Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

Индало ето баце със съдействието на Наскобо ! Благодаря и на теб ,че се отзова-5.300 тежи -не е проблем ;)Демек ще има кулуригуууу Петльо :D
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (90.35 KiB) Преглеждано 861 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Super e. Shte ja probame kat si doidesh. :drinkers: .

Izvinenijq za Latinoto, no njamam kirilica na tela.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

naskobo написа:
venci72 написа:днеска трети неуспешен... ...
Аз си мислих, че това е невъзможно, ама майстор не си крие капотите- знае че са изключение :wink:

Венци, за много години!!!
мерси чнг на сички

неуспешен не значи баш капо ...2 -3 риби ...абе горе доле е същото
като капо... :D

майсторлък тоя сезон нема...от декември до март ...изкецана работа ...след като рибата не идва на захранката а ти требе да застанеш врез рибите...стреляне на бел или фърляне на захранка единствено ги провокира и дразни и рибите калвът ...ама ако си там каде не седи ятотоо...си обречен...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам...

а и тия болонези...без раце останем ...че изтичам по сумати метра...че мотам с макара...от как открих риблово с щека сички други методи за риболов на плувка ми се струват като първобитни...това е виша лига ,къпинго ,захранката е на едно место ...фина работа ...

Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

venci72 написа:майсторлък тоя сезон нема...от декември до март ...изкецана работа ...след като рибата не идва на захранката а ти требе да застанеш врез рибите...стреляне на бел или фърляне на захранка единствено ги провокира и дразни и рибите калвът ...ама ако си там каде не седи ятотоо...си обречен...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам...
Е те това се опитах и аз да кажем и Метката, ама ни обвиниха у некадърност :drinkers: .
Как и да е - вчера беше мноого кофти ден, на същото место къде ги лових предния останах кръгло капо. В 15ч се преместих на друг вир и успех за 30 минути да ковна две муцуни.

Изображение

Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

venci72 написа:...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам...
Освен постоянното присъствие, допълнителния калабалък по Струма през зимата е от София- 2млн е.Просто няма друго място за риба на 100 км, ВЕЦ- овете преебаха р.Искър, язовирите не дават..., това е- напролет хората се разпръскват на по- близки дистанции за уклей, баби, платика, каракуда ...

Що се отнася до щеката, знам си, че рано или късно ще се натоваря, засега само обема ме възпира.На язовира това е егати изтреблението за платика, стига да имаш един шерп да ти носи багажа през баира :rolleyes:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

jasonsmith написа:
venci72 написа:майсторлък тоя сезон нема...от декември до март ...изкецана работа ...след като рибата не идва на захранката а ти требе да застанеш врез рибите...стреляне на бел или фърляне на захранка единствено ги провокира и дразни и рибите калвът ...ама ако си там каде не седи ятотоо...си обречен...народ ного ,тия хора през другите сезони ги нема ,са що става незнам...
Е те това се опитах и аз да кажем и Метката, ама ни обвиниха у некадърност :drinkers: .
Как и да е - вчера беше мноого кофти ден, на същото место къде ги лових предния останах кръгло капо. В 15ч се преместих на друг вир и успех за 30 минути да ковна две муцуни.

Изображение

Изображение
Мислим,че спора приключи-не каза точно това! Тука има изречение-рибите при хвърлянето на храната се настървяха за момент!!!!!!!А не
,,Бягаха от храната,, Пределно ми е ясно ,че зимата не застанеш ли на мястото си синя тишина! Но храната винаги влияе!Стига пали фитила повече:)

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

naskobo написа:

Що се отнася до щеката, знам си, че рано или късно ще се натоваря, засега само обема ме възпира.На язовира това е егати изтреблението за платика, стига да имаш един шерп да ти носи багажа през баира :rolleyes:

нема река нема язовир ,преди само с болонеза съм ловил ,след пъвио директен съм се кефил яко сгода голема не моташ с макарата ...обаче след като се упалих с щеката с тия почти не ловим ...кои се е упалил с щека знае за що говорим , нема ветар нема кореми на влакното,а за багажо ,багажо си е багаж...един стол имаш у повече ...
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

DJONI RINGO написа:Индало ето баце със съдействието на Наскобо ! Благодаря и на теб ,че се отзова-5.300 тежи -не е проблем ;)Демек ще има кулуригуууу Петльо :D
Марти ,гледай краката да се телескопични...ного по добре че е
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Венци аз и с директния си носим багаж и то яко :)Верно е иначе набара ли ги щеката прошка нема!Са има и кофти момент като лятото реката е сълза и падне ,а тя е такава постоянно :) Но като цяло това е най силното оръжие при риболов на плувка общократно!Мога да взема не ми е проблем,но засега съм запленен от шпицовете и съм тясно свързан с тях :)Венцитея са 70 сантима-като цело ще я използвам вътре във водата,но задължително ще си взема от ибей 4 трлескопични крака още в допълнение:)

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

това че ти е голема сгода у реката и на брего и насекаде но 70см, е малко ,а и брего ако е под наклон навътре затова ти викам ,не да ги поръчаш допълнително а си я поръчай направо с телескопични...
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

На тая маса всеки един крак се регулира от 0 до 70 см. - не е ли достатъчно?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

DJONI RINGO написа:Пределно ми е ясно ,че зимата не застанеш ли на мястото си синя тишина! Но храната винаги влияе!Стига пали фитила повече:)
То и ти каза, че къде и да застанеш, все ще си ги ловиш, и че никой никога няма да хване повече от теб :wink: . Айде разбрахме се и нема да спорим повече. :drinkers:
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

ЧЕСТИТА НОВАТА 2014 ГОДИНА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !Пожелавам Ви много риболовни успехи и намаляване броя на браковците.И не спирайте да спорите,че както е казал един мъдрец :В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА !! :drinkers:
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

jasonsmith написа:
DJONI RINGO написа:Пределно ми е ясно ,че зимата не застанеш ли на мястото си синя тишина! Но храната винаги влияе!Стига пали фитила повече:)
То и ти каза, че къде и да застанеш, все ще си ги ловиш, и че никой никога няма да хване повече от теб :wink: . Айде разбрахме се и нема да спорим повече. :drinkers:
Покажи ми къде съм го казал? Първо аз ще застана там където ще ловя-фактори ;) ще отида пръв на даденото място и т.н! Аз ги ловя много ;) Може да не ти се вярва на теб лично но фактите говорят! Никога не съм казал че съм най великия! Да обобщиме-ловя достатъчно риба ,за да ми пращат по 30 лични всеки ден с въпроси и последством Благодаря:)

Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

DJONI RINGO написа: Може да не ти се вярва на теб лично но фактите говорят! Никога не съм казал че съм най великия! Да обобщиме-ловя достатъчно риба ,за да ми пращат по 30 лични всеки ден с въпроси и последством Благодаря:)
Ако за теб личните са фактор дали може да ги ловиш или не - биеш ме :lol: .
Като си дойдеш в БГ искам да отидеш на вир, на който не знаеш дали, какво и къде дава, да застанеш някъде по "НЮХ" без преди това да си получил "помощ от приятел" и да пуснеш после тема как си ги "пребил" резаните муцуни заради успешния ти "НЮХ" и с помоща на невероятната и тайна "подхранка".
Ако това го направиш - те признавам за риболовец на скобар :wink: .
А иначе да отидеш в 4.30 на най-дашното место, което някой местен ти го пази от два дни, и да уловиш след това 20 кг риба, и аз съм го правил. Не мисля, че това те прави добър... :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”