Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

КАК МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕМ ШАРАНА ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА ???
Модератор: sapuna
КАК МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕМ ШАРАНА ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА ???
Здравейте .. може и да е глупав въпрос, но съм нов и някой ако знае нещо нека да сподели как можем да излъжем шарана ( какво, как и защо ) На каква дълбочина да го търса, дали рибата може да е в края ?
и каква стръв ми бихте предпочели, защото съм се спрял на торен поради причината, че рибата е със забавен метаболизъм
благодаря ви предварително 

-
- ще става разбирач
Re: КАК МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕМ ШАРАНА ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА ?
добре наточена едра тройна кука .. ма не си го чул от мен
наздраве

късмет работа . .
Хаха
Искам по-сериозно, че утре заминавам ..

- icho_87
- вече хвърля и на тежко
В книгите пише, че ако водата е под 4 градуса, шаранът спира всякакво хранене. Така че шансовете са в някои заблатени региони, дълбоки места или пък плиткажи, които ако има слънце през деня някой шарко да е излязъл да се попече.
Иначе казано: "А дано, ама на дали"
P.S. Аз лично съм виждал да се хващат шарани по 2-3 кг в края на януари на река, така че всичко е възможно.
Наслука
Иначе казано: "А дано, ама на дали"
P.S. Аз лично съм виждал да се хващат шарани по 2-3 кг в края на януари на река, така че всичко е възможно.
Наслука
колега,някога се ловеше наи-много шарн на антона зимата.даваше на качамак на пружина. царевично брашно с кимион.или ванилия+няколко жълтъка.става също и омесен хляб с анатолови капки.много мирише на мастика..и няколко земни червея на куките.но сега при това опоскано положениие и десет троики да заточиш само студуването ще ти остане.но които не опитва тои не хваща
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Шарана се храни целогодишно , но е дълго за обяснение !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря ви .. Колко можахте ми помогнахте
Ако имам слука утре ще се похваля 

-
- разбира нещата
Хвърляй в дълбокото 

Нищо .. едно голямо нищо
Днес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички 

-
- разбира нещата
Абе ти на кой гьл ходи ?go0der написа:Нищо .. едно голямо нищоДнес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички
Бях на едно диво мястоДимитър Чаушев написа:Абе ти на кой гьл ходи ?go0der написа:Нищо .. едно голямо нищоДнес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички

- super_snake
- научил се да хвърля
Хах градки , я се представи.И кажи на кои язовир си бил ?
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
-
- разбира нещата
Ааа не на мене тияgo0der написа:Бях на едно диво мястоДимитър Чаушев написа:Абе ти на кой гьл ходи ?go0der написа:Нищо .. едно голямо нищоДнес отивам, разтоварвам багажа и вече 2 часа чакам нямаше и признак на риба, какво ли не пробвах неще и неще .. Качих се в колата и си тръгвам, обаче по пътя реших да отида за щука да пробвам на едно място, и пристигам на мястото кога вида язовира замръзнал и си викам днеска каръка е с мен и така че ще чакаме шарана пролетта пък сега здраве и весели празници на всички
Намира се между Благоевград и Сандански
трудно е за обяснение

А чувал ли си за язовира в Игралище ? или по-точно йасиките 

-
- разбира нещата
go0der написа:А чувал ли си за язовира в Игралище ? или по-точно йасиките