястото да питат навън дали има мъгла или пече слънце...Аз съм мъж на 44год.и се ползвам с афторитет между колеги,приятели и във форума и едно такова наказание ми подейства като удар под кръста за което не мога да ти се сърдя или да ти гоня карез,напротив аз уважавам всеки от вас включително и теб и се съобразявам с мнението на всеки ако то е стойностно.
Ти сам видя,че във този форум има стойностни мъже които държат един за друг както във форума така и извън него-на това се казва истински приятели.Не се познаваме лично но на следващата национална среща се надявам да сме заедно и да станем/позволявам си да го кажа/ПРИЯТЕЛИ в истинския смисъл на думата.Та това сме хората които движат форума по един или друг начин,кой крив кой прав такива сме,но не трябва по никъкав начин да се допуска това приятелство да се разпадне заради глупости.
Приемам БАННа като поучително за другите да видят,че трябва да сме едно цяло и да се подкрепяме взаимно.
Още един път извинявай,че оспамих любимия си форум.
Поздрави!!
Неделчо Делев
Но и до този момент останах без отговор.Нищо,не се сърдя на Барута за това и нямам право.
Но да не взема пак да я объркам някъде спирам.
БЛГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ С ВАС СЪМ

Уууф,най накрая.Незнам откъде да я почна,главата ми бучи,ръцете ми треперят,сърцето ми ще изкочи, но всичко подред.
Първо искам да се извиня на Барута за неудобството което му причиних във форума а и на всички вас които съм ги засегнал по един или друг начин.
ИЗВИНЯВАЙТЕ че ви посрамих

Тъй като се пуснаха две теми заради мен,аз немога да стоя бузучастен без да дам някакво обяснение,затова ще отговоря на всеки пооделно...
Гого,кво да ти кажа,направих го заради безмислените теми които се пущат за което го отнесох.gogo45sharana написа:Батьоо защо бе човече, какво стана бре ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Протеста ми беше точно за това Баруте,заради кръчмата,но ти ме разбра погрешно и БАНН,не ти се сърдя за това и нямам право,аз по един или друг начин се радвам,че го отнесох за да видят другите,че във форума има не само драсканици,но и хора които държат един за друг и се нарича ПРИЯТЕЛСТВО,защото ние не седим само пред комповете а и чат пат ходим за риба където си проличава кой какъв е.barutchiata написа:Ами разгледай в колко теми е постнал едно и също послание.На това ако не ти е ясно се вика спам.Някой хора обърнаха форума на кръчма.Няма да търпя лигавщини и простотии във форума.
Коце,наистина си взех поука,ей да знаеш много боли,затова отук на сетне ще ви питам само как се връзват кукичкигеоргиев59 написа:Сажалявам за Неделчо!!!!
Сигурно ракийте са му дошли малко в повече.Надявам се barutchiata
да го е предупредил и този бан да е само временен ,защото той наистина е един стабилен човек.Всеки прави грешки но мисля че ще си вземе поука и нещата ще се оправят .

Насе,първо искам да ти честитя именния ден и да ти пожелая дълъг и стойностен живот.nasco2 написа:Може и да се се е поувлякал малко, но си е пич, мисля, че без него форумът няма да е същият. Можеше да му изтриеш мненията който според теб са спам, да му пратиш едно Л С и да се разберете. Я си представи че си е пийнал човека и се е поотпуснал. Бат Неделчо за кратко време стана приятел с доста хора от форума, включително и с мен. За този бан аз се чуствам лично засегнат. И ако не бяха другите с които се запознах, а с голяма част се сприятелих във форумът нямаше да се включвам повече.
За сега и аз ще протестирам
А що се отнася за по горното,не се коси толкова батко,малко хора ще те разберат

SILVESTER-чо,ти си прав за себеси,всики си има глава на раменете както беше казал някой по горе,но ако попаднеш в една ейтакава ситоация и на мен ще ми е все едноSILVESTER написа:.
Хайде модераторите да си вършат работата,и да го върнат Неделчо ако преценят.На мен лично ми е все едно-нито хубаво съм видял от него нито лошо

Ники,ти отдавна си израснал годините си,не те познавам лично но бих направил за теб невъзможното,такива хора като теб заслужават уважението навсякаде.nikejo написа:IVKOPIVKO написа:ЕЕЕ Стига бе чесно ли баш него, той ма кефи и мене айде бе хора оправете го човечецо, не че не може да си направи нов профил де ама...
БАН-а е на IP адреса , а не на потребитеското иметака че само може да се надяваме нещата да се оправят по-бързо , щото Неделчо е един наистина стойностен човек
За всички останали те си знаят,че са мойто семейство без което немога.
БЛАГОДАРЯ ВИПРИЯТЕЛИ ЧИ ВИ ИМА

Най-лошото в тази ситоация беше,че ми забиха нож в гърба,без предупреждение,без лични и без каквито и да е забележки.Писах на Модератора за това в АВV пощата да си изясним нещата но никъкав отговор,за да не бъда голословен ето какво написах:
"Здравейте "barutchiata",Извинявам се предварително,че така се обръщам към теб но никъде не можах да намеря името ти.
Сигорно се учудваш,че ти пиша на този адрез но няма как иначе.Просто не можах да остана безучастен към проблема който се състои във форума,искам да ти се извиня лично за нещата които се случиха и занимаваме колегите със тези бих казал немаловажни проблеми.До колко съм виновен за този БАНН ти сам преценяш,затова си и на този пост,а що се отнася лично до мен аз наистина малко се шокирах,може и да съм си превишил правата но това за вбъдеще изобщо нямя да се получи.
Това,че протестирах/не се ядосвай сега/наистина беше с умисъл,не както почти всички ме изкараха алкохолик,беше за това,че наистина форума се обърна на кръчма,и ако си забелязал нарочно пускам безмислени теми да се види и да се поучат по-малките,че тук не е мястото да питат навън дали има мъгла или пече слънце...Аз съм мъж на 44год.и се ползвам с афторитет между колеги,приятели и във форума и едно такова наказание ми подейства като удар под кръста за което не мога да ти се сърдя или да ти гоня карез,напротив аз уважавам всеки от вас включително и теб и се съобразявам с мнението на всеки ако то е стойностно.
Ти сам видя,че във този форум има стойностни мъже които държат един за друг както във форума така и извън него-на това се казва истински приятели.Не се познаваме лично но на следващата национална среща се надявам да сме заедно и да станем/позволявам си да го кажа/ПРИЯТЕЛИ в истинския смисъл на думата.Та това сме хората които движат форума по един или друг начин,кой крив кой прав такива сме,но не трябва по никъкав начин да се допуска това приятелство да се разпадне заради глупости.
Приемам БАННа като поучително за другите да видят,че трябва да сме едно цяло и да се подкрепяме взаимно.
Още един път извинявай,че оспамих любимия си форум.
Поздрави!!
Неделчо Делев
Но и до този момент останах без отговор.Нищо,не се сърдя на Барута за това и нямам право.
Но да не взема пак да я объркам някъде спирам.
БЛГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ С ВАС СЪМ