Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- калин кацаров
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!
Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
- prodigy666
- разбира нещата
хмм а не служи ли захранката за настървяване на рибите да кълват? дори и подаването на бел с прашка пак е захранване .... стига да нее по 1 прашка на излет де ... че некои си мислят че и така хранат
точно миналата зима ако не метах през 1 минута пинки рибата въобще не бараше всеки излет и не само на тунела и на бело поле

-
- фен клуб-скобар
Излишно е да говорим ,че храната не играе роля-това по скоро е кофти да се твърди,значи не е направено нещо както трябва! Аз не искам да ловя случайни риби! Да зимата е много важно къде ще застанеш,иначе си на отдих;) но нали за това сме ,,майстори,, и трябва да предценяваме кое е най добре и къде точно храната ще направи играта!калин кацаров написа:Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
prodigy666 написа:DJONI RINGO написа: Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш! При такива хора АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРАВ;)
Мето точно ти недей да спориш моля те иначе няма да зарибиме с Бела МренаПопитах как решава някой,че рибата не се влияе от храна!Ама то ако не се влияеше тогава защо носят супер много храна Вальо ,Румен,Божидар,Гената и то зимата? Аре не ми се спори повече-И без това довечера трябва да охранявам само маймуни:) Мето с теб ще се видиме на един риболов обещавам ти-ще те заведа в царството на скобарите и ще половимв заедно!

- forever_2pac
- научил се да хвърля
Бацета някой пробвал ли е на ,,мамка" да лови скобара на Струма, ако да имаше ли резултат?
Имам приятел, който и ваната в банята да си напълни-хвърля мамката.Цяло лято спорим дали хващаме по някоя-друга риба благодарение на мамката или въпреки нея.Резултата на Струма е, че праща рибата на майната си и някой друг намазва покрай нас.forever_2pac написа:Бацета някой пробвал ли е на ,,мамка" да лови скобара на Струма, ако да имаше ли резултат?
Последно промяна от naskobo на Вто Дек 31, 2013 4:09 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Колега ако искаш може на лично да поговориме за мамка на Струма-имам какво да кажа:)forever_2pac написа:Бацета някой пробвал ли е на ,,мамка" да лови скобара на Струма, ако да имаше ли резултат?
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Всеки търси безрискови инвестицииSammY написа:Ако има състезание искам да заложа някой лев на колегата Джони

Eдин от нас до скоро е бил на Тунело- познайте кой

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- калин кацаров
- сериозен играч
DJONI RINGO написа:Излишно е да говорим ,че храната не играе роля-това по скоро е кофти да се твърди,значи не е направено нещо както трябва! Аз не искам да ловя случайни риби! Да зимата е много важно къде ще застанеш,иначе си на отдих;) но нали за това сме ,,майстори,, и трябва да предценяваме кое е най добре и къде точно храната ще направи играта!калин кацаров написа:Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
Ти не ме разбра правилно

-
- сериозен играч
от днеска...вратнах едно убаво капо по нашио край...ного бистра...
-
- фен клуб-скобар
Не бре разбрах те много добре:DТова е коментар към спора с другите колеги:) теб те разбрах веднага;)калин кацаров написа:DJONI RINGO написа:Излишно е да говорим ,че храната не играе роля-това по скоро е кофти да се твърди,значи не е направено нещо както трябва! Аз не искам да ловя случайни риби! Да зимата е много важно къде ще застанеш,иначе си на отдих;) но нали за това сме ,,майстори,, и трябва да предценяваме кое е най добре и къде точно храната ще направи играта!калин кацаров написа:Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
Ти не ме разбра правилноне съм казал, че храната не играе роля, а че при тази блъсканица зимата, е много трудно да захранваш къде искаш и да ловиш там. Все някой ще ти пречи. Последния път на Железница имаше един къде мааше гюлета като за световно, обаче те пропадаха мигновено долу в камъните, а тоя ловеше и прекарваше плувката много по-надолу. Над него има дърво и храсти, т.е никой не може да застане. Рибите естествено стояха в средата на реката пред това дърво, необезпокоявани от никой, а и с храна по дъното от колегата
Аз застанах отгоре, храна не ми трябваше, а пусках по течението и когато плувката достигнеше дървото и рибите са там, следваше потъване и хоп една след друга
Оня се чудеше защо аз ловя, а той гледа
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ! Бъдете здрави и щастливи!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Е колегата го каза много правилно!калин кацаров написа:Захранката е много важна, ама не само да я хвърляш , но така, че да я задържиш там където искаш. Зимно време при много народ е трудно, аз затова преценявам къде са рибите и там изтичам, а тези под мен и над мен се скъсват да хвърлят храна , тя обикновено се спира там където им е трудно да ловят, а там са и рибите и който прекарва линията точно там ги лови, а другите гледат . Мястото е от изключително значение, едва ли ще докараш рибата до брега в бистрата вода и събора около теб .
А иначе - всички сме майстори пред клавиатурата, на живо - нещата са съвсем различни

На никого няма да показвам никакви вироове или да доказвам каквото и да било - давам си по 50 лв на седмица за пътни и ми дреме на шмайзера за на Джонката въдичките

Некой път ще се засечеме - със сигурност случайно, щото не обичам организациите, и ще ви видиме кой какъв е

Айде весело изкарване и на Вас!
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
За много години колеги живи и здрави и ного риби и се големи да са дребно да нема (първо мнение за таз година)
-
- фен клуб-скобар

Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Яну 01, 2014 6:12 am, променено общо 3 пъти.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите