Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
КАК МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕМ ШАРАНА ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА ???
Модератор: sapuna
КАК МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕМ ШАРАНА ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА ???
Здравейте .. може и да е глупав въпрос, но съм нов и някой ако знае нещо нека да сподели как можем да излъжем шарана ( какво, как и защо ) На каква дълбочина да го търса, дали рибата може да е в края ?
и каква стръв ми бихте предпочели, защото съм се спрял на торен поради причината, че рибата е със забавен метаболизъм
благодаря ви предварително 
-
angel81
- ще става разбирач

Re: КАК МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕМ ШАРАНА ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА ?
добре наточена едра тройна кука .. ма не си го чул от мен
наздраве
късмет работа . .
Хаха
Искам по-сериозно, че утре заминавам ..
- icho_87
- вече хвърля и на тежко

В книгите пише, че ако водата е под 4 градуса, шаранът спира всякакво хранене. Така че шансовете са в някои заблатени региони, дълбоки места или пък плиткажи, които ако има слънце през деня някой шарко да е излязъл да се попече.
Иначе казано: "А дано, ама на дали"
P.S. Аз лично съм виждал да се хващат шарани по 2-3 кг в края на януари на река, така че всичко е възможно.
Наслука
Иначе казано: "А дано, ама на дали"
P.S. Аз лично съм виждал да се хващат шарани по 2-3 кг в края на януари на река, така че всичко е възможно.
Наслука
колега,някога се ловеше наи-много шарн на антона зимата.даваше на качамак на пружина. царевично брашно с кимион.или ванилия+няколко жълтъка.става също и омесен хляб с анатолови капки.много мирише на мастика..и няколко земни червея на куките.но сега при това опоскано положениие и десет троики да заточиш само студуването ще ти остане.но които не опитва тои не хваща
- С.Върбанов
- учете се от него

- Обратна връзка:
Шарана се храни целогодишно , но е дълго за обяснение !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря ви .. Колко можахте ми помогнахте
Ако имам слука утре ще се похваля 
-
Димитър Чаушев
- разбира нещата

Хвърляй в дълбокото 
Нищо .. едно голямо нищо
Днес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички 
-
Димитър Чаушев
- разбира нещата

Абе ти на кой гьл ходи ?go0der написа:Нищо .. едно голямо нищоДнес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички
Бях на едно диво мястоДимитър Чаушев написа:Абе ти на кой гьл ходи ?go0der написа:Нищо .. едно голямо нищоДнес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички
- super_snake
- научил се да хвърля

Хах градки , я се представи.И кажи на кои язовир си бил ?
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
-
Димитър Чаушев
- разбира нещата

Ааа не на мене тияgo0der написа:Бях на едно диво мястоДимитър Чаушев написа:Абе ти на кой гьл ходи ?go0der написа:Нищо .. едно голямо нищоДнес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички
Намира се между Благоевград и Сандански
трудно е за обяснение
А чувал ли си за язовира в Игралище ? или по-точно йасиките 
-
Димитър Чаушев
- разбира нещата

go0der написа:А чувал ли си за язовира в Игралище ? или по-точно йасиките